καλή παρέα έχει μαζευτεί, κρατάω και από ένα στασίδι για τους μόνιμους άλκο και πεβέν. άντε, δηλώστε και οι της τελευταίας στιγμής!
θανάση μέχρι πότε θες τον αριθμό για να ενημερώσεις το μαγαζί;
Νίκο τί πάει νά πεί “κατά πάσα πιθανότητα” , πρόσεξε γιατί έχεις ήδη πάρει πολλές απουσίες , θά μείνεις μεταξεταστέος καί ο Σεπτέβρης δέν είναι μήνας γιά διαβάσματα .
Κράτα και μία για το Θανάση αν δε σου έχει δηλώσει. Είπε ότι θα έρθει. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι εν τω μεταξύ.
Και το σχετικό λινκ (φαντάζομαι ότι είναι αυτό)
Ο χάρτης
Και street view
Κι εγώ μέσα είμαι! Θα φέρω και το μπαγλαμαδάκι, μιας και υπήρχε έλλειψη την προηγούμενη φορά 
έλα πέτρο, σε περίμενα! έλα με τον μπαγλαμά σου, έχουμε καμιά διακοσαριά του μάρκου που δεν προφτάσαμε να πούμε την άλλη φορά.
νίκον θα σε κόψω κι εγώ από απουσίες, αν και δικαιολογείσαι κάπως από την απόσταση. δες τον χάρτη του πεβέν, είναι ακριβώς αυτό το μαγαζί.
Χαχαχαχα! Πώς με καταλαβαίνεις… :019:
Τουλαχιστον 5-6 ατομα θα ειμαστε εκει απο τις 19.00 και θα παιζουμε…
Ελατε γρηγορα γιατι δε δεχομαστε επαναληψεις τραγουδιων… [emoji41]
από τις 7;;; βρε δεν πάτε καλά… και μένετε και μακριά εσείς.
μήπως το δίλλημα ήταν καπάκια μετά τη δουλειά, ή καθόλου;
το μαγαζί θα είναι ανοιχτό πάντως, όπως και η αγορά εκεί γύρω. κάντε μια βόλτα, αξίζει!
Κανονίστε να τσαντιστούν οι γείτονες μια ώρα αρχύτερα :019:
(Εγώ κλασσικά θα καταφτάσω “άφτερ”)
Μενουμε μακρυα και ξυπναμε νωρις, αρα φευγουμε νωρις…
Ενταξει το 7 μπορει να γινει 7+
ψήνομαι κι εγώ για νωρίς!
αφιερωμένο στον υπολογισμό συμμετοχών και στην ώρα έναρξης:
Κι εγώ!
…
εγω θα τελειωσω απο Πευκη στις 7.40, ωστοσο πρεπει να κατεβω Αθηνα και θα ειμαι εκει 9.30μμ
πιο νωρις δεν γινεται.
Ο Γιωργος θα ερθει 10.30μμ
δυστυχως ή (μαλλον ευτυχως) για εσας δεν θα τραγουδησω καθολου γιατι ειμαι αρρωστη και εχω και μια τραυματισμενη χορδη- ολα καλα κατα τα αλλα!
τα λεμε αυριο!
Τελικά θα μαζευτεί κάποιος νωρίς? Αν ναι, εγώ μπορεί να περάσω για καμία ωρίτσα νωρίς γύρω στις 8 ή 9 αλλά όχι κάτι σίγουρο ακόμη.
και εγο θα ερθο αλα χορης οργανο ημε μαθητουδη ακομα…
και πιο νορης θα σκασο μητη, κατα της 8.
ε, κατά τις 7.30 σίγουρα θα έχουμε έρθει οι πρωινοί!
Εγώ τελικά δεν θα ΄ρθω, κρυολόγησα!
ωχ, περαστικά! τί κρίμα…
|Files (190 MB total)
|
ALANIARHS KAI MPEKRHS.mp3
AP’ THS ZEAS TO LIMANI.mp3
AP’ TO KAHMO MOY PINO.mp3
APOPSE PIA DE BASTAKSA.mp3
ATSIGGANA ME FONAZOYN.mp3
DE TAIRIAZO EGO GIA SENA.mp3
DR0000_0015 (2).mp3
DYO MAGKES MES’ STH FYLAKH.mp3
EFYGES KAI XATHIKA.mp3
And 55 more…
|
|Will be deleted on
2 March, 2016
|
|Download link
http://we.tl/gWdHyt5TAZ
|
Νομίζω ήταν μια καλή, πετυχημένη μάζωξη, αν και δεν μιλήσαμε πολύ (ή τουλάχιστον εγώ) με τους φίλους. Περάσαμε καλά μου φαίνεται.
Ο χώρος ήταν “ζεστός”, βοήθησε και το ότι ήταν λίγο μικρός (οριακός θα έλεγα για τη μεγάλη συμμετοχή).
Παρατηρήσεις:
Παρακαλούνται οι τραγουδίστριες του Φόρουμ να παίρνουν βιταμίνη C και να κάνουν αφωνία 4 μέρες πριν τη μάζωξη: όλες άρρωστες, κρίμα είναι
.
Επίσης, προτείνω όποιος “βάζει” τραγούδι χωρίς να ξέρει τα λόγια, να γράφει την άλλη μέρα 100 φορές στο blog του τους στίχους :044: