Μιας και ο Μάιος πέρασε “ανεκμετάλλευτος” για πολλούς και διάφορους λόγους σκέφτηκα να πάρω τη πρωτοβουλία να ρωτήσω ποιοι θα ήθελαν και πότε να γίνει η μάζωξη του Ιουνίου. Παραθέτω τις ακόλουθες επιλογές. Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή μέχρι και τη Παρασκευή 14/6.
Επιτρέπονται πολλαπλές ψήφοι ανάλογα με το ποια/ες μέρα/ες επιθυμείτε !
παιδιά το σάββατο έχει ένα σωρό εκδηλώσεις λόγω τέλους χρονιάς, και γενικά αποφεύγουμε τα σάββατα για αυτόν τον λόγο. τέλος πάντων, εγώ δεν θα μπορώ και να ξέρετε πως θα μου λείψετε.
θα δούμε, ό,τι βγάλει η ψηφοφορία… Σε θέλουμε Νίκο! (πάντως μέχρι στιγμής είναι Παρασκευή η πρώτη σε ψήφους)
Είναι άλλοι που δεν μπορούν άλλες μέρες εκτός Σαββάτου οπότε ας μοιραστεί…
@tountas_priest όπως είναι γραμμένο στο πρώτο post αλλά όπως είπε και ο Χρήστος παραπάνω :
Επομένως αναμένουμε ως τότε για τα τελικά αποτελέσματα και την οριστικοποίηση της μέρας.
Από εκεί και πέρα, ακόμα και τώρα, μπορεί έκαστος εξ ημών να δηλώσει κάποιο μέρος που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί η μάζωξη, ώστε να καταλήξουμε σε μια βολική για όλους τοποθεσία (όσο αυτό γίνεται).
Φαντάζομαι, είναι τσεκαρισμένο για 1: επάρκεια χώρου, αποδεκτή κουζίνα – τιμές – εξυπηρέτηση, 2: αποδοχή γκαριζόντων και γρατζουνιζόντων πελατών, 3: έλλειψη μουσικού προγράμματος την ημέρα που θα επιλέξουμε, 4: δυνατότητα για παρκάρισμα. Αν αυτά ναι, εγώ συμφωνώ!
Επάρκεια χώρου: Ευρύχωρη αυλή (με τέντα σε περίπτωση βροχής) Τιμές - Ποιότητα φαγητού: Εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής (ίσως χάνει λίγο σε ποικιλία αλλά ίσως καλύτερα έτσι) Εξυπηρέτηση: Ευγενέστατοι! Αποδοχή γκαριζόντων και γρατζουνιζόντων πελατών: Ναι, ο ιδιοκτήτης είναι λάτρης του ρεμπέτικου και πολύ μερακλής (μπορεί να βγάλει και ο ίδιος την κιθάρα αν κάτσει) Έλλειψη μουσικού προγράμματος την ημέρα που θα επιλέξουμε: Απ’ όσο ξέρω, δεν έχει κάποιο πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, αλλά μόλις βρούμε την ημέρα, θα πάρω άμεσα τηλέφωνο να το σιγουρέψω. Δυνατότητα για παρκάρισμα: Το μαγαζί είναι πάνω σε (μη πολυσύχναστη) πλατεία της Ηλιούπολης. Αν δεν βρούμε εκεί πάρκινγκ, υπάρχει στα 50 μέτρα, πάρκινγκ supermarket που είναι ανοιχτό για το κοινό όλες τις ώρες που δεν δουλεύει το κατάστημα