Τακτική Συνάντηση - Μάιος 2019

Με μια κάποια (μεγάλη) καθυστέρηση, ξεκινάω το θέμα για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε! :smiley:

Λοιπόν…

Προτεινόμενες ημερομηνίες είναι οι εξής:

  • Πέμπτη 9/5
  • Παρασκευή 10/5
  • Σάββατο 11/5
  • Τρίτη 14/5
  • Τετάρτη 15/5
  • Πέμπτη 16/5
  • Παρασκευή 17/5
  • Σάββατο 18/5

Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια προτεινόμενη ημέρα, μπορείτε να γράψετε μέχρι αύριο, όπου θα ξεκινήσω την ψηφοφορία! :smiley:

1 «Μου αρέσει»

μπράβο χρήστο!
όπως έγραψα και στο παλιό νήμα, τον μάη δεν μπορώ σ/κ. εξάλλου τα σάββατα πάντα τα αποφεύγουμε γιατί ο καθένας κάτι έχει να κάνει, από πάρτυ μέχρι δουλειά.

1 «Μου αρέσει»

Σίγουρα, αλλά καλό θα ήταν να τα βάζουμε και αυτά γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν καθόλου καθημερινές… Ας τα θέτουμε και αυτά στην ψηφοφορία και ας μην βγουν. :wink:

Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά πότε θα γίνε η ψηφοφορία;

1 «Μου αρέσει»

έλα ντε… χρήστοοο @chrispanag :grin::grin::grin:

1 «Μου αρέσει»

Η αλήθεια είναι ότι μου χει λείψει μια μάζωξη. Δυστυχώς για μένα λειτουργούν μόνο Σάββατα και Κυριακές, οπότε θα μπορούσα μόνο 25 ή 26 αυτό το μήνα… Ξέρω ότι δεν είναι στις αρχικές επιλογές, αλλά δηλώνω το παρόν!

Θα γίνει μάζωξη τον Μάιο ή όχι;

1 «Μου αρέσει»

παιδιά μια παρέα είμαστε, μην περιμένουμε από κάποιον εντολές για τη μάζωξη. όποιος θέλει από εμάς μπορεί να φτιάξει μια δημοσκόπηση για την μέρα και το μαγαζί, ή να τα προτείνει απευθείας άμα δεν υπάρχουν διαφωνίες.
ο μόνος λόγος που δεν το έχω κάνει ακόμα είναι πως είμαι φουλ πηγμένος μέχρι τις 19 μάη και μετά πάλι δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είμαι λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων. απλά θα ήταν άτοπο να κανονίσω μάζωξη και να λείπω. αν μπορούσα θα το είχα κάνει, μου έχετε λείψει!

Προτείνω την Πέμπτη 23-Μαϊου 2019 στο ΑΡΑΧΤΟΠΟΤΕΙΟ στο Χαλάνδρι.

Το μαγαζί είναι στην ουσία φοιτητικό στέκι με χαμηλές και μέτριες τιμές μα είναι ρεμπέτικο στέκι, από την απόψη, πως συνήθως βάζει ρεμπέτικα τραγούδια και κάθε Τετάρτη παίζουν εκεί ρεμπέτικα 2 νέοι με μπουζούκι και κιθάρα χωρίς μικροφωνικές.

Στην περιοχή υπάρχουν κάμποσα ομορφότερα και γραφικότερα μαγαζιά, μα είτε έχουν ήδη μουσικούς, είτε έχουν συνηθίσει την πελατεία τους σε άλλες μουσικές και το κυριότερο τ απερισσότερα κλείνουν τις καθημερινές γύρω στα μεσάνυχτα.

A post was split to a new topic: Τακτική Συνάντηση - Ιούνιος 2019