Τακτική συνάντηση - Φεβρουάριος 2019

Καλησπέρα σε όλους!

Καθώς μπήκε ο Φλεβάρης, νομίζω είναι καιρός να οργανωθούμε για την επόμενη μάζωξη.

Προτείνω να γίνει κάποια στιγμή μετά τις 20 του μήνα.

Κάποιες δυνατές ημερομηνίες είναι οι εξής:

  • Πέμπτη 21/2
  • Παρασκευή 22/2
  • Κυριακή 24/2
  • Τρίτη 26/2
  • Τετάρτη 27/2
  • Πέμπτη 28/2

Αν δεν υπάρχει κάποια ένσταση με αυτές τις ημερομηνίες (δεν έβαλα Παρασκευή και Σάββατο καθώς οι μουσικοί δυσκολευόνται να παρευρεθούν), μπορώ μια από τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσω ψηφοφορία για το ποια απ’ αυτές προτιμάμε (και είμαστε διαθέσιμοι). Τι λέτε;

2 «Μου αρέσει»

νομίζω λόγω τριωδίου θα είναι δύσκολο να βρούμε μέρα. προσωπικά δεν μπορώ 21&24 φλεβάρη, και ίσως κλείσουν και άλλες μέρες.
ρε λες να κάνουμε μάζωξη μασκέ;

Όρεξη να υπάρχει και βλέπουμε…! Εγώ μπορώ μετά τις 20 όποτε βολεύονται οι περισσότεροι.

2 «Μου αρέσει»

Καλημέρα σε όλους! Στην παρακάτω ψηφοφορία ψηφίστε την ημέρα ή τις ημέρες που προτιμάτε να γίνει η επόμενη τακτική συνάντηση. :slight_smile:

  • Πέμπτη 21/2
  • Παρασκευή 22/2
  • Κυριακή 24/2 (μεσημέρι)
  • Τρίτη 26/2
  • Τετάρτη 27/2
  • Πέμπτη 28/2

0 ψηφοφόροι

Σιγά σιγά να σκεφτούμε και μαγαζί. Μια επιλογή είναι ο Γλάρος στο Πέραμα και μια άλλη είναι τα 6 αδέρφια στου Ζωγράφου. Τι λέτε; Καμία πρόταση; :slight_smile:

Υ.Γ.: Η ψήφος σας είναι δήλωση προτίμησης/διαθεσιμότητας και όχι δήλωση συμμετοχής. Θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας με προσωπικό μήνυμα όταν αποφασίσουμε και το μαγαζί που θα πάμε.

@chrispanag
Πέμπτη 28/2 είναι Τσικνοπέμπτη. Επομένως καλύτερα να αποφευχθεί μάζωξη εκείνη τη μέρα! :wink:

ΥΓ. Ο Γλάρος είναι στο Πέραμα

2 «Μου αρέσει»

Διορθώθηκε η περιοχή :wink:

Εγώ λέω να πάμε στα 6 αδέρφια. Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά ποτέ δεν έχω πάει. Ποια καλύτερη ευκαιρία από αυτή;

4 «Μου αρέσει»

Εγώ θα πρότεινα το Ραμόνα στη Καλλιθέα, που επίσης έχουμε καιρό να πάμε (νομίζω).

6 «Μου αρέσει»

Θυμίζω σε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στην μάζωξη, αν δεν το έχουν κάνει ακόμη, να ψηφίσουν την ημέρα/ες που επιθυμούν και τους βολεύουν! :wink:

Προς το παρόν έχουμε ισοβαθμία Πέμπτης 21/2 και Τρίτης 26/2 αλλά μπορεί να έχουμε και ανατροπές καθώς και οι άλλες μέρες έχουν αρκετές ψήφους (εκτός ίσως της Κυριακής).

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 13/2!

1 «Μου αρέσει»

πέμπτη 21/2 δεν μπορώ, αλλά αν γίνει τρίτη 26/2 θα γιορτάσω μαζί σας τα δέκατα γενέθλια του μπαγλαμά μου!

1 «Μου αρέσει»

Αν παραμείνει ισοβαθμία θα ρίξουμε νόμισμα!

Λοιπόν, για να κλείνουμε σιγά - σιγά και το μαγαζί.

Καθώς στα 6 Αδέρφια πήγαμε (στην μίνι) μάζωξη μετά την παράσταση “εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης”, λέω να κλείσουμε για την Ραμόνα στην Καλλιθέα που πρότεινε ο @alko101.
(συγγνώμη @Tzitzis :frowning: )

Τι λέτε;


:arrow_right: (θυμίζω αύριο κλείνει η ψηφοφορία για την ημέρα της μάζωξης, οπότε αν ενδιαφέρεστε να έρθετε, μπορείτε να ψηφίσετε)

ήταν βέβαια πολύ μίνι η μάζωξη, οπότε δεν πειράζει να ξαναπάμε στα 6 αδέλφια με την άψογη ατμόσφαιρα. έχουν ήδη δηλώσει κάποιοι ότι τους βολεύει (έχω και γείτονες να καλέσω), αλλά από την άλλη υπάρχει το θέμα του πάρκινγκ που έχει επισημανθεί παλιότερα.

Ζωγραφου ειναι κοντα και στο κεντρο

Παιδιά, άκρη δεν θα βρούμε, φυσικό είναι ο καθένας να έχει κάποια γνώμη. Ας πάμε στη Ραμόνα τώρα και αφήνουμε τα 6 αδέρφια για την άλλη φορά.

Καλησπέρα! Καθώς έχουμε ισοβαθμία μεταξύ της Πέμπτης 21/2, της Παρασκευής 22/2 και της Τρίτης 26/2, θα κάνουμε μια γρήγορη ψηφοφορία μεταξύ των τριών αυτών ημερών για να καταλήξουμε σε μία. Αυτή τη φορά μπορούμε να ψηφίσουμε μόνο μία από τις 3.

  • Πέμπτη 21/2
  • Παρασκευή 22/2
  • Τρίτη 26/2
0 ψηφοφόροι

Επιπλέον, επ’ ευκαιρίας, ας ψηφίσουμε και το μαγαζί. Οι επιλογές είναι δύο: Τα 6 αδέρφια στου Ζωγράφου και η Ραμόνα στην Καλλιθέα.

  • Ραμόνα στην Καλλιθέα
  • Τα 6 αδέρφια στου Ζωγράφου
0 ψηφοφόροι

Και οι δύο ψηφοφορίες θα κλείσουν μεθαύριο 15/2 και ώρα 23:59! Οπότε σπεύσατε για να κλείσει άμεσα η ημερομηνία της μάζωξης! :smiley:


@alko101, @Tzitzis, @marios_mountrixas, @pantelinoux, @nikos_politis, @juniorwells, @tountas_priest, @admin, @Thalia_Paleokastriti, @liga_rosa, @efraimathanasiou και @Kwnstantinos

Θυμίζω σε όσους ψήφισαν στην προηγούμενη ψηφοφορία να ψηφίσουν και εδώ ποια από τις 3 ημέρες προτιμούν καθώς και το μαγαζί της προτίμησής τους. (και σε όποιον άλλον θέλει να ψηφίσει εκτός αυτών).


Αφού η καθυστέρηση μας αφήνει περιθώριο να ψηφίσουμε, ας διαλέξουμε με ψηφοφορία και ό,τι γίνει :smiley:

γεια σας παιδια!ψηφισα και εγω
μας αρεσει και το Τριτη 26!

1 «Μου αρέσει»

τέτοιο ντέρμπι μήπως να πάει στο νήμα με τα ποδοσφαιρικά; (τσιτσιπάς-λάνθιμος-βαμβακάρης χούλιγκανς)

2 «Μου αρέσει»

Γεια σου Νίκο Ο Ισίδωρος από τη Γαλλία είμαι, θα με αυτή την εβδομάδα που έρχεται στην Ελλάδα Οπότε αν μπορεί να γίνει η μάζωξη Πέμπτη ή Παρασκευή θα είναι πολύ ωραία! Κάνε μου μία κλήση στο Skype Αν μπορείς να τα πούμε

1 «Μου αρέσει»