να πο και εγο οτη ολα ηταν ηπεροχα, το πιοτο και το φαγητο.
και η πενιες μερακληδηκες, να ημαστε καλα να βρησκομαστε
σε αυτες της ομορφες μαζοξης, και για τους αροστους πολα περαστηκα.
μπαμπη καλα τα λες εγο τα τραγουδαγα, να επεζα δεν ηξερα, χαχαχα το αντηθετο.
εντελη εφερα και εγο το ομορφο μου τζουραδακη.
που το επεξαν μερακληδηκα χερια.
:088::110:
γεια σου πέτρο, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σε ευγνωμωνούν!
πολύ δυνατή μάζωξη, με συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες και την χωρητικότητα του μαγαζιού. αποδείχτηκε το ρητό “όλοι οι καλοί χωράνε”, μένει να αποδειχτεί πόσους κόλλησα με το κρύωμα που είχα. γιαυτό λούφαρα τόσο πολύ χτες -μπάμπη με κατατάσσεις στις τραγουδίστριες λόγω “πολυτεχνίτη”;
χαρήκαμε ιδιαίτερα που ήρθαν νέοι φίλοι, αλλά και που ξαναείδαμε τον σπύρο και τον βαγγέλη μετά από πολύ καιρό!
Ας συμφωνήσουμε πρώτα για την ημερομηνία: ΠΣΚ αυτή τη φορά, εντάξει; αν ναι, να προτείνω 18 – 19 – 20 του μήνα, για να αποφύγουμε το ΠΣΚ 25, με αργία την Παρασκευή. Τί λέτε;
καλή σκέψη και μάλλον μονόδρομος, αν και για μένα θα είναι γεμάτο πσκ. έτσι κι αλλιώς όμως η μάζωξη θα ειναι για όσους δουλεύουν ωρες γραφείου, και δεν θα πρέπει να βασιστεί στις διαθεσιμότητες των μουζικάντηδων.
Παιδιά, δεν έκλεισε ακόμα η ημερομηνία. Ας περιμένουμε ακόμα λίγο για τυχόν αντιρρήσεις. Μόλις οριστικοποιήσουμε ημέρα / ώρα, προχωράμε σε προτάσεις για περιοχή / χώρους. Αφού οριστικοποιηθεί και αυτό, καθορίζουμε κάποιον “υπεύθυνο” για διαμεσολάβηση με το μαγαζί, στον οποίο στέλνουμε (με πμ) τις πληροφορίες για το ποιοί από μας θα συμμετάσχουν.
Πέντε θετικές απαντήσεις ως εδώ. Δεν νομίζω τις επόμενες ώρες να μαζευτούν περισσότερες από πέντε αρνητικές τοποθετήσεις, οριστικά λοιπόν: Κυριακή 20/3, 13.00. Περιοχή;
άντε, σε μια βδομάδα είναι η μάζωξη! αν δεν βρούμε τίποτα, στην τελική πάμε σε κάποιο που έχουμε ξαναπάει…
είχα αναφέρει τον έλατο στην αρχή γιατί δεν είχα καταφέρει να έρθω και είχα ακούσει καλά λόγια. βέβαια δεν με συμφέρει γιατί είναι μακριά μου, αλλά θα με ευγνωμωνούν οι νότιοι!