Μουσικές σκιές - Παγκράτι

Υπάρχει ενα μαγαζάκι στο Παγκράτι που φέρει το όνομα του τίτλου και κάθε τρίτη βράδυ παίζει
ρεμπέτικο ψαγμένο και αψογο χωρίς ρεύματα.
Ευτυχίδου και Αθανασίας , να πάτε χωρίς συζήτηση.

Κουφάλα Σώτο. Την έκανες μουλωχτή χωρίς να πεις κουβέντα. Την επόμενη “γύρα” που θα κάνω θα σας την ανακοινώσω με δυο μήνες καθυστέρηση. Ετσι για τιμωρία…
ΑΝ

Κουφάλα ʼρη, τοσο καιρο μιλάω για το μαγαζάκι και όλοι μου τη στρίβατε! Η αλήθεια είναι ότι οι μάγκες που παίζουν εκεί είναι ένας κι ένας! Σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν βάλει στοίχημα να γνωρίζουν όσο γίνεται λιγότεροι τα κομμάτια που παίζουν! Είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό, καμμία σχέση με κοινά “Ρεμπετάδικα” όπου πλέον για να ακούσεις ρεμπέτικα πρέπει να ξηλωθείς και συνάμα να φας στη μάπα λουλουδούδες, σερβιτόρους με παπιγιόν,και τον κάθε λεβεντομαλάκα που νιώθει βαρύμαγκας όταν διασκεδάζει με το “Βαπόρι απ΄την Περσία”! Τα στοιχεία που κάνουν τη φάση ιδιαίτερη είναι η ποιότητα των μουσικών, το πραγματικά προχωρημένο ρεπερτόριο , το εξαιρετικό “δέσιμο” της κομπανίας και φυσικά η έλλειψη του ηλεκτρικού ήχου!
ΥΓ: Παίδες δεν παίρνω ποσοστά, απλά είμαι εκεί σχεδον κάθε Τρίτη!

Σώτο μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί;Τι ώρα αρχίζουν;Χρειάζεται να “κλείσουμε”;(αν ναι τηλ;:wink:

Φίλε Δάνη, αν και ζήτησες τα στοιχεια από τον Σώτο, επειδή βρήκα την ευκαιρία, τα παραθέτω εγώ!
Λοιπόν, η φάση αρχίζει περίπου 11:45, μπορείς να κλείσεις τραπέζι αν και δεν είναι απαραίτητο! Το τηλ δεν το έχω αυτη τη στιγμή μαζί μου, αλλά μπορείς να το βρεις στα περιοδικά τύπου “Αθηνόραμα”, στην κατηγορία “Μουσικές Σκηνές” αν θυμάμαι καλά!

Ευχαριστώ πολύ Θανάση.Αυτή τη βδομάδα έρχεται ο κολλητός μου που παίζουμε μαζί στο συγκρότημα και θέλει ν’ακούσει καλή μουσική.Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά.

ΠΡΟΣ ΔΑΝΗ:
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δηλώσω κι εγώ παρόν! Το στάνταρ πρόβλημα είναι το πρωινό ξύπνημα για δουλειά αλλά αν δεν πάω με πιάνει στερητικό σύνδρομο! Όπως όλα σχεδόν τα μαγαζιά έχουν τον “τρελό τους” έτσι κάπως είμαι κι εγώ εκεί! Αν δεν γνωριστούμε στο μαγαζί περιμένω την γνώμη σου μέσω του site!

Θανάση,αν θέλεις (για να μην γινόμαστε κουραστικοί στους υπόλοιπους) στείλε μου μύνημα στο dxjam@hotmail.com.Πάντως στο μαγαζί πέρασα πολύ καλά.

Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα εκει φέτος,
αλλά δεν ήταν μόνο η τρίτη που άξιζε να πάει
κανείς εκεί…
κυρίως λόγω Φωνής

θα πάω και βλέπουμε

ΥΓ δεν θα φανταζόμουνα τετοιο forum…
σήμερα το ανακάλυψα
και μου καθησύχασε λίγο τους προβληματισμούς
για το αν και πως κολλάει να παίζεις
bouzouki και pliktrologio :slight_smile:

Χρήστο, καλωσόρισες.
“Είμαστε καλή παρέα,
το καμάρι του Περαία…” και όχι μόνο.