Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

Για πιο κεντρικά θα πρότεινα την Εκάτη. Για Κυριακή το ωράριο είναι 14:00 έως 19:00. Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε αν ενδιαφερόμαστε για παραπάνω.

Εγώ συμφωνώ. Και μην ξεχνάμε, 5 και μία μείνανε…

αφού δεν έχουν πέσει άλλες προτάσεις δημόσια, πάω πάσο.

απο οσο βλεπω στον χαρτη, ειναι διπλα στον σταθμο του τρενου:)
τελεια!

Τέσσερις και μία, κατακυρώνεται: Κυριακή 20 του Μάρτη, 14 μμ, Εκάτη (δες #141). Παρακαλώ στείλτε μου πμ με δηλώσεις συμμετοχής!

οκ, ας το δοκιμάσουμε…
μαζέυω παρέα και στέλνω συνολικό αριθμό!

Εχει παει κανεις ως πελατης στην ταβερνα που προταθηκε; Επισης, αυτο το ωραριο τι ακριβως θελει να μας πει;

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 21:52 —

προσωπικα θα συμφωνησω με την προταση του Νικου για τον Ελατο.Νομιζω και απο φαγητο και απο εξυπηρετηση μειναμε ευχαριστημενοι. Αρα, γιατι να μην το ξανακάνουμε;

κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, θα ήθελα ο πέτρος να μας πει δυο λογάκια παραπάνω. από το φέιςμπουκ του μαγαζιού δεν πείστηκα, απλά δεν υπήρχαν άλλες προτάσεις.

Εμεις μεσα!Ειτε Ελατος ειτε Εκατη!και τα δυο απο Ε:)

Έχω να πάω κάποια χρόνια στο μαγαζί, απ΄όταν ήταν ανοιχτό και καθημερινές. Πάντα έμεινα ευχαριστημένος και από την ποιότητα και τις τιμές. Μπορεί να σας πει τις εντυπώσεις του και ο Νίκος Πολίτης. Είχαμε βρεθεί και παίξει μία φορά μαζί και μας είχε συνοδέψει και ο μπουζουξής του μαγαζιού.

Για να συμπληρώσω τα προηγούμενα που έγραψα, συμφωνώ με την εκτίμηση του Νίκου και του Θανάση για τον Έλατο. Αν και η πρότασή μου ήταν για μαγαζί που λόγω απόστασης & συγκοινωνίας (ΗΣΑΠ), θα εξυπηρετήσει περισσότερα μέλη, συγκρίνοντας τα δύο μαγαζιά, μόνο σαν μαγαζιά, θα έλεγα ότι η Εκάτη είναι καλύτερη, μια δυο κλάσεις.

Πράγματι, όταν μαζί με τον Πέτρο είχαμε πάει στο μαγαζί αυτό και φάγαμε, ήπιαμε και παίξαμε, ήταν όλα πολύ ωραία. Όμως, επειδή το να “συστήσεις” κάποιο μαγαζί αυτόματα επισύρει και κάποιο (μεγάλο ή μικρό) ποσοστό ευθύνης, πρέπει να αναφέρω ότι από την εμπειρία μας εκείνη έχουν περάσει αρκετά χρονάκια, για μένα τουλάχιστο. Επειδή βλέπω να διατυπώνονται κάποιες αμφιβολίες, αυτό το ποσοστό ευθύνης αυτόματα αποκτά πολύ μεγάλη βαρύτητα λοιπόν. Στα διάφορα όμως σεμινάρια που με σέρνανε όταν δούλευα, είχα μάθει κάτι που απεδείχθη πολύ σωστό: “Καλύτερα μιά λάθος απόφαση, παρά καμμία απόφαση”. Πρέπει, επομένως, να αποφασίσουμε. Θεωρώ το μέχρι τώρα αποτέλεσμα Έλατος – Εκάτη ισόπαλο 2 – 2, με μία λευκή ψήφο. Δεν έχω να προτείνω άλλο από παρότρυνση για κατάθεση περισσότερων ψήφων. Αλλά, να βιαστούμε.

Τώρα, ξαναδιαβάζοντας τα μηνύματα, βλέπω ότι και ο Πέτρος έχει πολλά χρόνια να ξαναπάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, άρα πραγματικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς είναι τα πράγματα σήμερα. Και κάτι ακόμα: Κάπου δεν μου πολυάρεσε αυτό που ετέθη ήδη, για το “ωράριο” που μας ανακοινώνουν και που ίσως να είναι διαπραγματεύσιμο αν εμείς το ζητήσουμε, αλλά από πριν (;;;). Μου θύμισε μία πρόσφατη εμπειρία μου από Κυριακομεσημεριανό γλέντι μεγάλης παρέας σε κεντρική αθηναϊκή ταβέρνα, όπου όταν γύρω στις 6 το απόγευμα είχαμε αρχίσει να στρώνουμε και να γίνεται ωραία κατάσταση, ο ιδιοκτήτης παρενέβη λέγοντας ανοιχτά ότι, κάποιοι πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Δεν ξέρω, μου φάνηκε σαν να μας έλεγε “ό τι ήταν να φάτε και να πιήτε, το κάνατε ήδη. Έ, δεν μας αδειάζετε και λιγάκι τη γωνιά;”

Εάν δεν μας καλύπτει η Εκάβη, να προτείνω ένα άλλο μαγαζί; Αλλά μην με φάτε έτσι;
Τι θα λέγατε να το κάναμε στο Χαϊδάρι, στη ταβέρνα που το είχαμε κάνει και πριν κάποιο καιρό; (δείτε εδώ)
Ορίστε και ένα βίντεο από την προηγούμενη συνάντηση που φαίνεται και το μαγαζί :

μια χαρά ήταν και τα κουνέλια.
καλά, εσύ γιατί δεν προτιμάς αυτό που είναι δίπλα στο σπίτι σου; σε περιμένουμε με τις παντόφλες!

Το θέμα είναι φίλτατε να βολεύει τους περισσότερους και να έχει εύκολη πρόσβαση.
Όχι βέβαια ότι με χαλάει να σας έρθω με τις παντόφλες που λες στο Κερατσίνι, αλλά για όλους τους υπόλοιπους πριν ελαχίστων εξαιρέσεων και ειδικά για Κυριακή μεσημέρι που υπάρχει θέμα με το παρκάρισμα, πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα.

Όσον αφορά τα Κουνέλια, στο Χαϊδάρι, έγινε και η σχετική ερώτηση στο μαγαζί και έχει χώρο να μας φιλοξενήσει για τη Κυριακή το μεσημέρι. Αυτό απλά ενημερωτικά … σε περίπτωση που καταλήξουμε εκεί.

άντε ρε παιδιά πείτε και οι υπόλοιποι! κανείς δεν θα έρθει; κανένας δεν ενδιαφέρεται αν θα πάμε σε καλό μαγαζί;
παρέα είμαστε, μην μπαίνουμε σε λογικές ανάθεσης…

Να το ρίξουμε κορώνα γράμματα?

Λοιπον, προσωπικα με βολεύουν τα Κουνελια για το μεσημέρι της Κυριακής. Οπότε ναι!!!