Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

“Μιχαλης” λοιπόν, 2μμ την Κυριακή??? Δώστε χάρτη στο λαό!!!:102:

Έπειτα από λαϊκή απαίτηση … χάρτης.

Τρυφερή προβατίνα,ωραίοι μεζέδες,καλά να περάσετε.

Νηστήσιμη βεβαίως βεβαίως!!!:019::088:

“Μιχάλης” λοιπόν, 2μμ την Κυριακή, οριστικά.

Τρυφεροποιημένη βεβαίως βεβαίως! Κρίμα, Νίκο, που δεν μπορείς να έρθεις… Για να δούμε αν εγώ τα καταφέρω, από χτές βράδυ ως σήμερα ο πυρετός ανέβηκε μέχρι και 38,5…

Μην ξεχάσετε να μου στείλετε πμ, να ξέρει και ο άθρωπος!

περαστικά και πάλι… κάτι γίνεται με τους νίκους σ’αυτή τη μάζωξη, θα εκπροσωπήσω το όνομα μόνος μου φαίνεται. αν δεν μου τύχει και μένα τίποτα!

Έλα ρε, κουνήσου απ’ τη θέση σου!!

εγώ πάντως κουνιέμαι, κουνιέμαι αλλά χαΐρι δε βλέπω προς το παρόν…

Με το κούνημα δεν καταφέρνεις τίποτα.Κάνε καμμιά προσευχή καλύτερα,αλλά καλού κακού,πάρε και καμμιά ασπιρίνη.

πρόπολη και εχινάκεια χρειάζεται! κυρίως προληπτικά, αλλά και εκ των υστέρων κάνει δουλειά.

Μεσα!θαρρω εκει ειχε ξεχασει το μπουζουκι ο Γιωργος και ξαναηρθε και το πηρε .χεχε

ε, ας το αφήσει πάλι εκεί για την επόμενη…

Παιδιά, δεν θα έρθω αύριο και όχι μόνο αυτό, δεν μπορώ και να λειτουργήσω κανονικά… Παρακαλώ λοιπόν, όσοι πρόκειται να συμμετάσχουν αύριο και δεν έχουν ως τώρα στείλει πμ σε μένα, να το στείλουν στον Alko101. Καλά να περάσετε!

κρίμα… περαστικά και υπομονή μέχρι να κάνει η ίωση τον κύκλο της.

περαστικα Νικο!!!

Περαστικά Νίκο, κρίμα που δε θα σε δούμε…

χαλαρές οι κυριακάτικες μαζώξεις… άλλη χάρη έχουν τα σαρακοστιανά κοντοσούβλια και κοκορέτσια!
να σημειώσουμε και την χειροποίητη ταραμοσαλάτα που έφτιαξε ο φίλος και μπουζουξής θοδωρής. θα το κάνουμε τελικά εκείνο το γλέντι ρεφενέ που λέγαμε, τώρα που μπαίνει η άνοιξη;

//youtu.be/1gSWdSQkFbY

Καλησπέρα σας,
μήπως να ξεκινήσουν σιγά σιγά οι συζητήσεις για την επόμενη μάζωξη;
Κι αφού 25 με 29 Απριλου έχουμε μεγάλη εβδομάδα οι προτεινόμενες μέρες να είναι γύρω στίς 20-21-22-23 Απιλίου;

για πείτε, για πείτε… μετά την κυριακή σειρά έχει παρασκευή ή καθημερινή. ψηφίζω τρίτη ή παρασκευή που δεν δουλεύω. από μέρος, κεντρικά ή παραθαλάσσια;