Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

Εγώ θα πρότεινα Τρίτη- Τετάρτη ή Πέμπτη ( 19 – 20 – 21 του μήνα),αφήνοντας την Παρασκευή απ’ έξω, ως ανήκουσα στο ΠΣΚ (μπορεί να δουλεύει κάποιος άλλος…). Ας σταθεροποιήσουμε την ημέρα και μετά βλέπουμε και το χώρο.

Τρίτη 19 και τετάρτη 20 τέλεια για εμάς
Πέμπτη όχι γιατί την επόμενη φεύγουμε
Αποφασίστε και πείτε μας:)

ψηφίζω τρίτη 19 απρίλη, που νομίζω είναι χαλαρή μέρα και για τους περισσότερους. τετάρτη ενδέχεται να δουλεύω.

Ωραία! Μαρκάρουμε Τρίτη, 19 του Απρίλη και περιμένουμε κανα δυό μέρες για τυχόν αντιρρήσεις / αντιπροτάσεις. Μετά, οριστικοποιούμε και μιλάμε για χώρο.

Δέν υπάρχει περίπτωση να γίνει ρε παιδιά μερικές μέρες πιό πρίν;;;Θά είμαι κάτω εκείνες τις μέρες και θα χαρώ πολύ να είμαι στην παρέα!!!Από Τετάρτη 13 τού μηνός μέχρι τήν Κυριακή Πειραία είμαι!!!

Κρίνω ότι είναι ένας καλός λόγος για να προσπαθήσουμε να το μεταφέρουμε νωρίτερα, με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω κι εγώ να είμαι!!!

αν είναι για τον κώτσο, μέσα κι εγώ! θα μπορώ όμως μόνο παρασκευή 15/4…

Για την προηγούμενη εβδομάδα 11/15 δυστυχώς δεν θα μπορώ τις καθημερινές θα δουλεύω νύχτα.

Παιδιά, το έχουμε πει συχνά: δεν γίνεται ποτέ να βρεθεί μιά μέρα που να συμφωνήσουν όλοι ανεξαίρετα. Πάντα, ένας (ή και περισσότεροι) μπορεί να τύχει να βρεθεί εκτός. Από την άλλη, υπάρχουν καλοί φίλοι εγκατεστημένοι στο εξωτερικό, για τους οποίους όχι θα μπορούσε, αλλά επιβάλλεται να γίνει μία εξαίρεση προκειμένου να έχουμε την ευχαρίστηση να βρεθούμε μαζί. Με τα δεδομένα που έχουμε, προτείνω λοιπόν Παρασκευή 15 / 4/. Είμαστε εντάξει;

(εξυπακούεται ότι η επόμενη μάζωξη θα γίνει σε μεσοβδόμαδη ημερομηνία)

Εγώ πάλι για λόγους ευκολίας, θα πρότεινα να γίνει Πέμπτη 14/4, ώστε να μην πέσουμε σε ΠΣΚ, να έχουμε περισσότερες επιλογές μαγαζιού και διάφορα άλλα.

οκ, απλά θα στεναχωρηθώ που θα σε χάσω από θαμώνα στο μαγαζί… θα μας λείψεις!

Ε ευκαιρία άρα είναι να με χαρούν και άλλοι. Μην είσαι μονοφαγάς. Άλλωστε για αυτό είναι οι συναντήσεις … να βρισκόμαστε όποτε μπορούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Και από την άλλη βέβαια ότι αποφασίσουν οι πολλοί … το πολύ πολύ να με χαρείς μόνο εσύ (για άλλη μια φορά) και όχι οι πολλοί, εάν γίνει Παρασκευή.

Έχετε δκιο κύριε Νίκο, άλλωστε εμείς θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε την επόμενη η μεθεπόμενη μάζωξη…εύχομαι να περάσετε όμορφα.

αλέξανδρε, απλά βρήκα ένα έμμεσο/χαζό τρόπο να πω ότι θα λείπω από την μάζωξη. την οποία σκέφτηκα να κάνουμε νωρίτερα λόγω του φίλου μας του κώτσου. ε, ας λείπω.

Στο ίδιο πνεύμα με το δικό σου ήταν και το δικό μου δεύτερο σκέλος της απάντησης, εάν το διαβάσεις πιο προσεκτικά. Το πρώτο σκέλος ασφαλώς ήταν πιο πολύ χιουμοριστικού χαρακτήρα θα έλεγα.
Anyway, η γνώμη των πολλών μετράει, άρα θα δείξει. Εγώ απλά μια πρόταση έκανα (…)

Ρε παιδιά σάς μπέρδεψα χωρίς να το θέλω.Καλά θα ηταν να γίνει Παρασκευή,αλλά επειδή πολλοί απο εσάς δουλεύουν δέν ειναι η κατάλληλη μέρα!!

Ξεχάστε το και κάντε το πρόγραμμά σας οπως το είχατε κανονίσει.Δέν τρέχει τίποτα.Εμείς να είμαστε καλά,και θα βρεθούμε!!

Το λοιπον επειδη θελουμε και εμεις να δουμε τον Κωστα και ολους τους φιλους μπορουμε
Πεμπτη 14,παρασκευη 15
Αλλα και τριτη 19 τεταρτη 20

έβαλα κάτω τα πράγματα και διορθώστε με άμα κάνω λάθος. νομίζω αυτό με τις εναλλάξ καθημερινές/σκ δεν έχει τόσο νόημα πια, αφού δεν έρχονται επαγγελματίες ή όσοι έρχονται δεν δουλέυουν παρασκευή ή κυριακή (αυτό βεβαίως μπορεί να αλλάξει του χρόνου). από την άλλη, οι καθημερινές δυσκολεύουν όσους έχουν πρωινό ξύπνημα (και αυτό ισχύει για όλους μας νομίζω). οπότε δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα μια παρασκευή ή μια κυριακή μεσημέρι, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα.
τώρα, για την συγκεκριμένη μάζωξη αν δεν γίνει παρασκευή 15/4 λόγω κώτσου, ας γίνει τρίτη 19/4 που λέγαμε, να’ρθει κι ο μόρτης. έτσι κι αλλιώς με τον κώτσο θα μαζευτούμε όπου παίζω, κι έρχεται όποιος θέλει και μπορεί.

Λοιπόν, να πούμε Παρασκευή 15/4/ και να τελειώνουμε; επαναλαμβάνω, είναι φορές που πρέπει να γίνει κάποια εξαίρεση, όσο κι αν αυτό αναπόφευκτα θα εμποδίσει κάποιους, όμως το άλλο θα εμποδίσει άλλους, ενώ τελικά δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Η επόμενή μας τακτική συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, 15/4/. Ακούμε προτάσεις για χώρο.