Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

είναι η σειρά των νοτίων; για πείτε οι από κει… (εκείνος ο έλατος υπάρχει ακόμα;)

Εγώ, Έλατο, μέσα!

Χαχαχα κάτσε να δεις που θα γίνει συνάντηση 100 μέτρα από το σπίτι μου και δε πάω!

μεσα για 15/4!για μερος στα νοτια δεν ξερω!

γιατί δεν θα έρθεις; συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι είχες κώλυμα για 15/4…

Η επόμενή μας τακτική συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή, 15/4/ στην ταβέρνα Έλατος, 21.00 μμ. Χάρτης εδώ. Παρακαλώ οι συμμετοχές να δηλώνονται σε μένα με πμ.

από μένα 5-6 άτομα (οι συνήθεις ύποπτοι), θα ενημερώσω για τον ακριβή αριθμό με πμ.
άντε να μαζευόμαστε!

υπαρχει μια περιπτωση να μην ερθουμε ή να ερθουμε αργοτερα γιατι μαλλον θα εχουμε προβα:(
και μια αλλη υποχρεωση που βγηκε προσφατα:(

Παιδιά, παρακαλώ να μου στείλουν πμ όσοι -ες έχουν προγραμματίσει να συμμετέχουν μεθαύριο, πρέπει να ενημερώσω τον μαγαζάτορα σχετικά. Μία (!) μόνο συμμετοχή έχω μέχρι στιγμής.

οκ, φαίνεται ότι όλοι το λένε στο προφορικό αλλά κανείς δεν στέλνει. εγώ έχω γύρω στις 6 με μένα μαζί αλλά θα στείλω και πμ (όταν αδειάσει το inbox).

εγο δηλοσα σημετοχη
δεν πηστεβο να το κανουμε καλοκερηνο χε χε:)

Παιδιά, και 5 να μαζευτούμε καλά θα ΄ναι, και 10 και 20, λέμε τώρα. Απλά, ο μαγαζάτορας καλό είναι να έχει μιά στο περίπου ιδέα, γι αυτό χρειάζομαι τις δηλώσεις. Πληροφοριακά και μόνο, αυτή τη στιγμή έχω δηλώσεις για 10 – 12 συμμετοχές.

//youtu.be/om14d2OrR88

//youtu.be/m2FREErqth4

καλημέρα νικήτα που βγάζεις τα φάλτσα φόρα-μόστρα!
μαζεμένη μάζωξη, λίγοι και καλοί. παίξαμε και τα κομμάτια του κώτσου, παλιά και καινούρια. μόνο ο πετράν δεν πρόλαβε να παίξει ένα τραγουδάκι, να μας συμπαθά.
ωραίο και το μαγαζί, με ρεμπετόφιλους θαμώνες και ιστορία.

καλημερα ομορφα ηταν χθες πραγματη, και τα τραγουδακια.
κηριος του κωτσου, απο τα κενουρια αλα και παλια, μπραβο μαγκα μου κοστα…

και ενα ευχαρηστο τον κ, νικο, πολιτη για την παρεγκελια,
για τον γιουβαν τσαους που μου
επαιξε, εξερετηκα, να στε καλα.:088:

κ νηκητα δεν αντι ληφθην τον χερετησμο καθοτη ε εμερακλοσα
απο την ομορφη φονουλα της λαμπρηνης.

και ενα μπραβο και στην ιωανα που μας τραγουδησε
και αυτη πολη ομορφα,

καλος μεζες και κρασος, εξερετηκο σαν μερος.
ολα ηταν μερακληδηκα…

να μαστε παντα καλα και να βρησκομαστε,
ομορφα και μερακληδηκα,:):246:

Μη δίνεις σημασία φίλε μου. Μ’ αυτά εμείς περνάμε καλά. Αυτός νομίζω είναι και ο σκοπός, δεν το παίζομε βιρτουόζοι, άφαλτσοι (κατά το άσφαλτοι)κλπ κλπ. Πάρε δυο φάλτσα ακόμα και…στο επανιδείν.

χαχα τώρα έβγαλες και τα ξεκούρδιστα! να’σαι καλά νικήτα μου, πολύ χάρηκα που σε είδα μετά από καιρό!

αυτο δεν το ηχα προσεξη μεχρη και η κουζηνα μερακλοσε και αρχησε τα μπαμ,
απο τα μπουζουκηθαρα.
ακουστηκε ενα μπαμ, χαχαχαχα…:090:

τη σου κανουν βρε παιδη μου
τα ξεκουρδηστα σε βαζουν σε πολα μερακια…:slight_smile:

Τι “εξαιρετικά” ρε Τάκη, τίποτα δεν θυμόμουνα! Άμα τ’ αφήνεις, σ’ αφήνει που λένε…

.Εγώ παιδιά τήν βρήκα πάρα πολύ.Και θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τις φίλες και φίλους, γιά την ωραία παρέα,αλλά και γιά την ευκαιρία που μου έδωσαν, να τους γνωρίσω απο κοντά.