Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

ωραιοτατα περασαμε!!
ευχαριστουμε Νικητα!

Καθυστέρησα λίγο να ανεβάσω, επιλεγμένα από την ηχογράφηση της μάζωξης, για να μην ανεβάζω τραγούδια που έχει ανεβάσει ο Νικήτας ή άλλος συμφορουμίτης.
Και ξεκινάω με τον Κώτσο, που ενδιαφέρθηκε για τoν ηχογραφητή και αν κατάλαβα καλά θα ήθελε να ακούσει τα παιξίματα του.

//youtu.be/bB5URuBmjpI

Ακολουθεί ένα τραγούδι που ο Νίκος το παίζει σχεδόν σε κάθε συνάντηση και πρόσφατα έβγαλα τα ακόρντα για να συνοδεύω με τη κιθάρα. Δεν έχω προλάβει να το δουλέψω καλά, αλλά ελπίζω να το βελτιώσω, για τις επόμενες συναντήσεις.
Το recorder, αυτή τη φορά ήταν κοντά μου και ακούγεται αρκετά δυνατά η κιθάρα μου, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τα άλλα όργανα, εκτός από του Νίκου που ήταν στην ίδια απόσταση με μένα.

//youtu.be/XXZBq7ObYnM

Χρησιμοποιήθηκαν τα βίντεο του Νικήτα, χωρίς άδεια, (Νικήτα, διάλεξε ότι ποσοστό θέλεις για δικαιώματα) για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, για να μη βάλω στατική εικόνα.

//youtu.be/ro58vnYv9HA

//youtu.be/NsmC6XdqQdQ

Αν και δεν καθόμαστε κοντά με το Γιώργο και δεν ακούγεται δυνατά το μπουζούκι του, ανεβάζω και αυτό, γιατί μου αρέσει το τραγούδι. Κάποια φορά θα κάτσουμε και πιο κοντά. Ελπίζω.

//youtu.be/L3S_sYdRmWs

Γειά σου Πέτρο και ευχαριστώ πολύ.Πραγματικα ο ηχογραφητής σου ειναι φοβερός!!!:088:

Χαίρομαι που σου άρεσε Κώστα.

Με την ευκαιρία, αυτό μου ξέφυγε και δεν έβαλα το λινκ

//youtu.be/YAmqehvPI7U

Ρε που πάμε…άκου εκεί χωρίς άδεια. Αν αυτή είναι η παράβασή σου φίλε μου Πέτρο, θα βρώ τρόπο να σε τιμωρήσω στην επόμενη μάζωξη. Γιώργο, ευχαριστώ για το… ταξίδι που μου χάρισες στο τέλος με το μπουζουκάκι μου. Και το τσίπουρο καλό ήταν, την επόμενη θα κεράσεις Τάκη αλλά με το τζουρά παραμάσχαλα. Καθαρά της παρέας μάζωξη.

Ε, θα το κανονησο κ, νηκητα να το εχο. εμ, ακομα μαθητουδη ειμαι.
σηγα σηγα γηνετε η αγουραδα μελη, που λενε χα χα να στε καλα, :088:

καλησπερα παιδια.
ειμαι ο θανος που με παρεα τον αλεχανδρο απο κολομβια συναντηθηκαμε στο ειδικον την περασμενη πεμπτη.
εγω θα ειμαι αθηνα για μια βδομαδα ακομα.εχετε ή προκειται να κανονισετε καμια μαζωξη μεσα στη βδομαδα ?

Καλησπέρα Θάνο! Οι μαζώξεις του φόρουμ γίνονται κάθε μήνα προς το τέλος του, όχι νωρίς. Κάναμε μίαν εξαίρεση για τον Απρίλιο, επειδή η τελευταία του εβδομάδα ήταν εφέτος η Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά πάντα προσέχουμε να επιλέγουμε κάποια μέρα προς το τέλος του κάθε μήνα. Κρίμα που φεύγεις, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Και για τους υπόλοιπους: τι θα λέγατε για Πέμπτη 26 του μήνα;

μέχρι νεωτέρας θα δουλεύω τις πέμπτες. αλλά επειδή στις τελευταίες μαζώξεις με τις αλλαγές που έκανα έγινε μπάχαλο και αρκετοί λείπανε, ας λείψω κι εγώ μια φορά.

Το θέμα δεν είναι, βρε Νικόλα, να λείψεις μια φορά, είναι να λείψουν όσο γίνεται λιγότεροι. Να το βάλουμε Τρίτη 24;

Γεια σας!
Εμεις οποιαδηποτε μερα μεταξυ 24-28/5 μεσα!

εκείνη τη βδομάδα θα είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, παίξιμο τετάρτη-πέμπτη και μαθήματα μέχρι αργά την τρίτη. κανονίστε όποτε γουστάρετε, αν είναι τρίτη θα έρθω αργά αλλιώς καθόλου.

Επανήλθα από ταξίδι , καί είμαι μέσα , ότι μέρα καί νά γίνει .

έλα ντε, ξεχαστήκαμε… καλώς όρισες παύλο!

Ξεχαστήκαμε, πράγματι! Τρίτη, 24 του μήνα λοιπόν, να τελειώνουμε. Χώρος;

μεσα για 24/5 αν και θα ειμαστε κατα τις 22.00 εμεις λογω ωδειου- και εξαρταται την αποσταση:)

ποιά περιοχή έχει σειρά;

Η Ταϋλάνδη

Πού υπάρχει Ταϋλανδέζικο;

δεν γουστάρω σεξοτουρισμό, άλλη πρόταση υπάρχει;
τρίτη βράδυ διασχίζω όλη την αθήνα για να πάω σπίτι μετά τη δουλειά, οπότε με βολεύει παντού.