Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

Θέλετε να πάμε στο “Όπως παλιά” στους Αγ. Αναργύρους; το μόνο μη νότιο μαγαζί που μου έρχεται στο νού. Αν κάποιος θέλει να προτείνει κάτι άλλο, αναμένομεν.

μέσα! ποιός μιλάει με το μαγαζί;

Εάν έχουμε λίγο υπομονή, ψάχνουμε πληροφορίες και για να ένα άλλο μαγαζί στο Ν.Ηράκλειο (για να μην επιστρέφουμε στα ίδια και στα ίδια, να δούμε και κάτι άλλο). Μόλις υπάρχουν νεότερα, θα επανέλθω. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Φυσικά εάν έχει και κάποιος άλλος να προτείνει οτιδήποτε, το κάνει ελεύθερα. Το θεωρούμε αυτονόητο όλοι μας πιστεύω …

Καλησπέρα σας, ενδέχεται να μπορέσω κι εγώ λίγο πιο αργά όμως λόγο δουλειάς. Το “Όπως παλιά” είναι μια χαρά αν δεν προκύψει κάτι άλλο…

Μόλις καταλήξουμε σε μαγαζί, θα ζητηθούν “δηλώσεις συμμετοχής”

Καλησπέρα,

με τον alko101 σκεφτήκαμε -όπως ανέφερε και παραπάνω- πως μια άλλη πρόταση θα μπορούσε να είναι και το μεζεδοπωλείο “Το Ποτήρι” το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του Ν. Ηρακλείου. Ρίχτε ματιά στο site του http://www.potiri.gr/ για τιμές κτλ. και μας ενημερώνετε πώς σας φαίνεται.

μπάμπη σε εμπιστεύομαι για περιβάλλον και φαγητό, πιστεύω οι τιμές θα είναι χαμηλότερες όταν δεν έχει μουσική.
η πρόσβαση είναι εύκολη από ποτάμι, βγαίνεις ακριβώς πριν την αττική οδό στην αναγεννήσεως, ευθεία στην ιφιγενείας, ευθεία στην μερκούρη και είναι από πάνω.

Αυτό δεν το ξέρω, εγώ προτείνω να βασιστούμε σε ό,τι λέει το ίντερνετ για να αποφασίσουμε. Αλλιώς θα πρέπει να διευκρινιστεί…

(Το μέρος είναι ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο διακοσμημένο με παλιές αφίσες από διαφημίσεις, δεν είναι δλδ το καθαρόαιμο λαϊκό μέρος, αλλά δεν είναι δηθενιά. Οι ιδιοκτήτες είναι ευγενικοί, συμπαθητικοί και φιλικοί. Το φαγητό -σε ό,τι έχω φάει- μου άρεσε.)

Καμμία αντίρρηση, κι εγώ εμπιστεύομαι και τον Μπάμπη και τον Αλέξανδρο, αλλά 20 Ε το άτομο είναι καλά όταν έχει τριμελή ορχήστρα, πολλά όμως όταν δεν. Μπάμπη, αναλαμβάνεις να τους ρωτήσεις πόσο μπορούν να κατέβουν για τη δική μας περίπτωση; Εγώ θα ευχόμουν, κάτω από 15. Γρήγορα όμως, κοντοζυγώνει!

Παιδιά δεν θέλω να μπω σε τέτοιες διαδικασίες, εάν δεν μας κάνει, πάμε αλλού

20 ευρώ το άτομο ούτε για τετραμελή… έστω με 15 ας πάμε, αλλιώς νομίζω θα δυσκολέψει αρκετά μέλη.
μπάμπη καταλαβαίνω την θέση σου, αλλά ίσως μια απλή ερώτηση κατά πόσο διαφοροποιούντια οι τιμές τις μέρες που δεν έχει μουσική -πόσο μάλλον που θα την παρέχουμε εμείς!

Παιδιά,
εκτός από την αρχική σελίδα όπου μιλάει για “μενού”, υπάρχει και ο αναλυτικός τιμοκατάλογος, ο οποίος πιστεύω ότι ισχύει http://www.potiri.gr/menu.

Αν θέλετε να ρωτήσω για κάποιο μενού, μου λέτε…

Παιδιά, θα σας πώ την αυστηρά προσωπική μου γνώμη: όταν η φάβα σερβίρεται με καραμελωμένα κρεμμύδια και όχι κρεμμύδια, όταν η σαλάτα έχει άισμπεργκ, μπέικον και σος αντί λαδόξυδου (ή, εναλλακτικά, φέτες παρμεζάνα και ντομάτα λιαστή αντί για ντομάτα), όταν τα μπριζολάκια σερβίρονται με μανιτάρια αντί για τηγανητές πατάτες, δεν φτιάχνομαι ιδιαίτερα, σε ό,τι αφορά την τιμή ιδίως. Ως γνωστόν και γενικώς αποδεκτόν, μαζευόμαστε για να παίξουμε, όχι για τις σπεσιαλιτέ. Εκτός από το μενού με τις τιμές, υπάρχει στην ιστοσελίδα και πρόνοια για εταιρικά μενού, καθώς και για εκδηλώσεις (βαφτίσια, γενέθλια κλπ.) όπου όμως δεν γράφεται κουβέντα για τυχόν εκπτώσεις. Το μενού των 20 Ευρώ ανά άτομο ισχύει για (πληρωνόμενη) ζωντανή μουσική άρα θα μας χρεώσουν λιγότερο. Το πόσο ακριβώς, δεν το ξέρουμε αλλά εάν δεν γίνεται να το πληροφορηθούμε πριν κλείσουμε, παρά μόνο επί τόπου, καθισμένοι ήδη στα τραπέζια, προτείνω: “Όπως παλιά”.

Νίκο ( liga rosa ), καλώς σάς βρήκα . Θά τά πούμε στή μάζωξη .
Νίκο ( Πολίτη ) , συμφωνώ καί επαυξάνω . Άσε πιά πού τίς σώς καί τά μπαλσάμικα τά έχω σιχαθεί όποτε βγαίνω οικογενειακά . Βοσκάμε ρόκα κάργα , σάν τά γίδια .

εμενα πάλι μου αρέσει η ρόκα-παρμεζάνα με μπαλσάμικο, αλλά τη φτιάχνω και σπίτι μου χωρίς να ξηλωθώ. ας πάμε “όπως παλιά” αφού υπάρχει ήδη συμφωνία από τους παραπάνω φίλους.
να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω αντίρρηση να δοκιμάζουμε καινούρια μέρη, ούτε έχω κανένα σοβαρό θέμα με το συγκεκριμένο μαγαζί -απλά θεωρώ ποιό σημαντικό να σεβαστώ την απαρέσκεια κάποιων. και επειδή βασικά θέλουμε να περνάμε καλά, μου είναι ευχάριστο να πηγαίνουμε σχετικά συχνότερα στα μέρη που έχουμε ήδη περάσει καλά χωρίς παράπονα (απ’όσο θυμάμαι τουλάχιστον).

Νικόλα δεν θα παρεξηγηθείς, κανένας μας δεν θα παρεξηγηθεί και με το συγκεκριμένο μαγαζί δεν υπάρχει φυσικά θέμα. Όσο για μένα προσωπικά, δεν τίθεται θέμα απαρέσκειας, απλά και μόνο σέβομαι το πορτοφόλι της πλειοψηφίας μας.

Πάμε για “Όπως παλιά”;

Παιδιά ό,τι θέλετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα

οπότε ας μιλήσουνε και οι υπόλοιποι, αλλά πρέπει σύντομα να αρχίσουμε να μαζεύουμε συμμετοχές.

Όπως είπε και ο babis παραπάνω, εγώ έκανα απλά μια εναλλακτική πρόταση, για λόγους που εξήγησα και πιο πριν. Από εκεί και πέρα, με ότι συμφωνήσουν οι περισσότεροι είμαι και εγώ μέσα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η επόμενη συνάντησή μας θα γίνει στο μεζεδοπωλείο "Όπως παλιά"στους Αγ. Αναργύρους, Τρίτη 24 του μήνα, ώρα 9.00 μμ. Παράκληση για δηλώσεις συμμετοχής με πμ σε μένα. Ευχαριστώ.

Τρίτη 24/5 ???

Συγνώμη Πέλη, μου ξέφυγε η ημερομηνία!