Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2016

Μεταξύ, λοιπόν, εγωισμών και εαυτών μας, και για να αφήσουμε απ’ έξω όλα τα υπόλοιπα (αν μένει κάτι), να το βάλουμε Τρίτη να τελειώνουμε; Να βρούμε και κανένα μαγαζί κοντά στη Νέα Ιωνία, να μην φτάσουν εντεκάμιση Λαμπρινή – Γιώργος; Και, βέβαια, μία πρόταση προς το αγαπημένο μας ζευγάρι θα ήταν, αν τους βολέψει και πάει για πολύ αργά το πράγμα, να χτυπήσουν από δυό σουβλάκια μέσα στο αμάξι και να έρθουν πανέτοιμοι για άμεση δουλειά!

(και δεν θα χρεωθούν και φαγητό…:089:)

δεν υπαρχει προβλημα!εμεις δευτερα, τεταρτη και πεμπτη ειμαστε εντελως χαλαροι βραδυ.
Ωστοσο αν παει Τριτη θα ειμαστε εκει γυρω στις 10.30 αν ειναι κοντα και οχι πολυ μακρια!
θα ειναι δυσκολο να παρουμε σουβλακι στο αμαξι γιατι θα πρεπει να προλαβουμε να ερθουμε και να μην κανουμε και αλλη σταση;)και απεχθανομαι να τρωω γρηγορα καθοτι εχω χαλασει το στομαχι μου ετσι!
θα ερθουμε μαχιμοι!
τελεια!

Νίκο, έχουμε κάτι συγκεκριμένο με δουλειά δική σου για Τετάρτη 24 του μήνα; αν όχι, να κανονίσουμε τη συνάντησή μας για αυτή τη μέρα. Αν Τετάρτη δουλεύεις, θα το κάνουμε Τρίτη 23, οπότε Λαμπρινή / Γιώργος θα αργήσουν λιγάκι.

εγώ δουλεύω στις 24. αλλά ας χάσω και καμιά μάζωξη… την προηγούμενη φορά κρίμα που την έχασαν ο γιώργος και η λαμπρινή.
μωρέ επίτηδες το κάνω, τους αποφευγω για να μη μου πάρουν την δόξα!

Χαχα γεια σου Νικο μου:)
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα για εμας ειτε τριτη ειτε τεταρτη.Καλυτερα τριτη να ειναι και ο Νικος:)
Μηπως βρεθηκε το μαγαζι;

Η επόμενή μας συνάντηση θα γίνει την Τρίτη, 23 του Φλεβάρη, 09.00 μμ. Ακούω προτάσεις για μαγαζί, που να είναι κοντά στη Νέα Ιωνία.

Νικο, η μονη ταβερνα που ξερω στη Ν.Ιωνια ειναι οι Κωνσταντωνηδες http://www.estiatoria.gr/estiatorio/1421/κωσταντώνηδες

Εχει αξιολογο φαγητο, ωστοσο δεν ξερω αν λειτουργει Τριτη βραδυ.
Θα πρεπει να τους μιλησω αυριο αν και μια φορα εχουμε παει μονο.
Μη σας παρω στον λαιμο μου!

περιμένω κι εγώ κάποιες πληροφορίες για νέα ιωνία και περίχωρα, ελπίζω σύντομα και εγκαίρως.
τους σκέφτηκα κι εγώ τους κωσταντώνηδες αλλά στο παρελθόν υπήρχαν κάποια εργασιακά προβλήματα με γνωστούς μου, σερβιτόρους και μουσικούς.
αν δεν βρεθεί κάτι, μήπως να ξαναπάμε στο “όπως παλιά” τους αγίους αναργύρους;

Μου σύστησε ενας φίλος και μουσικός το καφενειο-μεζεδοπωλείο ¨Ρακογυάλι¨Πάρσης 5 Νέα Ιωνία το οποιο φαίνεται καλό για τη μάζωξη μας στις 23 Φεβρουαρίου. Εγω, μίλησα με τον ιδιοκτήτη κυρίως για το θέμα της ωρας και μου είπε οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα, μετα χαράς να μας εξυπηρετήσει, θαθελε να ξέρει όμως περίπου αριθμό ατόμων.Αν κάποιος έχει άποψη ας την γράψει και αναλόγως βλέπουμε τι κάνουμε!!!

το μαγαζί τυχαίνει να το ξέρω (δεν έχω κάτσει να φάω όμως), είναι στην μέσα παλιά αγορά της νέας ιωνίας (αξίζει να περάσετε με ανοιχτά μαγαζιά για ψάρια παστουρμάδες και τσάγια). νομίζω βολεύει γιατί είναι σε κεντρικό σταυροδρόμι, ηρακλείου και καποδιστρίου, και δίπλα στπν ησαπ νέας ιωνίας.
άμα συμφωνείτε μπορώ να μαζέψω συμμετοχές για την τρίτη. άντε να μαζευόμαστε!

ΟΚ λοιπον. Έλα να μαζευόμαστε. Συμμετοχές λοιπόν στον Νίκο;

Ειμαστε μεσα και εμεις.Σε ποιον να στειλουμε μηνυμα;;

O Νίκος liga rosa μαζεύει τις συμμετοχές.

περάστε κόσμε…

Όλοι θα πάρετε!

Νίκο καί γώ μέσα.

Νίκο υπολόγισε κι εμένα με τον Βαγέλη.

οκ, θα στέλνω πμ στον εαυτό μου με όσους απλά το ανακοινώνουν εδώ.
λοιπόν, από ογανοπαίχτες πάμε περίφημα! για δηλώστε και οι ακροατές σιγά-σιγά…

και εγω σχεδον ακροατρια θα ειμαι…

Κατά πάσα πιθανότητα κι εγώ.