Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2014

Αν έγιναν καλά οι τραυματίες, να κανονίζουμε την επόμενη, για να μη μας πιάσουν απόκριες.

χμ, για πείτε ημερομηνίες…έχω και ιδέα αλλά πρέπει να μιλήσω με το μέρος πρώτα.

λοιπόν, προτείνω μάζωξη στο συνεργατικό καφενείο “μανταλάκι” (όπου είχα παίξει παραμονή χριστουγέννων). μίλησα με το μαγαζί και είναι οκ για όποια μέρα θέλουμε εκτός σαββάτου που σκοπεύει να βάζει λάιβ (αύριο παίζουν εκεί οι “naif”).
για πείτε ημερομηνίες… ένα πουλάκι μου σφύριξε πέμπτη 6/2, αν και η περασμένη μάζωξη ηταν πάλι καθημερινή.

είναι η πρώτη φορά που προτείνω μαγαζί, να ξέρετε ότι είμαι σίγουρος για την επιλογή μου ποιοτικώς και οικονομικώς!

Οκ! προχώρα! μαζί σου!! Σίγουρα θα προτιμούσαμε να μη γίνει η μάζωξη καθημερινή, τουλάχιστον όσοι εργαζόμαστε, δηλαδή αν μπορεί να γίνει Παρασκευή ή (ακόμη καλύτερα για μένα…) Κυριακή μεσημέρι , τόσο το καλύτερο… :)Αλλά μπορούν οι υπόλοιποι???

Εγώ πάλι θα εκφράσω τη προσωπική άποψη και θα πω για λόγους ευκολίας (να το μάθουν όσοι περισσότεροι μπορούν) Πέμπτη 13/2 (δηλαδή σε 2 εβδομάδες). Το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, το αποφεύγουμε συνήθως να ορίζονται μαζώξεις για να μπορούν να παρευρίσκονται και όσοι εργάζονται ως μουσικοί. Καταλαβαίνω ότι για όσους εργάζονται καθημερινες πρωινά θα είναι δύσκολο το πρωινό της Παρασκευής, αλλά ΟΚ, μια μέρα είναι θα περάσει! Επίσης πιστεύω ότι εάν καταλήξουμε στο “Κυραική μεσημέρι” που προτάθηκε, θέλει έρευνα ώστε στο μαγαζί αυτό να μην υπάρχει εκείνη τη μέρα μουσική (είναι κρίμα τέτοιες εποχές κάποιοι να χάνουν μεροκάματα).

Όσο για το μέρος προς το παρόν δεν έχω να προτείνω κάτι.

νομίζω προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλους, και γι’αυτό μαζευόμαστε εναλλάξ καθημερινές/πσκ. αυτή τη φορά είναι η σειρά του πσκ, οπότε αφήνω το “μανταλάκι” για όταν κανονίσουμε καθημερινή.
αλέξανδρε, είχες προτείνει ένα μαγαζί πέρυσι απ’ό,τι θυμάμαι. δεν έχω πρόβλημα, ας πούνε και οι υπόλοιποι.

Αυτό το χειμώνα έχουμε μαζευτεί μία Πέμπτη και μία Παρασκευή, άρα έχουμε καλύψει και εργάσιμες και αρχή Σαββατοκύριακου. Να πούμε Κυριακή 2 Φεβρουαρίου;

οκ, θα δουλεύω μετά τις 8 στο τρίπορτο. τουλάχιστον θα σας δω λιγάκι. για πείτε κι οι υπόλοιποι προτιμήσεις!

Να πούμε!! αλκο 101 και οι υπόλοιποι τι λέτε? Συμφωνείτε ?

αν συμφωνείτε για το “μανταλάκι”, πείτε μου να το κανονίσω. αλλιώς προτείνετε σύντομα μέρος, γιατί είναι κοντά η ημερομηνία -για καλό το λέω, να μην σκουριάζουμε!

Εγώ είμαι μέσα για όποια ημερομηνία συμφωνηθεί και όποιο χώρο.

Και ένα νέο θέμα που δημοσίευσα στην κατηγορία Ρεμπέτικο και μουσική τεχνολογία αφορά και τις τακτικές μαζώξεις, γι’ αυτό παραθέτω εδώ το σύνδεσμο:

Να συμφωνήσουμε λοιπόν και στο μανταλάκι, να τελειώνουμε;

μόλις πέρασα και μίλησα, είναι οκ για την επόμενη κυριακή 9/2 το μεσημέρι, εφ’όσον συμφωνήσουμε βεβαίως-βεβαίως.

παιδιά να με συμπαθάτε, μπέρδεψα τις ημερομηνίες. μιλούσαμε για αυτήν την κυριακή 2/2 και αμέσως από πάνω έγραψα κατά λάθος 9/2.
τέλος πάντων, δεν ξέρω αν είναι αργά για να κανονίσετε σε τέσσερις μέρες, αλλά για πείτε γνώμες. εξάλλου στις 9/2 είναι δύσκολο και για μένα και για άλλους που μίλησα…

Δηλαδή μιλάμε για την ερχόμενη Κυριακή μεσημέρι, 2 του Φλεβάρη στο συνεργατικό καφενείο “μανταλάκι”. Θέλετε; θα μαζευτούμε έστω λίγοι; Προτείνω να μου στέλνετε πμ από τώρα, μέχρι το Σάββατο θα δούμε πού βρισκόμαστε και ή θα τα πούμε δια ζώσης την Κυριακή, ή το αναβάλλουμε για … ο θεός ξέρει πότε.

Νίκο, δόσε μας στοιχεία του μαγαζιού παρακαλώ.

Τα έχει δώσει Νίκο. Εδώ είναι: Μανταλάκι

να σημειώσω πως είναι ένα τετράγωνο από τον ησαπ αγ. ελευθέριου, με δεδομένο ότι θα μαζευτούμε μέρα γλιτώνουμε και βενζίνες και παρκάρισμα και ταξί και αλκοτέστ.
το λάθος μου αισθάνομαι που λέει κι ο κερομύτης, ελπίζω να μαζευτούμε έστω και τελευταία στιγμή.

Στην ίδια φιλοσοφία με τη βάση δεδομένων, έφτιαξα και αυτή τη φόρμα, πολλή πιο απλή και άμεση στη συμπλήρωσή της, για να περαστούν τραγούδια που επιθυμούμε να ακουστούν στην προσεχή μάζωξη. Και συμπλήρωσα μερικά σαν παράδειγμα, με προσωπικές επιθυμίες. Η φόρμα είναι “Τακτικές μαζώξεις / επιθυμίες” και το φύλλο απαντήσεων “Τακτικές μαζώξεις / Επιθυμίες (Απαντήσεις)”.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

βρε ας μαζευτούμε εμείς, και βρίσκουμε τα κομμάτια…
να υπενθυμίσω πως οι μαζώξεις δεν είναι μόνο για να τα λέμε οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι (που ανταμώνουμε με χαρά εννοείται, και στις μαζώξεις γνωριστήκαμε), αλλά και για να γνωριστούμε με νέους φίλους κάθε φορά. πάρτε τα όργανά σας και την παρέα σας, και ελάτε!

Επ και σε γύρευα εσένα που παίζεις όλο περίεργα και άγνωστα τραγούδια. Για βάλε δύο στη λίστα να τα δούμε από πριν και να μη μας κάνεις εκπλήξεις. Και παίζεις και άλλα δύο που δε θα τα βάλεις. Νομίζω δίκαιος είμαι.