Παιδιά αργήσαμε νομίζω και ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη μας μάζωξη.
Προτείνω 18-19- 21 Φεβρουαρίου και το θέτω σε ψηφοφορία για μερικές μέρες. Εν τω μεταξύ ας πέφτουν και προτάσεις για μαγαζί.
Άντε, επιτέλους! Με τα τρεχάματα ούτε μυαλό για μάζωξη, αλλά αν κανονιστεί θα το προσπαθήσω.
Νομίζω δεν είναι καλή η επιλογή της εβδομάδας, λόγω Τσικνοπέμπτης. Μήπως να το αλλάξουμε εγκαίρως; Και συμφωνώ για την πολλαπλή επιλογή ημερών.
Για μαγαζί σκέφτομαι το “Όπως παλιά”, είμαι ανοιχτός και σε άλλα βεβαίως.
@liga_rosa Οι εβδομάδες του Φλεβάρη νομίζω έχουν δυσκολίες γενικά. Παρόλα αυτά, μπορούμε να μείνουμε την εβδομάδα αυτή, να μην πάει αργά για να δούμε μήπως μπορέσουμε και στο Μάρτη να συναντηθούμε. Το όπως παλιά είναι κλασικό στέκι και πάντοτε μας καλοδέχεται ο Κώστας.
@D33P Έχεις δίκιο Πέτρο, είναι παράλειψη. Τώρα όμως δεν αλλάζει γιατί έχουν ήδη ψηφίσει 4 άτομα. Την επόμενη φorά θα το κάνουμε πολλαπλής επιλογής
Παιδιά να αρχίσουμε να προτείνουμε μαγαζιά;
Νομίζω ότι κινούμαστε προς την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Έχει πέσει ήδη η ιδέα του “Όπως Παλιά” !!
Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη!!
Καλημέρα σε όλους. Κατοχυρώθηκε η Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου για τη μάζωξή μας.
Έχουν προταθεί δύο μαγαζιά. Το “ΞυλουργείοN” που είναι στο Περιστέρι και το “Όπως παλιά” που είναι στους Αγίους Αναργύρους. Τα θέτω σε ψηφοφορία:
Είμαι σχετικά καινούριο ενεργό μέλος στο forum, γιατί είχα ζήσει πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας.
Πιανιστας είμαι, αλλά παίζω κι ακορντεόν, οπότε λέω να έρθω με το ακορντεόν αν πιστεύετε ότι θα ταιριαξω.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι και στα δύο προτεινόμενα μέρη θα μπορώ να φτάσω γύρω στις 9.50-10 το βράδυ.
Anyway, εύχομαι να σας προλάβω και να σας γνωρίσω και από κοντά.
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια για την ώρα!
Με εκτίμηση,
Γιώργος Ανυφαντής
ΥΓ: Μπορω και στα δύο μαγαζιά να έρθω, ψήφισα το Όπως Παλιά μόνο και μόνο επειδή είναι 5 λεπτά πιο κοντά και καλά, αλλά έτσι κι αλλιώς 40λεπτο περίπου θα μου πάρει και για τα δύο από Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο όπου εργάζομαι απογεύματα Τετάρτης μέχρι τις 9.10μμ.
Καλησπέρα σε όλα τα εν ρεμπέτικω αδέλφια. Επειδή προσωπικά - ίσως και έτερα μέλη - θα με εξυπηρετούσε να έρθω στη (πρώτη, για εμένα) μάζωξη με το μετρό, είναι κάποιο από τα δύο μέρη που έχουν προταθεί κοντά σε στάση μετρό; Δεν τα γνωρίζω, ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ @liga_rosa. Βλέπω πως το “Όπως Παλιά” απέχει μόλις 280 μέτρα περπάτημα από τη στάση “Μυκονιάτικα” της λεωφορειακής γραμμής Β11, επτά στάσεις λεωφορείου με το Β11 από το σταθμό μετρό/ΗΣΑΠ Αττική". Το δε “Ξυλουργείο” απέχει 1.100 μέτρα περπάτημα από τον τερματικό σταθμό “Ανθούπολη” της γραμμής 2 του μετρό. Ας αποφασίσουν με βάση την ευκολία πρόσβασης με ΜΜΜ, όσες και όσοι χρειάζονται συγκοινωνία για τη μετάβαση στη μάζωξη.
Στο μεταξύ, όποιος είναι σίγουρος ότι θα έρθει, ας στείλει μνμ στον @loukasfilm ή σε εμένα @admin δηλώνοντας τα άτομα που θα έρθουν ώστε να ενημερώσουμε τον μαγαζάτορα.