Απλά επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές και στα δύο μαγαζιά, θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του τσιγάρου. Στο “'Όπως Παλιά” η κατάσταση ήταν πραγματικά δύσκολη για τους μη καπνιστές. Μέλη που δεν καπνίζουν ή έχουν θέματα λόγω ηλικίας καλό είναι να το έχουν υπ όψιν τους. Στο “ΞυλουργείοΝ” ήταν καλύτερη η κατάσταση σχετικά με το τσιγάρο, πιθανά λόγω του ότι είναι ψηλοτάβανο.
Ε, μην το συζητάμε, Ξυλουργείο και τέρμα, εδώ δεν σηκώνει συζήτηση και ψηφοφορίες!
Επίσης μπορούμε να μην καπνίζουμε μέσα, λέω εγώ τώρα την ουτοπική μου σκέψη…
Νίκο το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Συνήθως τα μέλη βγαίνουν έξω για το τσιγάρο στην αρχή, αλλά όσο περνάει η ώρα αυτό αλλάζει. Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση.
Πολλά ήταν “συνηθισμένες καταστάσεις”, μέχρι που άλλαξαν!
Το Ξυλουργείο τα σπάει! @liga_rosa μ’ αρέσει τόσο που θα βγαίνω έξω να καπνίζω, ακόμα κι αν όλοι καπνίζουν μέσα!
Υ.Γ. Ίσως και το αντίστροφο: Να καπνίζω μέσα, όταν όλοι βγαίνουν έξω.Το θέμα είναι να μην ντουμανιάζει ο χώρος και όλοι να νοιώθουν -κατά το δυνατόν- ευχάριστα!
Καλημέρα στην παρέα.
Το ΞυλουργείοΝ ( https://maps.app.goo.gl/VXikJrGAwgL8FXWq6 ) μας περιμένει. Mαζευόμαστε γύρω στις 20:30. Περιμένουμε εγώ ο @admin και ο Λουκάς @loukasfilm τις δηλώσεις συμμετοχής με τα άτομα ώστε να ενημερώσουμε.
Δεν ψήφισα γιατί δεν ήξερα αν θα μπορώ να είμαι, αλλά θα προσπαθήσω γιατί θέλω πολύ. Σίγουρα θα είναι όμορφα!
Καλημέρα στην παρέα.
Είμαστε έτοιμοι για σήμερα το βράδυ! Γύρω στις 20:30 μαζευόμαστε.
Θα περάσουμε για μία ακόμη φορά υπέροχα!
Καλή συνάντηση να έχουμε ![]()
Ποσο ζηλευω!! Απαγορευση εξοδου απο γιατρο…ακομη με αντιβιωση!! Δευτερη απουσια σερι.
Ελπιζω να ανεβασετε βιντεακια να παρουμε τζουρα κι εμεις οι… αρρωστοι!!
@tountas_priest
Περαστικά και σύντομα! Πάντα είναι χαρά μας να σε βλέπουμε. Ας ελπίσουμε η επόμενη να γίνει σε σχετικά κοντινό διάστημα.
Περαστικά Πέλυ μας. Ελπίζω στην επόμενη, τον Μάρτη να είσαι στις επάλξεις ![]()
βαλτε και μιά παραγγελιά για μένα.![]()
“κατσε να’κούσεις μια πενιά”
ευχαριστώ (με video please)
Να γίνεις καλά Πέλη μου, να πάρεις και μπουζούκι!
Γεια σου Νικολα με το χιουμορ σου!! (ακομη δυσκολευομαι με τους τονους στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου!!) ![]()
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, θα έρθω κι εγώ το βράδυ, μπορώ τελικα να είμαι εκεί και νωρίτερα, κατα τις 9 νομίζω.
Θα φέρω το ακορντεόν, απλά επειδή είναι το μεγάλο, το 120αρι - αυτό που κουβαλάω γύρω γύρω μαζί μου το έχω δώσει για κούρδισμα - δεν είμαι σίγουρος πόση ώρα θα μπορώ να παίζω, αλλά ενδιαφέρομαι να έρθω και για να σας γνωρίσω και να μπω λίγο πιο ενεργά στην ομάδα.
Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια και τα λέμε αργότερα!
Δεν έχω αυτοκίνητο και δεν κυκλοφορούν ταξί. Μήπως γίνεται να συνεννοηθώ με κάποιον που τον βολεύει η διαδρομή; Μένω πλατεία Νέας Σμύρνης. Κινητό: 6944565878
Μην αγχώνεσαι Γιώργη δεν θα είσαι ο μόνος με ακορντεόν απόψε.
Εύχομαι να περάσετε υπέροχα, δυστυχώς αύριο λόγω ημέρας και 14ωρης βάρδιας, είναι αδύνατο να έρθω
Have fun without me και χαιρετίσματα στον Αλέξη με το σαντούρι!