Παρακαλώ στείλτε συμμετοχές στον @admin ή στον @loukasfilm για να ενημερώσουμε το μαγαζί.
Ξέρω ότι πολλοί από εσάς είστε με την άμμο στα πόδια από τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά σκέφτηκα να ρίξω την ιδέα της μάζωξης στο τραπέζι πριν τα σχολεία ξεκινήσουν για τα καλά και οι υποχρεώσεις όλων τρέχουν.
Θα πρότεινα να γίνει μια καθημερινή περί τα μέσα του μήνα. Τι λέτε;
Edit:
Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος βάζω κάποιες ενδεικτικές ημερομηνίες:
ΔΕΥΤΕΡΑ - 15/09
ΤΡΙΤΗ - 16/09
ΤΕΤΑΡΤΗ - 17/09
ΠΕΜΠΤΗ - 18/09
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 19/09
0ψηφοφόροι
Edit 2:
Έπειτα από '“λαϊκή” απαίτηση προτείνω και την επόμενη εβδομάδα
Εγώ επειδή δεν έχω σταθερό πρόγραμμα με τη δουλειά δεν θέλω να ψηφίσω και να μην μπορέσω να έρθω τελικά ενώ η ψήφος μου μπορεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.Οπότε περιμένω και αν με βολέψει όταν κατασταλάξει η ημερομηνία θα δηλώσω συμμετοχή.
Λοιπόν παιδιά, επειδή ίσως η πρώτη εβδομάδα προβληματίζει πολλούς (σχολεία κλπ που ξεκινούν) είπαμε να πάμε για τη δεύτερη εβδομάδα. Η ψηφοφορία που παραμένει σε ισχύ θα κλείσει σε 5 μέρες. Προτείνετε ημέρα …
Η συνάντησή μας θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/09.
Προχωράμε στην επιλογή μαγαζιού. Προτείνω το Αλαργινό στη Νίκαια. Έχει την αυλή του στην πλατεία, αλλά αν κάνει κρύο μπορούμε να μπούμε και μέσα!
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κατι σχετικα για την μάζωξη. Μόνο παίχτεες μπουζουκιου θα ειναι μαζεμενοι; Εγω που παίζω ακκορντεον μπορώ να παρω μέρος ; Ευχαριστώ!!!
@Dimitris87 και τριγωνάκι για τα κάλαντα να παίζεις καλοδεχούμενος είσαι!
Αυτό που μετράει είναι η καλή διάθεση και η καλή παρέα! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε θες να έρθεις μόνος είτε με παρέα. Μαζευόμαστε τσιμπάμε κάτι (όποιοι θέλουν), πίνουμε κάτι (όποιοι θέλουν) και παίζουμε τραγούδια που μας αρέσουν.
Καλώς όρισες Δημήτρη! Όλες και όλοι και όλα τα οργανα είναι ευπρόσδεκτα, επίσης είναι μια χαρά χωρίς όργανο η με φάλτσα φωνή. Μαζώξεις είναι, όχι οντισιόν
Με μια επιφύλαξη μόνο για τις δυνατές φωνές που σκεπάζουν τη μουσική και επιβάλλονται στην παρέα, εκεί θέλει προσοχή και συνεννόηση.
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες όλοι γινόμαστε μια παρέα και τραγουδάμε είτε παίζουμε κάποιο μουσικό όργανο είτε όχι. Φυσικά και χωράει το ακορντεόν στη μουσική παρέα που δημιουργούμε όλοι μαζί !
Βάλε στο γιουτιούμπ “μάζωξη ρεμπέτικου φόρουμ” και θα καταλάβεις!
Εδώ μια από τις τελευταίες και πιο ωραίες, μια παρέα όλοι από ανθρώπους που πιάνουν πρώτη φορά οργανο μέχρι επαγγελματίες. Έχει και ακκορντεόν!
Παιδιά δεν βλέπω κάποια άλλη πρόταση!
Επομένως πάμε στο Αλαργινό. Ήδη επικοινώνησα και μας περιμένουν!
Συνοψίζω: ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΛΑΡΓΙΝΟ στη Νίκαια, από τις 20:30 και μετά (καλό είναι να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 21:00 γιατί αν θα κάτσουμε έξω δεν θα μπορούμε να παίξουμε μετά τη μία λόγω γειτονιάς)
Όπως πάντοτε όμως θα πρέπει να ενημερώσουμε το μαγαζί για τον αριθμό των ατόμων που θα είμαστε. Γι’ αυτό το λόγο στείλτε τις συμμετοχές σας (αριθμός ατόμων) στον Λουκά @loukasfilm και σ’ εμένα @admin για να ενημερώσουμε εγκαίρως.