Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα για μια εορταστική μάζωξη;
Εκφραστείτε ελεύθερα!
Αυτή είναι μια φανταστική ιδέα @alko101! Νομίζω ότι μας χρειάζεται ![]()
Ξεκινάτε πρόβες.
Εσύ Νικόλα που ξέρεις όλες τις καλές ταβέρνες, ξέρεις καμιά που να έχει σπεσιαλιτέ Ρούντολφ με πιλαφάκι;
Μέσα για μάζωξη, μόνο που θα λείπω 17-26 τουτουνού και όχι του αποπάνω.
Ααααχχχχ, πάει, καθιερώθηκε: fantastic = εκπληκτικός, ωραιότατος κττ. (όπως επιτάσσει η αγγλική γλώσσα) και όχι μη πραγματικός, δημιούργημα φαντασίας (όπως θα το ήθελε η ελληνική γλώσσα).
Αυτοί οι δύο έχουν γνωριστεί ποτέ;
Να τους φέρουμε στην μάζωξη να γνωριστούνε;
Καλησπέρα παιδιά, θα είμαι κι εγώ εκεί με το πνεύμα, την ψυχή και την καρδιά μου, αλλά ουχί σώματι μετά του μπουζουκιού μου. Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να επιστρέψω αυτές τις γιορτές από τη Γερμανία, έχουν πέσει όλα μαζί.
Ανεβάστε εδώ κανένα βιντεάκι από τη μάζωξη, να πάρω μυρωδιά από την παρέα, τις μελωδίες, το συνγίγνεσθαι, το ρεμπέτικο ζύμωμα, την αγάπη και την μεταξύ σας αλληλεγγύη!! Καλά να περάσετε!!
Ότι και να σου πω,θα σε γελάσω.Αν τύχει και δω τον Χάρη ( λίγο απίθανο πια), μπορεί να ψαρέψω τις πληροφορίες που θες.
Αν βρούμε ημερομηνία, και δεν πέφτει ημέρα Τετάρτη ή Σάββατο, προτείνω τον κυρ Αποστόλη στο μπακάλικο.Θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα.
Εγώ με τη σειρά θα πρότεινα Λελούδα ή Ραμόνα.
Και τα δύο σχετικά μεγάλα μαγαζιά και στο παρελθόν μας έχουν φιλοξενήσει σωστά (εάν δε μου ξεφεύγει τίποτα).
Επίσης ο Λελούδας έχει “άπλετο” χώρο για παρκάρισμα.
Εξαιρετικό μαγαζί και πολύ ατμοσφαιρικό. Το μόνο πρόβλημα με τον κύρ Αποστόλη είναι ότι δεν μπορεί μετά τη μία (έχω την αίσθηση). Θέλεις να το διερευνήσεις αυτό Νίκο ;
Να τα βάλουμε σε ψηφοφορία αφού σιγουρευτούμε ότι μας δέχονται και δεν έχουν αλλάξει πολιτική. Αλέξανδρε θα κάνεις την παλικαριά να το διαπιστώσεις και μετά να το βάλουμε σε ψηφοφορία;
Ο κυρ Αποστόλης έχει εξηγήσει πολλές φορές ότι το πρωί πρέπει ν’ ανοίξουν νωρίς, γιατί ψωνίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής. Και θα υπάρξει και θέμα χώρου, αν είμαστε αρκετοί. Λελούδα θα πρότεινα εγώ.
Τελικά τί κάνουμε; Λελούδα; Ραμόνα; Κάτι άλλο; Τί λέτε; Να αποφασίζουμε σιγά σιγά!..