Καλημέρα στην παρέα και ειδικότερα στους βόρειους!
Μήπως έφτασε ο καιρός για μια ωραία μάζωξη στη συμπρωτεύουσα;
Μεσα! Να κανονιστει! Θα φερω τον μπαγλαμα να παιξουμε κανα ντουζενι με τον Ευρυπιδη στην παρεα
Μακάρι να γίνει ρεμπετομάζωξη εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Λέω να περιμένω μερικές μέρες να το δουν μερικοί άνθρωποι ακόμα το νήμα, και πάμε να το κανονίσουμε!!
Έφτιαξα μια ψηφοφορία για το μεθεπόμενο πσκ, μετά την τσικνοπέμπτη, ώστε να προλάβουμε να το οργανώσουμε. Δώστε και ιδέες για μαγαζιά.
- Παρασκευή 21/2
- Σάββατο μεσημέρι 22/2
- Σάββατο απογευματοβραδο 22/2
- Κυριακή μεσημέρι 23/2
- Κυριακή απογευματοβραδο 23/2
Δε βλέπω πολύ κίνηση στο θέμα… Υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν να οργανωθεί, πέρα από τους 3 που ψήφισαν για ημερομηνία;
Άντε ρε παίδες! Το φόρουμ είναι κάπως αθηνοκεντρικό, ενώ δεν υπάρχει λόγος. Έχετε εφάμιλλα, αν όχι καλύτερα μεράκια εκεί πάνω. Το μόνο που λείπει είναι μια πλατφόρμα που να κάνει τις μονάδες, ομάδες! Ο @Dionisis_Gonatas δείχνει το δρόμο. Μιλήστε σε φίλους να εγγραφούν και κανονίστε τακτικές μαζώξεις. Και μετά κανονίζουμε μαζώξεις όπου θα ανεβαίνουμε εμείς από Αθήνα ή θα κατεβαίνετε εσείς από το Βορρά
Μπράβο Διονύση! Θεωρώ ότι η πρώτη μάζωξη θα φέρει και άλλους στην παρέα, οπότε θεωρούμε ότι όλοι οι υπόλοιποι που θα έρθουν συμφωνούν με οποιαδήποτε ημέρα
Άντε παιδιά να οργανωθεί και ένα παράρτημα στην πόλη της καρδιάς μας, τη Θεσσαλονίκη!!
Ε οχι και καλυτερα γουστα εδω απο την Αθηνα, μην ειμαστε υπερβολικοι. Γυρο ναι! Εγω ειμαι μεσα για οπου ειναι οποτε ειναι ΠΟΥΣΟΥΚΟΥ να ειναι. Ο Ευρυπιδης παιζει στο μετεωρο, θα μπορουσαμε εκει ισως? Να πουμε να γινουμε μια μεγαλη παρεα μουσικοι κλπ
Το θέμα με το μαγαζί αυτό είναι ότι είναι μικρό, και θα πρέπει να γίνουν κρατήσεις από όλους αλλιώς δε θα χωρέσουμε Σάββατο βράδυ. Κι επειδή στις προηγούμενες ήρθαν πολλοί τελευταία στιγμή, πιστεύω θα ξεμείνουν στην απέξω, αφού έχει ούτως ή άλλως αρκετούς πελάτες ρεζερβε για το βράδυ. Το δεύτερο είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως οι μαγαζατορες προσπαθούν να γλιτώσουν το μεροκάματο, κι αυτό θα ήταν χοντρό.
Παρ 'ολα αυτά μπορούμε να τον ρωτήσουμε τι και πώς.
Θα πρότεινα επισης Κυριακή μεσημεράκι.
Θα τον ρωτηξω αυριο και θα γραψω
Ανέστη, βγήκε καμιά άκρη;
Βγηκε, μπορουμε Κυριακη μεσημερι (οποια Κυριακη) αρκει να ενημερωσουμε εγκαιρως και να ειμαστε καποιος λαος, γιατι το μαγαζι κανονικα δε δουλευει Κυριακες. Αλλιως παμε σε κατι αλλο.
Ωραία, καλό ακούγεται. Θα ρωτήσω κι εγώ στο Μπακιρι για Κυριακή. Είναι τσιπουραδικο στο κέντρο (τσίπουρο μεζε, δε το πετυχαίνεις εύκολα Θεσσαλονίκη), και ο ιδιοκτήτης μου έχει φανεί αρκετά μερακλής. Θα μιλήσω και στέλνω εδώ.
Ακόμα και για αυτήν την Κυριακή μπορούμε πιστεύω. Αφού όσοι ήταν να ξεσηκωθούνε ξεσηκώθηκαν.
Πήγα τον βρήκα. Μου είπε Κυριακή ξεκουράζεται. Αλλά Σάββατο απόγευμα που πέφτει και η δουλειά είναι κομπλέ. Οπότε έχουμε αυτές τις 2 τίμιες επιλογές. Λέω να το βάλουμε σίγουρα για το σκ που έρχεται για να γίνουν και οι απαραίτητες κανονισιες. Προσωπικά το Μπακιρι το νιώθω πιο φιλικά προσκείμενο στην όλη φάση.
ΠΡοχωρα το για τη βδομαδα αυτη πουρχεται
Λοιπόν παιδιά το κανόνισα, για το Μπακίρη, το επόμενο σάββατο 7 ηώρα. Επειδή το μαγαζί είναι μικρό μέσα (20-25 άτομα) ας δηλώσουμε εδώ όσοι θα είμαστε σίγουρα, και να δούμε πόσοι χωράνε ακόμα από φίλους!
Μακάρι να γίνει μια ωραία αρχή.
Γράψτε από κάτω , αν έχετε την ευγενική καλοσύνη, ποιοι είναι μέσα κι αν θα χουν παρέα. Ήδη κοντευουμε να το γεμίσουμε οι δικοί μου
Θα σκασω εγω και μαζι λογικα και ο Ευρυπιδης