AI voice cloning

Παιδια επειδη εχει μπει το A.I. για τα καλα στην φαση της μουσικης εχετε πχ καταλαβει οτι μπορει να κοπιαρει τις φωνες 100% με απιθανα αποτελεσματα

θα ηθελα να ακουγαμε τις ρεμπετικες φωνες πχ του Καβουρα Παγιουμτζη κτλ κτλ σε αλλα τραγουδια

ρωταω αν εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα και αν ξερει πως γινεται γιατι προς το παρον ειδα samplers με φωνη οπως του elvis κτλ οχι ομως πως τις περνας απο τα τραγουδια για να τις δημιουργησει σαν δικο του αρχειο

ευχαριστω

1 «Μου αρέσει»

Α, αυτό το κάνει ο Νταλάρας εδώ και δεκαετίες. Κάνει δεύτερες στον εαυτό του και βάζει την φωνή του σε ό,τι τραγούδι του καπνίσει.
Προσωπικά προτιμώ άλλου είδους παρεμβάσεις, όπως οι παρακάτω:

Πέρα από την πλάκα, δεν με τραβάει καθόλου να σπαταλήσω ενέργεια και φυσικούς πόρους* για κάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωσει να προσεγγίσει την πιθανή απόδοση πχ του Κάβουρα σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, όπως θα του έβγαινε μέσα από μουσικά ακούσματα και βίωμα των στίχων.

• η ΑΙ είναι τεράστια σπατάλη ενέργειας και φυσικών πόρων.
1 «Μου αρέσει»

είναι και σπατάλη ενέργειας όπως λέει ο liga. Μουσική από «παραγωγική» τεχνητή νοημοσύνη δεν έχω ακούσει αλλά τα αποτελέσματα που έχω δει π.χ. ποιήματα, εικόνες κλπ είναι μετριότητες χωρίς στυλ, ύφος, προσωπικότητα κλπ.

1 «Μου αρέσει»

Μπορεί να έχεις ακούσει και να μην το ξέρεις!

Μπορώ να βάλω την ΤΝ να λέει, με τη φωνή μου, τις νότες που δε φτάνω να πιάσω; :wink:

Κι εγώ, επίσης δε την έχω δει να λέει και κανονικότατες μπούρδες, απαντώντας σε ερωτήσεις που δεν ξέρει. (Δηλαδή αντί να πει δεν ξέρω αυτοσχεδιάζει). Η επιφύλαξή μου είναι ότι αυτά τα έχω δει στο δωρεάν Τσατ και σε άλλα παρόμοια δωρεάν λογισμικά Με τα πληρωτά, και βέβαια με χρήστη που κάπως να ξέρει τι του γίνεται, δεν ξέρω αν βγαίνουν καλύτερα αποτελέσματα.

παιδια δεν ειπα οτι θα ειναι το τελειο αποτελεσμα ουτε οτι θα μας παρει την δουλεια ,γιατι εχει παντα να κανει με το εγω μας?, για πειραματισμο ρωτησα , επισης να ειστε ετοιμοι να δειτε τρελα πραγματα ηδη σε ενα εξαμηνο στο 3d printing απο εκει π ηταν μπουρδα κανει παπαδες , γενικα εχει γεωμετρικη προοδο, επισης στους ξενους πχ elvis εχει φοβερα αποτελεσματα , επισης μενω στο σχολιο του ΝΙΚΟΥ {μπορεις να εχεις ακουσει και να μην το ξερεις }
θα ακουμπησει και την μουσικη και ας ειναι εκφραση ψυχης εγω περιεργος ειμαι αν γινεται

Ε, ειδικά για τη Νταίζη Σταυροπούλου, η προσωνυμία “Θηλυκός Στράτος” είναι πασίγνωστη ήδη από τον μεσοπόλεμο, δηλαδή τρεις ανθρώπινες γενιές προ ΑΙ.

1 «Μου αρέσει»

Δεν ανέφερε κανείς ότι θα μας πάρει τη δουλειά, ούτε το πήρε προσωπικά κάποιος. Αν κατάλαβα καλά δηλαδή.

Ντάξει, υπήρχε κάπου μια αίσθηση αμυντικής στάσης. Νομίζω δηλαδή, μπορεί και να κάνω λάθος.

Τέλος πάντων, να ρωτήσω κάτι τον @Chanters : έχεις ακούσει κάτι με φωνές από ΤΝ τύπου Έλβις ή οποιουδήποτε άλλου τύπου, που να μπορείς να μας το λινκάρεις; Δεν το ξέρω καθόλου το θέμα που πιάνεις, και πιθανώς και άλλοι. Έχω δει ξερωγώ βιντεάκια στο ΥΤ σαν σύντομες ταινίες, φτιαγμένα από ΤΝ (χωρίς υπόθεση, μόνο τα ας-πούμε-γραφικά), και έχω δει και κείμενα. Μέχρις εκεί. Από μουσική, γιοκ.

Από φωνές δεν έχω ακούσει, αλλά θα ήθελα είναι η αλήθεια.
Πάντως η ΤΝ είναι παραγωγικότατη και με ύφος πλέον. Είναι τρομακτικό το ποσο γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα.

Εδώ ένα παράδειγμα:

Από κάποιον “παραγωγό” στο YouTube που μάλιστα ΔΕΝ γράφει ότι είναι ΤΝ αλλά το παραδέχεται εμμέσως.

Εγώ πάντως παιδιά δεν ακούω μπουζούκι εδώ. Δεν ξέρω από που πήρε τον ήχο ο συγκεκριμένος αλλά δεν μου κάνει καμιά αίσθηση.