🎵 Τι τραγούδι ακούμε... τώρα!

Ε, ΄ντάξ’! Αξιοπρεπέστατη ηχογράφηση, μάλιστα με χρήση και ψηφιακών οπτικών εφέ. Αλλά όχι και ότι «τα σπάει» ο τύπος… Ειδικά το «αμανεδάκι» στο τέλος, τριτοκλασάτο.

Σάματις όμως έχει και τίποτα πολλά για πρότυπο; μόνο αυτό της Γεωργίας της Τρανής.

Τι δρόμος είναι;

1 «Μου αρέσει»

να μην είναι ΣΙ ματζόρε? (καθαρό και λιτό)
ΣΙ +, ΦΑ# + και(7ης) ,ΜΙ +.
thats all :blush:

ΥΓ δεν ειναι και “άσχημος” ο 8χορδίστας!
το όργανο του υστερεί αρκετά. κρίμα.

ειναι απο LP 1975 ATHENAEUM.
κοινός δισκος με Παναγιώτη Μιχαλόπουλο.

https://www.discogs.com/es/release/6706841-Γιώργος-Λαύκας-Παν-Μιχαλόπουλος-Το-13-Το-Κελλί

2 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Είναι ένα ματζοροπράμα που κάθεται στην τριτη βαθμίδα. Σεγκιάχ ( η μπουζουκιστικα χουζάμ)

2 «Μου αρέσει»

Κάκια Μένδρη!! Ούτε το ήξερα, ούτε και θα το φανταζόμουν.

Ελαφρώς διαφορετικό από την εκτέλεση με Ρόζα. Βέβαια η απόλυτη εκτέλεση είναι με τα Πολιτάκια,

3 «Μου αρέσει»

Βολιβιανή εκδοχή (στα ισπανικά και τα γιαπωνέζικα!) παραδοσιακού μας τραγουδιού της 25ης Μαρτίου και κάθε πανηγυριού

1 «Μου αρέσει»

H κυπριακή εκδοχή πάει κάπως έτσι: Α, εχόρτασα, ά(φ)ησ’ τα κουπέπια να καούν.

1 «Μου αρέσει»

Ένα προφητικό τραγουδάκι.

2 «Μου αρέσει»

Σταύρος Ζερβάνος από Κω, τραγούδι και λαούτο: σκοπός «του Έρι».

Καθιστικός σκοπός για μαντινάδες. Συνήθως στην Κω τον αναφέρουν ως «Ελένη», ή και «Έρι» ή «σκοπό της Αυγής», στην Κάλυμνο ως «Τζιβαέρι», και τον έχουν και στους Φούρνους (εκεί δεν ξέρω το όνομα). Εδώ σε μια εκτέλεση υπέροχης απλότητας. Απολαύστε υπεύθυνα.

1 «Μου αρέσει»

μπουζουκι, τζουρας, μπαγλαμας, σε ενα…

4 «Μου αρέσει»

Στην αρχή λέει Yoere: Rumeli που πρέπει να είναι η Ανατολική Θράκη (με τα σημερινά δεδομένα). Αλλά αναφέρεται πουθενά η σημερινή ονομασία του μαντηλάτου στα τούρκικα; Είναι Mandıra ή κάτι άλλο;

Μετά από πολύ καιρό, με ένα σύγχρονο αλλά
Ζόρικο κομμάτι. Λίγο πολύ κανείς δεν νοιάζεται τι ακούμε τώρα, αλλά καλό είναι τέτοιες προσπάθειες να προωθούνται.

1 «Μου αρέσει»

ολα καλά. εύγε.
οι “ανταποκρισεις” θέλουν λιγο “χτένισμα”.
ισως έγινε ήδη (3 χρόνια πριν).

5 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

Ενδιαφέρον

4 «Μου αρέσει»

αμεσως θυμήθηκα αυτο.

4 «Μου αρέσει»