Ψαχνω τον κατασκευαστη του

Γεια σας, θα ήθελα να σας δείξω το μπουζούκι μου μήπως βρούμε τον κατασκευαστή του. Το μπουζούκι είναι από όσο ξέρω κατασκευή του 1964 αγοράστηκε στην Λειβαδιά το 1979 από κάποιον μπουζουξή. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον οργανοποιό γιατί θέλω να του κάνω μια πολύ καλή συντήρηση. Προσωπικά είμαι ανάμεσα στον Κλεφτογιάννη και τον Τσακιριάν από τον δεύτερο έχω καλή εμπειρία για τον λόγο ότι ο πατέρας μου έχει αγοράσει ένα τρίχορδο εδώ και μια 10ετια και το όργανό είναι σαν καινούργιο πραγματικά απίστευτο οργανο
.

καλώς ήρθες!
δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τον κατασκευαστή. πάντως το εργαστήριο του κλεφτογιάννη το έχει πλέον ο τάσος ο κατσιφής -ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ο Τάσσος πράγματι κάνει εξαιρετική δουλειά. Το αστείο βέβαια είναι ότι το όργανο μου θυμίζει πάρα - πάρα πολύ (χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για τον κατασκευαστή) ένα τετράχορδο εποχής 78-79 που είχα αγοράσει από τον Τσακιριάν!!! Μόνο στο στόλισμα του σκάφους διέφερε… (το δικό μου δεν είχε το μεγάλο κεντρικό). Τα υπόλοιπα (φιγούρες. μπορντούρες, ταστιέρα, καπετάνιος, μέγεθος δούγας κλπ) ολόιδια.