Ξεκόλλημα Χαρτιού στο Εσωτερικό του Σκάφους

Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευλογία να καταφέρω να αγοράσω το πρώτο μου μπουζούκι!

Δοκίμασα κάποια όργανα αλλά ώς αρχάριος δεν είχα κάποιο μέτρο σύγκρισης οπότε εστίασα στον ήχο και στις προτροπές φίλων. Μια βδομάδα σχεδόν αργότερα, πιάνωντας το όργανο στα χέρια μου παρατήρησα πως στο εσωτερικό του σκάφους, το χαρτί έχει αρχίσει να ξεκολλάει σε διάφορα μέρη και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι καθώς και τι θα κάνατε στη θέση μου.

Εκ πρώτης όψεως με τρομάζει αρκετά γιατί αν σε λιγότερο απο μια εβδομάδα εμφάνισε ένα τέτοιο πρόβλημα φοβάμαι τι μπορεί να προκύψει μακροχρόνια (1-2 χρόνια).

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δεν είναι πρόβλημα, αλλά πήγαινε στο οργανοποιείο ή στο μαγαζί που το πήρες και ζήτα να στο φτιάξουν.
Ποιος ο λόγος να έχεις κάτι “χαλασμένο” (έστω και κάτι τόσο μικρό) εάν μπορείς να το έχεις αψεγάδιαστο; Εφόσον κιόλας είναι τόσο καινούριο, μόλις μίας εβδομάδας!

4 «Μου αρέσει»

Έυχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Πριν λίγο επικοινώνησα με τον με τον κατασκευαστή του οργάνου ο οποίος μμ είπε πως δεν είναι κάτι και απλά όταν έρθει η ώρα για να το κάνουμε service να του το θυμήσω για να το φτιάξουμε.

Όποτε θα το αφήσω απότι φαίνεται έτσι προς το παρών..

1 «Μου αρέσει»