Τι θα λέγατε για μια μάζωξη στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη;
Η καλοκαιρινή του Ιουνίου πήγε καλά και μιας και είπαμε πλέον οι μαζώξεις να γίνουν πιο τακτικές προτείνω να γίνει αυτή την εποχή για να προλάβουμε να κάνουμε και άλλη μία πιθανά πριν τα Χριστούγεννα.
Συγκεκριμένα.
Προτείνω 22, 23, 24 Οκτωβρίου. Όπως και η προηγούμενη συνάντηση, να γίνει καθημερινές ημέρες και όχι μέρες που συνήθως εργάζονται φίλοι και μέλη μουσικοί.
Επίσης θα πρότεινα μαγαζιά που έχουν χώρο για να μας χωρέσουν όλους μέσα. Π.χ. Όπως Παλιά στους Αγίους Αναργύρους.
Όποιος θέλει κάνει πρόταση για μαγαζί αλλά και ημερομηνίες όπως την προηγούμενη φορά.
Μπράβο βρε Λουκά! Μέσα και για τις ημερομηνίες και για το μέρος! Έχω πρόβα τις Τρίτες αλλά φαντάζομαι θα γίνει ψηφοφορία για εκλογή προέ… γουχ γκουχ ημέρας από την βάση.
Aς το αφήσουμε για 1-2 μέρες και αν δεν προταθεί άλλη ημερομηνία θα βάλουμε σε ψηφοφορία αυτές που είπες Λουκά!
Άντε να ξεκινήσουμε να βρισκόμαστε !!
Μπορώ να κάνω ερώτημα για το κουτούκι στο Χαλάνδρι, Πέμπτη 24/10
Όταν επικοινωνήσεις στείλε μνμ!!
Από τις 3 μέρες καταλήξαμε στις 24/10; Δε θα γίνει ψηφοφορία;
ΚΑΙ Τετάρτη στους Αγίους ΚΑΙ Πέμπτη στο Χαλάνδρι, να ρεφάρουμε μετά από τόσο καιρό!
Ψηφίζουμε μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου!
- 22 Οκτωβρίου (Τρίτη)
- 23 Οκτωβρίου (Τετάρτη)
- 24 Οκτωβρίου (Πέμπτη)
Παιδιά, να αρχίσουμε να προτείνουμε μαγαζιά.
Μπορούμε να προτείνουμε και κάποιο στο οποίο δεν έχουμε πάει ως φόρουμ, αν κάποιος έχει επαφή με τον ταβερνιάρη και ξέρει ότι δεν θα ενοχλήσουμε …
Το Κουτουκι στο Χαλανδρι είναι μια χαρά, αν και δεν με βολεύει λόγω απόστασης. Τί θα λέγατε για Λελούδα; Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική. Ολοι γνωρίζουμε βέβαια ότι δεν δουλεύει βράδυ αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε μια νύξη. Βασικά το κανονίζω εγώ, αν οι υπόλοιποι το θεωρουν καλή ιδέα… Υπάρχει επίσης και η Ραμόνα στη Καλλιθέα. Για πιό κέντρο υπάρχει και η Γη στο Μεταξουργείο. Και αυτό θα μπορούσα να το κανονίσω.
Τελικά για ποια μέρα καταλήξαμε;
Τελικά, σύμφωνα με τον αλγόριθμο του φόρουμ καταλήγουμε στην Τετάρτη 23 Οκτωβρίου!!
Πάμε για μαγαζιά…
@D33P
Πέτρο, μπορείς να διαπιστώσεις αν κάποιο από τα μαγαζιά που προτείνεις (εκτός του Λουλούδα που δεν λειτουργεί βράδυ) μπορούν να μας δεχτούν;
@AfterGR
Γιώργο, παίζει και το Χαλάνδρι;
Εγώ βλέπω ισοψηφία μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης με 4 ψήφους. Όχι ότι έχω θέμα με την Τετάρτη, απλά να καταλάβω τον αλγόριθμο.
Ναι, αλλά ο αλγόριθμος - αλγόριθμος. Επειδή δεν χρειάζεται να περιμένουμε (βιαζόμαστε) να ψηφίσει και κάποιος άλλος, στηριζόμαστε στον αλγόριθμο (ακόμη και αν δεν τον καταλαβαίνουμε). Εγώ πάντως είχα ψηφίσει για Πέμπτη!!
Δυστυχώς λόγο εργασίας την Τετάρτη δεν μπορώ να ακολουθήσω
Ο Λελούδας μπορεί να λειτουργήσει και βράδυ, κατόπιν συνεννοήσεως. Πήγα πρόσφατα σε τέτοια φάση, και σκεφτόμουν κιόλας να σας το προτείνω, παρόλο που δε θα είμαι στη μάζωξη.
Είναι σε μια απίθανη γειτονιά, δεν το βρίσκεις εύκολα, αλλά αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει γείτονας ούτε στο χιλιόμετρο, που να παραπονεθεί για φασαρία. Κι έχει μια ιδιαίτερη, παλιοκαιρίσια ατμόσφαιρα, γνήσια όμως, όχι ρετρό.