Μάζωξη Θεσσαλονίκη (μετακορόνα)

Χαιρετώ την ομάδα, και θα απευθυνθώ ιδιαίτερα στους Βόρειους. Υπάρχει διάθεση να ξαναγίνει σιγά σιγά καμιά μάζωξη, όπως τα όμορφα τα παλιά τα χρόνια;

Παίρνω την πρωτοβουλία να ξανανοίξω αυτό το θέμα μιας και η εστίαση λειτουργεί και με μουσική, και με τον ιο ζούμε χέρι χέρι ούτως ή άλλως, και θα ζούμε από δω και πέρα. Τι γνώμη έχετε περί του ζητήματος μαζώξεις γενικά, αλλά και ειδικά. Υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή αλλά και οργάνωση;

11 «Μου αρέσει»

Γεια χαρά και νταν! Επιστρέφω δριμύτερος αυτή τη φορά, για να κάνουμε επιτέλους καμιά μάζωξη εις τα Βόρεια!

Κάνουμε κάποιες μαζώξεις με φίλους, αλλά θα ήταν ωραία να ανοιχτεί σε περισσότερο ρεμπετόφιλο κόσμο. Υπάρχει διάθεση για συμμετοχή; Αναλαμβάνω την υποτυπώδη οργάνωση, εκτός αν κάποιο άλλο άτομο θελήσει.

Μια δυνητική ημερομηνία που θα πρότεινα θα ήταν η Παρασκευή μετά τις εκλογές (26/5)

Ισχύς εν τη ενώσει παιδιά, και η μουσική είναι η αφορμή μας…

9 «Μου αρέσει»

Πολύ καλή η ιδέα σου…εγώ είμαι μέσα οπότε για οτιδίποτε νεότερο κράτας μας ενήμερους

2 «Μου αρέσει»

Και μόλις κατεβήκαμε από το ΦΛΚ οι χαμουτζήδες… Να μαζευτείτε και θα περάσετε όμορφα!

1 «Μου αρέσει»

Οι χαμουτζήδες χάμω και οι πανουτζήδες πάνω Νίκο! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Μέχρι να ξαναγίνουν αυτές οι επικές πανελλαδικές μαζώξεις.

Το λοιπόν θα ήθελα καμιά άλλη πρόταση ή αλλιώς δώστε συμμετοχές εδώ για να βρω τον κατάλληλο χώρο. Επίσης προτάσεις για χώρο ευπρόσδεκτες.

3 «Μου αρέσει»

έχω μια δυσκολία στη μετακίνηση, για διάφορους λόγους, γι αυτό δεν συμμετείχα μέχρι τώρα στη συζήτηση. Αν προτίθεστε για μετακίνηση σε χώρο (πολύ) ανατολικά, έχω να προτείνω τον παρακάτω (μενού καντίνας +, επιλογές σε μπύρες άπειρες, σε κρασί περιορισμένες, παιξίματα ελεύθερα)

για οποιαδήποτε μέρα από μένα, αρκεί να είναι ανοιχτό το μαγαζί (δεν έχει κλειστό χώρο, η βροχή είναι θέμα)

6 «Μου αρέσει»

Πολύ ωραίο φαίνεται το μαγαζί Μάνο, απλά τα πσκ μάλλον γίνεται χαμός… Λέω πσκ γιατί ίσως να μπορούν οι περισσότεροι.
Εγώ (και φίλοι) τελικά δεν μπορώ αυτήν την παρασκευή αλλά την επόμενη. Πάμε για Παρασκευή 2/6;
Αυτό το μαγαζί ίσως θα ήταν ωραίο για Πέμπτη. Να κάνουμε ένα poll;

1 «Μου αρέσει»

προφανώς δεν έχω αντίρρηση για poll (αρκεί να μην είναι exit). Παρασκευή δεν είναι τόσο χάλια (από κόσμο), ΣΚ ναι, καλύτερα να αποφευχθεί. Πέμπτη είναι εντάξει. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα αν γίνει μάζωξη εκεί, να ξεκινήσει λίγο νωρίς, π.χ. 8:30, άντε 9:00, τουλάχιστον έτσι κάνουμε εμείς: προλαβαίνεις όλες τις “βαρειές” παραγγελίες, κι ακόμα κι αν πλακώσει κόσμος, έ, τα ποτά μετά έρχονται γρήγορα. Είναι όλη μέρα ανοιχτά και σε εξωτερικό χώρο, οπότε δεν υπάρχει θέμα με το “νωρίς”, έχει και ρομάντζα :smiley:.

3 «Μου αρέσει»

Χαιρετώ την παρέα.
Για να δώσω ένα μπουστ, μίλησα με το “Ρέμα” στην παπάφη και είναι οκ να κάνουμε τη μάζωξη, την Παρασκευή. Έχουμε ξανακάνει κάποιες μαζώξεις εκει, με όργανα, έχει υπόστεγο σε περίπτωση βροχής, και νομίζω είναι πιο προσβάσιμο, από τους περισσότερους, σε σχέση με την “Τσούπρα”. (Την Τσούπρα πάντως σίγουρα θα την επισκεφθω ) Αν υπάρχει αντίρρηση, να εκφραστεί πάραυτα :stuck_out_tongue: . Πήρα την πρωτοβουλία γιατί οι μέρες περνάνε.

Δε χρειάζεται να κλείσουμε γιατί έχει αρκετό χώρο, αλλά καλό είναι να υπάρχει μια επίγνωση για το πόσοι και ποιοι θα είμαστε. Οπότε μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο εδώ.

4 «Μου αρέσει»

Γεια χαρα, εγώ μένω κάπου κοντά στο ρέμα και εκτός απροόπτου θα μπορώ την Παρασκευή. Ειδικά άμα μαζευτούμε νωρίς.Αλλα και σε αλλο μαγαζι να γινει παλι μεσα ειμαι.

1 «Μου αρέσει»

Ωραία! Εγώ μπορώ να είμαι από τις 7. Το μαγαζί θα πρέπει να σταματήσει τη μουσική 12 μιση οπότε καλό θα ήταν να βρεθούμε από νωρίς.

1 «Μου αρέσει»

Το μαγαζί δεν το ξέρω αλλά το βρίσκω…η ώρα είναι αρκετά βολική

1 «Μου αρέσει»

Τελικά αποφασίσθηκε? 7 η ώρα στο ρέμα?

7 η ώρα σήμερα στο Ρέμα παιδιά, ναι!

1 «Μου αρέσει»

Ιωάννη Πασαλίδη 2, Παπάφη 78, 544 53

Να περάσετε όμορφα και μην ξεχάσετε να ανεβάσετε εδώ οπτικοακουστικό υλικό .

6 «Μου αρέσει»

τυχερακηδες βορειοελλαδιτες…

1 «Μου αρέσει»

Τί έγινε ρε καρντάσια, πώς τα περάσατε;

Γεια χαρά νταν. Αν και όλοι ήμασταν απορροφημένοι στη στιγμή , μεσα στη μέθη μου θυμήθηκα τα λόγια του @Panos και πήρα μερικές κουτσολήψεις…

(για τους εικονιζόμενους: το βίντεο δεν είναι δημόσιο-εκτειθέμεθα μονάχα εδω μέσα)

Οπως περίμενα, ήμασταν λίγοι αλλά καλοί! Οι περισσότεροι νομίζω ήταν και πρώτη φορά σε μάζωξη. Τραγουδήσαμε, γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, φάγαμε ήπιαμε και περάσαμε όμορφα γενικά. Κυρίως, όμως, αλληλεπιδράσαμε πρόσωπο με πρόσωπο…
Ελπίζω να έγινε μια αρχή , για να ξαναβγούμε από το καβούκι μας…

Πείτε κι οι άλλοι γνώμες. πχ @SotoA @evripidis_skrettas

14 «Μου αρέσει»

Μπράβο παιδιά, παντα καλά γλέντια!

3 «Μου αρέσει»