και απέραντο πάρκινγκ απέναντι!
Αν κάποιος μπορεί να κάνει τις επαφές με τον Λελούδα ας πάμε και εκεί, εφόσον θέλει η πλειοψηφία. Πάντως και εκεί έχουμε κάνει φοβερά γλέντια …
Εμένα Γιώργο μη με μετράς, έτσι;
Γιώργο, και με τους τρεις μπορώ να έρθω σε επαφή. Ο Λελούδας είναι γενικά κλειστός το βράδυ, αλλά ξέρω ότι κάνουν εξαιρέσεις και έχω (μια βασική) προσωπική επαφή. Οι άνθρωποι μας ξέρουν από παλιές μαζώξεις και πολλά από τα μέλη ξεχωριστά.
Για τη Γή, κανονίζεται άμεσα. Εχω πολύ καλή επαφή με ιδιοκτήτη και προσωπικό. Με Ραμόνα μόνο τυπικές, αλλά κι αυτό διατίθεμαι να το κανονίσω.
Μέρα κλείσαμε; Ενημέρωσέ με για μέρα είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα. Υπολογίζω 15-20 άτομα και αναλαμβάνω τα διερευνητικά…
Παιδιά επικοινωνήσαμε με τον Λελούδα και είπε ότι θα ανοίξει την Τέταρτη 23/10 ειδικά για μας!!
Οπότε, η μάζωξη θα γίνει την Τετάρτη 23/10 στον Λελούδα
Από τις 20:00 και μετά να μαζευόμαστε για να ξεκινήσουμε να παίζουμε νωρίς γιατί κάποιοι δουλεύουν την Πέμπτη το πρωί!
Περιμένω συμμετοχές όσο πιο γρήγορα γίνεται !!!
Μπορείτε να δηλώνετε και στον @loukasfilm
Καλά να περάσουμε
Καλή εβδομάδα να έχουμε !!
Μην ξεχνιόμαστε … Να δηλώσουμε συμμετοχή για τη μαζωξή μας
Τελικα ισχυει για Τεταρτη στο Λελουδα; Δε βγαζει στη “ροη” της σελιδας τη μαζωξη…
@tountas_priest
Φυσικά και ισχύει. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε στον @loukasfilm είτε στον @admin .
Και βεβαίως, θα χαρούμε πολύ να σε δούμε!
@tountas_priest Πέλυ την βγάζει πάνω πάνω αφού είναι καρφιτσωμένη.
Φυσικά και ισχύει! Σε περιμένουμε
Για τους υπόλοιπους που θα έρθουν και δεν έχουν δηλώσει ακόμη, παιδιά στείλτε μνμ για να ξέρουμε …
Eίμαστε πανέτοιμοι για τη σημερινή συνάντησή μας
Προσπαθούμε να έρθουμε στο μαγαζί γύρω στις 20:30 ώστε να ξεκινήσουμε να παίζουμε νωρίς!
Καλά να περάσουμε!!!
Μαζωχτήκατε τελικά;
Να δω πότε θα καταφέρω να συμμετέχω
Όμορφα ήτανε, αν και η μέρα δεν βόλεψε πολλούς. Τα είπαμε μετά από καιρό, φάγαμε και ήπιαμε καλά όπως πάντα στου Λελούδα, παίξαμε και ευχαριστηθήκαμε!
H Πέλλυ έχει κάποια βίντεο @tountas_priest που μπορεί να ανεβάσει ή να μου τα στείλει για να τα ανεβάσω εγώ!!
Μπράβο σε ολους !!
Μήπως υπάρχει περίπτωση να γίνει η επόμενη μάζωξη, 18 ή 19 ή 20 Νοέμβρη ;
Αν ναί , θα χαρώ πολύ να βρεθώ κι εγω μετά απο τόσα χρόνια πάλι στην παρέα.
Εκείνες τις μέρες θα είμαι Πειραιά.
Αλλιώς είναι να γράφεις 2 λέξεις εδω κι αλλιώς να κοιτάς τον αλλον στα μάτια.
Αν δεν γίνεται πάλι δεν πειράζει.
Προσωπικά δεν θα είχα καμμίαν αντίρρηση στις ημερομηνίες αυτές.
Ανέβηκε στο Fb σήμερα!
Έχει βιντεάκι από τη μάξωξη!
Μια μικρή επίγευση αλλά ΟΚ!
Γεια σου Νεφέλη ψαχτήρι!
Αλλά πολύ αντρομάνι ρε παιδιά…
Κώστα πιστεύω ότι μπορούμε να το κανονίσουμε, μιας και εκείνη την ημερομηνία σκεφτόμασταν περίπου για την επόμενη συνάντησή μας!!