Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2012

Πήγε κιόλας 13 ο Γενάρης! Πότε λέτε να κάνουμε την πρώτη μάζωξη του καινούριου χρόνου?? Ακούμε προτάσεις για μέρα , ταβέρνα κλπ…Τί λέτε για την επόμενη Κυριακή μεσημέρι??

Αν και καινούρια στο φόρουμ θα με ενδιέφερε πολύ να έρθω να συμμετέχω στην μάζωξη!Όμως δεν είναι πιθανόν Κυριακή μεσημέρι να δουλεύουν αρκετοί?

Εγω εχω να σας προτεινω ενα καινουργιο μαγαζακι που ανοιξε στο Μοσχατο παλι, με καταπληκτικο φαγητο, και πιωματα. Οπου εχω την τυχη να γνωριζω τα παιδια που το χουνε, εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια και πραγματικα πιστευω οτι προσφερουν στον χωρο. Εκει επισης εχω την τυχη να παιζω καθε Τεταρτη βραδυ και Κυριακη μεσημερι, οποτε θα ηταν ωραια να ερχοσασταν και ολοι εσεις να παιζαμε μαζι. Ιντερνετικα μπορειτε να το βρειτε εδω http://www.facebook.com/groups/182462885176101/ Το μαγαζι ονομαζεται “Μη σε Μελει”

Angel, δεν γίνεται να βρεθεί μέρα και ώρα του ημερολογίου που να μην δουλεύουν κάποιοι. Γι’ αυτό προσπαθούμε να εναλλάσσουμε μέρες και ώρες ώστε να μην αποκλείονται από τις συναντήσεις μας πάντα οι ίδιες κατηγορίες εργαζομένων. Η προηγούμενη μάζωξη ήταν βράδυ καθημερινής (Πέμπτη), επομένως η πρόταση της Πέλης για Κυριακή 22 φαίνεται λογική. Μία αρνητική διάσταση της πρότασης του Ηλία είναι η ίδια περιοχή (Μοσχάτο) αλλά ακούμε και των άλλων τα σχόλια.

Αν ο Ηλίας εννοεί να “παίζαμε” μαζί μια από τις Κυριακές μεσημέρι (αντι να παίζει μόνο το σχήμα του μαγαζιού), ψηφίζω την πρόταση του. Ιδια μεν περιοχή (αρκετά βολική ως μέση απόσταση από πολλά σημεία), άλλο όμως μαγαζί και βέβαια άλλη ώρα.

Εννοείται ότι στις μαζώξεις πάμε να παίξουμε και όχι να παρακολουθήσουμε πρόγραμμα συγκεκριμένου σχήματος!
Έχω να προτείνω το μεζεδοπωλείο “Όπως παλιά” στους Αγ. Αναργύρους για όποια μέρα γουστάρουμε. Οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές και το περιβάλλον ζεστό.

Για τον τόπο, δεν βλέπω να έχει ωριμάσει ακόμα το πράγμα. Να συμφωνήσουμε πρώτα για Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στις 1.30 μμ;

Υποστηρίζω την πρόταση του Αλκιβιάδη. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το μαγαζί και δεν έχουμε πάει προς εκείνη τη μεριά. Επίσης οι τιμές είναι χαμηλές (έτσι δεν είναι Άλκη;) Φυσικά και του Ηλία είναι πολύ καλή πρόταση. Άλκη, αν έρθουμε εκεί ποια μέρα είναι η καλύτερη;

Έχει δίκιο ο admin, πραγματικά ποτέ δεν πήγαμε σ εκείνη την περιοχή! Οπότε Ηλία νομίζω ότι μπορούμε να παμε στην ταβέρνα που προτείνεις μια άλλη φορά. Επίσης έχουμε πει να πηγαίνουμε τις ημέρες που δεν παίζει κανένα σχήμα. Δηλ αν παίζεις Κυριακή μπορούμε να πάμε μια καθημερινή που δεν παίζεις. Το σκεπτικό είναι ότι έτσι βοηθάμε και τις ταβέρνες που στηρίζουν το ρεμπέτικο και τους μουσικούς του σε μέρες που δεν έχουν κόσμο! Γι αυτό και σπάνια βρισκόμαστε Παρασκευή ή Σάββατο…
Για την Κυριακή 22 εγώ συμφωνώ. Υπάρχει άλλη πρόταση??

Και γω ψηφίζω Άλκη.

Εγώ ψηφίζω για 29, για να είμαι βεβαίως-βεβαίως.:241:

Νομίζω πως Κυριακή μεσημέρι είναι πολύ καλά.

Δυστυχώς αν είναι στις 22 δε θα μπορέσω να έρθω λόγω δουλειάς. Όμως είμαι αρκετά ψάρακας ακόμα στο φορουμ, θα βρω ευκαιρία για την επόμενη σίγουρα!

Κανένα πρόβλημα (για μένα), για οκτώ μόνο μέρες αργότερα. Να το κάνουμε Κυριακή 29;

καλυτερα Κυριακή 29 για να το οργανώσουμε καλύτερα.

Οπότε κλείνουμε για 29/1 ώρα 1330 και ο Άλκης μας δίνει δ/νση, οδηγίες πρόσβασης(αν μπορεί και χάρτη…) και του στέλνουμε με πμ τα άτομα που θα φέρει ο καθένας για να ενημερώσει το μαγαζί. Άντε να μαζευόμαστε, έχουμε καιρό να τα πούμε κι ένα ανανεωμένο φόρουμ με πολλά-πολλά θέματα!!!:):102::110:

Κάποιος εθελοντής / -τρια για κρατήσεις;

Αν δεν μπορει ο Άλκης, στείλτε σε μένα τα πμ…

Το μαγαζί είναι στους Αγ.Αναργύρους Ν. Πλαστήρα 30 τηλ. 210-8543238.
Στο τέρμα της Λιοσίων μόλις περάσουμε τις Τρεις Γέφυρες στρίβουμε δεξιά (στη ταμπέλα που λέει προς Πειραιά) και αμέσως αριστερά και βγαίνουμε στην αρχή της Ν.Πλαστήρα.

άλλος τρόπος:
τέρμα Πατησίων στρίβουμε αριστερά προς Αγ. Αναργύρους, περνάμε τη μεγάλη γέφυρα (πάνω από την εθνική οδό). Στό τέρμα ακριβώς της γέφυρας στρίβουμε αριστερά και βγαίνουμε ακριβώς στη Ν Πλαστήρα.

Τελικά ποιον ενημερώνουμε για το αν θα έρθουμε και πόσους θα φέρουμε?Και επίσης μέχρι πότε μπορούμε να ενημερώσουμε?