Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2014

Αυτό το θέμα το άνοιξε η tountas priest το 2009 και φιλοξένησε πάρα πολλές μαζώξεις μας, σελίδες και μηνύματα. Μετά από απόφαση της διαχειριστικής ομάδας, χωρίστηκε ανά χρονολογικό έτος 2010, 2011,2012,2013 και 2014 για να μην χάνουμε την μπάλα. Τα θέματα των προηγούμενων χρόνων κλειδώθηκαν και θα μένει ανοιχτό από δω και στο εξής το τρέχον έτος.

Να το βάλουμε λοιπόν Παρασκευή 2 του Μάη; Συμφωνούμε ή θέλουμε σαββατοκύριακο; όσο νωρίτερα, τόσο περισσότερη πιθανότητα έχουμε να κάνουμε άλλη μία μάζωξη ψιλοκαλοκαιρινή, πριν την περίοδο των διακοπών. Θυμίζω ότι την τελευταία φορά μαζευτήκαμε μεσοβδόμαδο, Πέμπτη 20 του Μάρτη. Καλό θα είναι να το αποφασίσουμε πριν το Πάσχα. Ο τόπος, το Καφενείο 65 – 67 στα Πετράλωνα, βολεύει;

Εμένα ναι.

Μια ερώτηση προς την συντονιστική ομάδα για το κλείδωμα
Πως μπορώ να δω, να θυμηθώ κλπ. πως πέρασα σε μια μάζωξη του 2012; Αποτελεί πλέον αρχειακό υλικό μη προσπελάσιμο?

Νικήτα, κάθε χρονιά διαμορφώθηκε σε (κλειδωμένο) αυτοτελές θέμα: Τακτικές μαζώξεις 2013, 2012 κλπ. Είναι όλα κανονικά προσπελάσιμα θέματα στην ενότητα “Στέκια για να παίξουμε”. Το μόνο που απαιτείται, για γρηγορότερο ψάξιμο, είναι να ξέρεις τη χρονιά. Αλλοιώς, θα ψάξεις τη μία ενότητα μετά την άλλη, όπως περίπου έκανες μέχρι πριν τις καινούργιες διαμορφώσεις.

Φίλε Νικήτα, προφανώς και δε διαγράφηκε τίποτα. Απλά για λόγους ευκολότερης διαχείρισης του υλικού χωρίστηκε ανά έτη σε αντίστοιχα θέματα. Όλα βρίσκονται φυσικά στην κατηγορία: “Στέκια για να παίξουμε”. Ενδεικτικά αναφέρω τα ακόλουθα θέματα ανά έτος :

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ. Έγραφα ταυτόχρονα με τον κο Νίκο

Θα δουλεύω την παρασκευη 2 μαη αλλά νομίζω έτσι κι αλλιώς παίζουνε παρασκευές στο καφενείο αυτό. Ας κανονίστει πάντως, κι ας λείπω.

Βρε Νίκο, είπαμε 2 του Μάη μετά από δική σου πρόταση, προφανώς και για να μπορείς κι εσύ. Αν υπάρχει πρόβλημα, αφού μάλιστα όπως λές Παρασκευές παίζουν κάποιοι, να πούμε άλλη ημέρα. Ακούω προτάσεις και, αν πρόκειται για το καφενείο στα Πετράλωνα, ας μας πει κάποιος ενημερωμένος πότε δεν έχουν πρόγραμμα, ώστε να μπορούμε να παίξουμε.

Να με συμπαθατε… γιαυτό δεν προτείνω μέρες και μέρη! Κανονιστε εσείς και μακάρι να μπορέσω.

Ορίστε μια μέρα για να έρθει και το τσικό…

Μιας και απ’ ότι βλέπω το ενδεχόμενο για τις 2/5 δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα, τί θα λέγατε να το κάνουμε την συνάντηση κάπου “πιο νότια” (πχ Γλάρος - Πέραμα) την Πέμπτη 8/5; Θα έχουμε συμμετοχή ή μπα;

Εγώ, μέσα.

τί να πω, δεν βλέπω ιδιαίτερη όρεξη… εγώ θα λείπω έτσι κι αλλιώς. μακάρι να βρεθείτε και να περάσετε όμορφα!

Ορίστε μία ημερομηνία και όσοι “πιστοί” προσέλθουν…

Συνήθως έτσι γίνεται, όμως σκοπός είναι να είναι βολικό προς όσους περισσότερους μπορούν. Η ίδια φιλοσοφία ισχύει και για την επιλογή του μέρους.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκομαι εκείνες τις μέρες στην Λευκάδα (για εργασία).Αν όχι είμαι κι εγώ μέσα.

Τελικά τι γίνεται με τη μάζωξη???

Έχουμε την πρόταση του Alko, όπου η μοναδική μέχρι τώρα χωρίς “πιθανόν” οργανική συμμετοχή είναι η δική μου. Αν σιγουρέψουμε δύο – τρία όργανα, μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

Κι εγώ μέσα

Ωραία! Σαν να αρχίσαμε να μαζευόμαστε!
Καταρχάς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το μαγαζί; Όχι τίποτα να αρχίσουμε να μαζεύουμε και τις συμμετοχές να δούμε εάν όντως μαζευόμαστε. Μέχρι τώρα ο κος Νίκος, ο PeVen κι εγώ όπως καταλαβαίνω είμαστε μέσα και εάν μπορέσει, ίσως και ο nikosn.

Έλα να οργανωνόμαστε σιγά σιγά (και με τις 2 έννοιες) :089: