Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2010

Είχε γίνει παλιά μια κουβέντα (την οποία δεν μπόρεσα να τη βρω…), σχετικά με τη δυνατότητα συνάντησης σε προεπιλεγμένα στέκια, σε τακτική βάση (πχ κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα ή Πέμπτη ή…), όσων μελών του φορουμ θα θέλανε να βρεθούνε είτε για να παίξουν (οπότε καλλίτερα να είναι καθημερινή για να έρθουν και οι επαγγελματίες φίλοι) είτε για να ακούσουμε κάποιο σχήμα που μας ενδιαφέρει. Κάτι σαν τις συναντήσεις παλιών συμμαθητών που βλέπω να γίνεται συχνά από φίλους μου εδώ στην Αθήνα…
Δηλαδή να προτείνουμε κάθε φορά και διαφορετικό στέκι έτσι ώστε και τα μερακλίδικα μαγαζιά να γνωρίζουμε (και να τα στηρίζουμε) και μεταξύ μας να γνωριζόμαστε σιγά- σιγά και να ξέρουμε ότι κλείνοντας ένα τραπέζι για την παρέα μας ή και μόνοι μας, θα βρούμε και άλλους από το φορουμ με τους οποίους θα …“τακιμιάσουμε” εκεί!!
Έτσι μπορούν και συμφορουμίτες από την επαρχία να μπορούν να συνδυάζουν δουλειές με…μάζωξη! (Έτσι κάποια μέρα θα σε βολέψει και σένα…Πελαγία!!):019:
Η πρόταση αυτή είναι ανεξάρτητη από την ετήσια και καλά οργανωμένη μάζωξη για όλους που όμως δυσκολεύει όσους δεν μπορούν την συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς και τις γνωριμίες …λόγω πλήθους, μικροφώνων κλπ…
Ακούω απόψεις!!:127::102::246:

Εμένα με ενδιαφέρει, όχι τόσο να ακούω κάθε φορά και κάποιον άλλον καλλιτέχνη αλλά, να βρισκόμαστε (όσοι - ες θέλουμε / μπορούμε) κάθε μήνα (τη συχνότητα αυτή τη βλέπω λογική) σε κάποιο κατάλληλο χώρο, μάλλον ταβέρνα, για να παίζουμε. Φυσικά, ακροατές θα γίνονται ευχαρίστως δεκτοί και αυτοί. Μάλλον μεσοβδόμαδα, γι αυτό και πρέπει η ώρα να είναι κατάλληλη, π.χ. εννέα το βράδυ, ώστε να μην ξημερώσουμε.

Βεβαίως, κάποιαν άλλη μέρα της εβδομάδας μπορούμε να καθορίσουμε και ομαδική επίσκεψη σε μαγαζί με πρόγραμμα (οργανωμένο ή «ανοργάνωτο»»). Εδώ όμως έχει σημασία πιο μαγαζί θα προταθεί, ώστε να ξέρει ο καθένας αν τον ενδιαφέρει ή όχι.

Εγω ειμαι μεσα παντως οποτε γουσταρετε, να σας φιλοξενησω στο μαγαζακι μου!!!

μπορουμε αν θελετε να πηγαινουμε σε διαφορετικα καθε φορα μαγαζια
παντωσ γενικα νομιζω οτι πρεπει να γινει η φτιαξη μιας και μια φορα το μηνα (αλλοι συχνοτερα) ολοι σχεδον γυρναμε κατα μόνας αναζητωντας τετοιο μπατιρντακι!!!

Κατ’ αρχή Χρονια Πολλά και Καλά, Καλή Χρονιά το 2010.

Νομίζω ότι η πρότασή σου φίλε μου είναι υμιτελής.
Εγω ειμαι μεσα παντως οποτε γουσταρετε, να σας φιλοξενησω στο μαγαζακι μου 13-1-2010, όσοι πιστοί ιδού η πίστα, θα ήθελα να έχεις συμπληρώσει. Από οργανωτή πάσχομε νομίζω.
Δηλώσεις συμμετοχής στο zabe παρακαλώ για να ξεκινήσει επι τέλους αυτό το σύστημα των μαζώξεων τέτοιου τύπου που ξανάφερε στην επικαιρότητα η Κα tountas priest (το μπράβο αν και δεν είναι αρκετό για την περίσταση το καταχώρησα). Αν το 13-1-2010 δεν βολεύει ή μόλις έχομε βγει από γιορτές, βάλε 23-1-2010 και έχεις την πρώτη συμμετοχή, ως ακροατής μιας και δέχεστε και ακροατές όπως λέει ο Νίκος πιό πάνω. Πάμε λοιπόν…η μπάλα σε σένα zabe.:089:

Για να δούμε μήπως σας προλάβουμε κι εμείς οι "εξωτερικοί σε καμία μάζωξη πριν τις 18…

Είπαμε να μην είναι Σάββατο που γίνεται χαμός και δεν μπορούν να έρχονται οι επαγγελματίες μουσικοί!!!:089:

ΑΝΤΕ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΦΤΑΣΕ…:089:

Είπαμε να μην είναι Σάββατο που γίνεται χαμός και δεν μπορούν να έρχονται οι επαγγελματίες μουσικοί

με την καθημερινη θα χασετε τους ξενιτεμένους όμως που μπορουν να κανουν ενα ταξιδακι το ΣΚ για να μερακλώσουν… :106:

Στου Zabe κάναμε ποδαρικό χτες το μεσημεράκι κατά τις 3… :slight_smile: Φαγητό, μπουζουκάκια, κιθάρα, τζουραδάκι… Μια χαρά όλα… Μόνο που την έκανα σχετικά νωρίς. Κατά τις 8 το βράδι

Αν θέλετε και την επόμενη Κυριακή… μέσα! :slight_smile:

Ωραία, πρώτη πρόταση λοιπόν, δεύτερη Κυριακή του μήνα, μεσημέρι και ξεκινάμε με Zabe!
Εγώ συμφωνώ και όσοι πιστοί τηλεφωνήστε για τραπέζι:)! Νομίζω ότι κάπου υπάρχει το τηλ ή καλύτερα ας το ξαναδώσει ο Zabe…
Για τον άλλο μήνα μπορούν να γίνουν προτάσεις με …δημοσκόπηση :088: ώστε να γνωρίσουμε σιγά-σιγά όλα τα καλά στέκια!:127:

Μία απορία και μία διευκρίνηση:
Πού είναι όλοι αυτοί που επιβράβευσαν την πρόταση για τις τακτικές μαζώξεις και δε τοποθετούνται ούτε για να συμφωνήσουν ούτε για να διαφωνήσουν με τη συγκεκριμένη πρόταση του Γιώργου-86? :082:
Εάν υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτάσεις μπορούμε να τις θέσουμε σε ψηφοφορία (έστω και με μπραβόκουμπο…)
Και η διευκρίνηση : Η πρόταση για zabe υποθέτω ότι είναι για “να παίξουμε” Γιώργο?
κ. Πολίτη η άποψή σας?

Παιδιά, έχω να πάω στο Χαλκούτσι κοντά δυο μήνες. Θα ξεμείνω από κρασί… Αν το ΣΚ κάνει ανεκτό καιρό λέω να πάω, γιαυτό και κρατάω την πισινή. Αν βρέχει βατράχους ή κόβει καρφιά και μαζευτήτε έστω λίγοι, θα εμφανιστώ.

για να παίξουμε εννοώ. Αν μαζευτούν τα ατομα εγώ είμαι μέσα.

Για τις 10/1 μιλάμε έτσι; Κι εγώ είμαι μέσα αν μαζευτούν άτομα.

Μαγκες , παρτε το χαμπαρι , ο καιρος ειναι “Zabeκικος” , το λοιπον απολαυστε με πενιες
την μαζωξη σας και καποιοι αλλοι θα σας στελνουν απο μακρια τη “θετικη τους ενεργεια”
και την καλη τους “αυρα” … :088::):102::246::090::244::247:

Πολυ ωραια, συμφωνω μαζι σας απολυτα. Η Κυριακη ειναι η καλυτερη μερα και το μεσημερι η καλυτερη ωρα.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Για ποιό μαγαζί λέτε; Πού ακριβώς είναι αυτό;
Κι εγώ θα ήθελα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.

Κοσμογωνία φίλε. Δες [u][b]εδώ[/b][/u]

Τηλ. 210-5128029.