τρίχορδο με 800 εώς 1000 ευρώ αλλά απο ποιόν;;;

Καλησπέρα στην παρέα. Ελπίζω να περνάτε καλά… Το ποσό το ξέρεται, την επιθυμία την ξέρεται (απο τον τίτλο). Ακούω γνώμες. Μια επισύμανση μόνο, έχω δύο προτάσεις για κατασκευή οργάνου. 1η απο τον βάρλα που έχει κάποια τρίχορδα στα σκαριά και θα είναι έτοιμα τον σεπτέμβριο( είναι καλά ακουστικά αλλά λόγο χρημάτων είναι φτωχά στην διακόσμιση) και απο τον Τάσο που έχει το μαγαζί του κλεφτογιάννη στην κυψέλη στην οδό καυκάσου που μου πρότηνε με αυτά τα χρήματα να φτιάξουμε ένα απο την αρχή με σκάφος μουριά… Λοιπόν τι λέτε;;;

Με επιφυλαξη γιατί δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο

Για τον δευτερο ακουσα πολυ καλα λογια απο εμπειρο φιλο μπουζουξή που εχει μπουζούκι του Κλεφτογιαννη και γενικοτερα το ψαχνει πολυ με οργανά του…
ειναι αυτος με την καρτα με τα χρυσα γραμματα; Αυτον εννοω εγω… Αν μιλαμε για τον ιδιο ακουω καλα λόγια…

Λέω να θυσιάσεις τη διακόσμηση. Όταν το μπάτζετ είναι σχετικά χαμηλό (ντάξει δεν είναι και φραγκοδίφραγκα, αλλά_) κάτι θα θυσιάσεις, οπότε καλύτερα τη φάτσα παρά τη φωνή.

  1. Aπʼ όσο γνωρίζω, σʼ αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις όργανο από τον Βάρλα!

Γιατί, είχε έτοιμα όργανα σʼ αυτή την τιμή, τα άκουσες και σε ικανοποίησε ο ήχος; Αν ισχύει αυτό, έλυσες το σημαντικότερο θέμα της επιλογής! Το θέμα είναι αν σου κάθεται και στο χέρι. Το οπτικό μέρος είναι λιγότερο σημαντικό (εώς ασήμαντο θα έλεγα).

Και τί μπορούμε να πούμε τώρα εμείς; Αν δεν είναι έτοιμο το όργανο να το δούμε, να το πιάσουμε, να το ακούσουμε, να το παίξουμε, ό,τι και να συζητάμε δεν έχει νόημα!

Εσύ πώς τα βλέπεις όλα τούτα, αγαπητέ;!

ΥΓ Μόλις παρατήρησα, ότι στο άρθρο του μπλογκ σου, τα παρουσιάζεις ολίγον τί διαφορετικά τα πράγματα…

Το λέει και ο ίδιος ο Βαρλάς (συνέντευξη "ΚΛΙΚΑ" 2005):

“Το χαμηλότερο που μπορεί να γίνει είναι 1600 ευρώ, πιο κάτω δε γίνεται”.

Εδω εμενα πριν 1μιση μηνα που ειχα παει, μου ειπε οτι θελει 1000 ευρω για να μου φτιαξει… μπαγλαμα

Το σίγουρο είναι ένα: Mε 800-1000 ευρώ βρίσκεις σίγουρα όργανο που να ικανοποιεί πολλά απο τα standard που μπορείς να θέσεις…Τώρα επειδή έχουμε συζητήσει πολλές φορές θέματα value for money, value for brandname και συναφών…περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…

για τον τάσο τον κατσίφη (που πλέον έχει το μαγαζί του κλεφτογιάννη στην κυψέλη) μόνο καλά λόγια έχω να πώ. τίμιος άνθρωπος και μάστορας με γνώσεις -ειδικά στις επισκευές παλαιών οργάνων.
ο βαρλάς επίσης είναι μάστορας που δεν χρειάζεται συστάσεις, αν βγάζεις συννενόηση πήγαινε -καλύτερα με κάποιον που τον ξέρει.
με τέτοιο μπάτζετ δεν νομίζω πως χρειάζεται να ψάχνεις σε μάτσικα. είναι αρκετά λεφτά πια για μπουζούκι.

Κάνε μια βόλτα και στον Καρανδρέα στην Αλκιβιάδου 7α . Επίσης, αν πέζεις μπουζούκι, καλό είναι να δοκιμάσεις τα έτοιμα που πουλάνε διάφοροι στο φόρουμ και στην χρησή ευκαιρία και να διλέξεις ένα ευκολόπαιχτο που να τεργιάζει στο χέρι σου και να μην σε κουράζει.

Δανιήλ,

Κάπου εκεί ξεκινάνε και οι τιμές του Καρελλά. Θα άξιζε μια βόλτα.
και όπως λέει και ο TaniDani ψάξε αγγελίες, θα εκπλαγείς…