Τρίχορδο ή τετράχορδο μπουζούκι

Γεια σας, καινούργια εδώ. Από μουσική να πω ότι ξέρω τα βασικά στη θεωρία, στο πιανο και το φλάουτο, για διάφορους λόγους τα είχα παρατήσει.
Θα ήθελα να αγοράσω ένα μπουζούκι ως δώρο στον άντρα μου, είναι εντελώς αρχάριος , ποιο θα ήταν το ιδανικό τρίχορδο ή τετράχορδο μπουζούκι;
Η μόνη σχέση που έχει με τη μουσική είναι πολλά ακούσματα και αγάπη για το μπουζούκι, θέλει να ξεκινήσει μαθήματα.

2 «Μου αρέσει»

@Vick Καλωσόρισες στο Φόρουμ!

Αρχικά καλό είναι να μας πεις και κάποια πράγματα για τον άντρα σου, λίγο πιο συγκεκριμένα. Όπως τι μουσική του αρέσει να ακούει ή τι θα ήθελε (ιδανικά) να παίζει. Ή ακόμα εάν τον συνοδεύεις, τι θα ήθελες κι εσύ να μπορείτε να παίξετε!

Πέραν τούτου καλό είναι να αναφέρεις και μια τάξη τιμής έχεις στο μυαλό σου!

1 «Μου αρέσει»

Εγώ, ας γίνω κάπως πιο συγκεκριμένος:

Διακρίνεις μεταξύ τρίχορδου και τετράχορδου. Η επιλογή εδώ εξαρτάται κυρίως από το ρεπερτόριο του παίκτη. Όμως, επειδή μας λες ότι θέλει να ξεκινήσει μαθήματα, μια καλή ιδέα θα ήταν να ψάξετε για έναν κατάλληλο δάσκαλο και, όταν αυτός βρεθεί, να σας βοηθήσει εκείνος για τα επόμενα βήματα προς αγορά κατάλληλου οργάνου.

2 «Μου αρέσει»

Στο ρεμπετικο φορουμ, θα σου πουμε οι πιο πολλοι τριχορδο! Αλλα το θεμα ειναι τι αρεσει στον ανθρωπο. Αμα ακουει π.χ. κυριως Ζαμπετα, ε το τριχορδο ειναι σχεδον λαθος επιλογη! Κατα βαθος, ενας που ξερει πραγματικα να χειριζεται το ενα, ξερει και το αλλο, υπαρχουν ομως καποιες διαφορες! Για μενα ειναι και τα δυο εκπληκτικα οργανα, μακαρι καποια στιγμη να φτιαξω να εχω και ενα τετραχορδο!

1 «Μου αρέσει»