Καταρχην Καλησπερα,πολυ καλο το φορουμ κ ολοι μεσα απο τα γεγραμμενα φαινεστε ολοι λογικοι κ γνωστες του θεματος,θα ηθελα μια γνωμη για το δικο μου οργανο που ειχε ατυχημα…ας ξεκινησω λιγο την ιστοριουλα μου…το μπουζουκι μου αγορασμενο επι δραχμων γυρω στις 10 με 15 χιλιαδες γυρω στο 98…αφου αποφασισα να το πιασω για τα καλα στα χερια(αρχαριος εγω) ο κολλητος μου κ δασκαλος μου ειπε οτι εχει σκευρωση μετα το διαπιστωσα κ εγω στην πορεια…σε ερωτηση μου προς αυτον ποσο θα παει να το φτιαξουμε μου ειπε οτι δεν αξιζει να ριξω ευρω,εγω ομως καθοτι συναισθηματικα δεμενος δεν το εβγαζα απο το μυαλο μου κ ειχα παρει αποφαση να το διορθωσω…μεχρι σημερης…που επαθα αυτο…(απο βιασυνη κ αμελεια,επεσε)μετα απο 2ωρο 3ωρο ψαξιμο στο web μεσα απο διαφορα σαιτ κ συμφωνα με το μπατζετ που αναγκαστικα κ μη θα διαθεσω(μια η αλλη-νομιζω-)βλεπω οτι με 190-250ευρω θα κανω δουλεια,δηλαδη…επιδιορθωση η καινουργειο κ κοληση μονος μου το δικο μου κ μετα μονο βιτρινα???κοντα μου εχω τα γιαννενα στα οποια εχει μου ειπαν εναν καλο μαστορα ομως μπορω να το στειλω κ αθηνα αμα χρειαστει αρκει να βγαλω ακρη(στεναχωριεμαι κ για το οργανο κγια τα πεσος αλλα θα τα δωσω γιατι το αγαπαω).μεσα σε ολα ξενερωνω οτι στα καινουργια δεν μου αρεσει σχεδον κανενα σχεδιο…επισης παιζουν κ τα μεταχειρισμενα αλλα παλι σκεφτομαι οτι αμα παρεις μτχ σε αυτα τα λεφτα μηπως να εφτιαχνα-αλλαζα το σκαφος μου???δεν ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τον κολλητο μου αλλα θα ηθελα με την βοηθεια σας να το εξαντησω το θεμα.παραθετω φοτο…Help!!!:109:
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια…