Τιμή για αγορά ξύλου, προς κατασκευή σκαφτού σκάφους τζουρά

Τι τιμές παίζουν στο εμπόριο για αγορά ενός τεμάχιου όπως της φότο ? Δεν θέλω κάποιο ακριβό ξύλο, δεν με νοιάζει η δυσκολία στο σκάψιμο. Όλη η διαδικασία θα γίνει με το χέρι.

diastaseis-ksylo&#1.jpg

Διαστάσεις
Μήκος --> 38 cm
Πλάτος --> 18 cm
Ύψος --> 14 cm

Ευχαριστώ! :78:

Αν δεν θες ακριβο ξυλο ελα να σου δοσω εγω τσαμπα.Το θεμα δεν ειναι τι γουσταρεις εσυ ,αλλα τι ξυλο κανει γι αυτη τη δουλεια

Ευχαριστώ πολύ, για την ευγενική προσφορά! Το τσάμπα, όπως και να το κάνουμε, πρώτα από όλα δείχνει γεναιόδωρη καρδιά! Διότι δεν σημαίνει, ότι όποιος δίνει δίχως αντάλλαγμα, του περισσεύουν κιόλα!

Βεβαίως γνωρίζω, ότι η κατάσταση του ξύλου πρέπει να είναι συγκεκριμένη, πως ορισμένα είδη είναι καλύτερα και προτιμούνται σε σχέση με κάποια άλλα, καθώς και ότι πρέπει να κοπεί με συγκεκριμένο τρόπο. Έχω διαβάσει πολύ υλικό από το παρόν φόρουμ και όχι μόνο! Ο λόγος που την θέτω έτσι γενικά την ερώτηση, είναι επειδή ξέρω ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που γνωρίζουνε το αντικείμενο (ξέρω ότι αν κάποιος πει πατάτα, θα πέσουνε οι υπόλοιποι να τον φάνε! χαχαχα!) αλλά λόγω του προσωπικού διαβάσματος, σίγουρα κάτι εντελώς στραβό, θα έβγαζε και το δικό μου μάτι. Όποια άλλη οδηγία και συμβουλή, παρακαλώ καταθέστε τη.

Επειδή είναι η πρώτη φορά, που θα φτιάξω ένα τέτοιο όργανο, όσο να ΄ναι, ψάχνω φθηνά υλικά. Πρώτα, για να μην πάνε τσάμπα κάποια ποιοτικά υλικά, δεύτερον γιατί θα είναι ένα προσχέδιο για το επόμενο καλύτερο δημιουργήμα μου, τρίτον γιατί ξέρω ότι θα γίνουν αρκετά λάθη σε κάποια σχετικά άγνωστα θέματα, όσον αφορά τη συμπεριφορά του οργάνου, όταν θα μπουν οι χορδές. Να δούμε πόσο κόπο θα φάμε στην προθέρμανση!

Είναι δύσκολο, να έρθω προς τα εκεί, ιδιαίτερα αυτό το καιρό. Μακάρι όμως κάποια στιγμή, να μπορέσω, να τιμήσω την φιλοξενία σου και τη γεναιοδωρία σου. Είναι έννοιες που φαίνεται να τις κάνεις πράξεις και σημαίνουν για μένα πολλά. Παναγιώτης, φίλε Κώστα και χάρηκα πολύ.

Οπότε ξαναπέφτω στην ερώτηση με τα μπιργκιγκίνια!! Όσοι γνωρίζουν πόσο…και θέλουν να γίνουν πιο αναλυτικοί, πολύ ευχαρίστως!
Μένω στην Νίκαια του Πειραιά.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί και το φθηνό, να είναι ακριβό για τη τσέπη μου, οπότε να ξεκινήσω τα όνειρα!! Τουλάχιστον θα το βλέπω ζωγραφιστό!

ΤΙΜΟΥΛΕΣ ???

Λοιπον Παναγιωτη αφου δεν μπορεις να ανεβεις στο χωριο μου,μαλον ειναι ποιο ευκολο να κανεις ενα τηλ στον κυριο Κωσταντελο στο Γαλατσι 2102921235 μετα τις 6 το απογευμα,να του πεις τι θες να φτιαξεις,και να του δωσεις τις διαστασεις του ξυλου.Αυτος εχει τα παντα για την οργανοποιια,και αν σε παρει με καλο ματι οπως εμενα,ειναι λαλιστατος και ευγενεστατος .Δεν εχεις να χασεις και τιποτα.Ευχαριστω για τα καλα λογια

Μάλιστα! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κύριο Κωσταντέλο λοιπόν! Σε ευχαριστώ και πάλι!

Καλησπερα
Εχω αγορασει απο ενα site ξυλο φλαμουρι που μπορεις να κανεις σκαφτο οργανο. Η διασταση ειναι 40χ13χ13

Πιστευω οτι μπορει να φτανει για τζουρα. Απο αυτο το site φερνει υλικα και ενα μαγαζι στην Αθηνα
οπου μπορεις εκει να παραγγειλεις γλυτωνοντας τα μεταφορικα!
Το φλαμουρι πρεπει να το βαψεις με καποια αποχρωση για να δειχνει ωραιο!
Ειναι και μαλακο και ευκολοδουλευτο ξυλο!

Υπαρχουν δυο ποιοτητες. Η φτηνη εχει διαφορους αποχρωματισμους!
Εγω πηρα και απο τα δυο και ειναι καλο και το φτηνο!
Αν σε ενδιαφερει στειλε μηνυμα να σε κατατοπισω!

Γραψτε εδω το μαγαζί
Μπορει να ενδιαφερονται και αλλοι… :088:

Eιναι ενα καταστημα στην Οδο Αθηνας νομιζω

ΦΡΑΓΚΟΣ 2103210122

Ειχα παρει απο εκει διαφορα εργαλεια πριν ενα εξαμηνο.

Λες τον κωδικο του προιοντος απο τη σελιδα DICK και στα φερνει!
http://www.mehr-als-werkzeug.de/page/homepage/detail.jsf

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Δημήτρη! Θα το κοιτάξω και αυτό αν και σχεδόν ήδη το έχω σχεδιάσει και έχω φτιάξει κάποιες γεωμετρικές φόρμες για να βγάλω τις σωστές διαστάσεις! Οπότε είναι άτιμα αυτά τα 2 δεκατριάρια! Έαν ήτανε 14αρια ή 15αρια κάτι θα γινότανε! Να 'σαι καλά, για την βοήθεια, αυτή και του site σου! Πάντα καλές δημιουργίες!

Το φλαμούρι είναι ξύλο που το βρίσκει κανείς εύκολα. Εγώ έχω αγοράσει μαδέρι φλαμούρι για τα μάνικα από τον Καλλιγά στο Θησείο σε καλές τιμές. Δεν γνωρίζω αν έχει στα πάχη που θέλεις. Αν δεν είναι απαραίτητο να είναι μονοκόματο το ξύλο, θα μπορούσε να κολληθούν δύο μαζί και να γίνει το επιθυμητό πάχος. Μάλιστα η κόλληση θα είναι ισχυρότερη από το υπόλοιπο ξύλο αν π.χ. γίνει με titebond. Δεν νομίζω να φαίνεται η ενωση.

Δεν φαινεται τιποτα.Ετσι το κανω κι εγω