Αγορά Τζουρά -250 ευρώ

Γεια σας και καλώς σας βρήκα!

Παίζω χρόνια κιθάρα διάφορα στυλ και φέτος σκέφτομαι να αγοράσω έναν τζουρά για να ανακαλύψω και αυτούς τους ήχους.

Θα ήθελα αν είναι εύκολο, καθώς τα thread είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα, να μου τονίσετε λεπτομέρειες που θα πρέπει να κοιτάξω στο όργανο από άποψη κατασκευής αλλά και μαγαζιά στην Αθήνα για δοκιμή. Να υπογραμμίσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για τζουρά 3χορδο και όχι για μπουζούκι.

Επίσης αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ευχαρίστως να την ακούσω!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Καλώς τον Ρεμπετοπλισμένο Σκυρόδεμα!

Θα ήταν καλό να διαβάσεις όλα τα προηγούμενα θέματα διότι θα σου προσφέρουν εμπειρία. Φυσικά κι εδώ θα αναπτυχθεί αντίστοιχη κουβέντα… Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ψάξεις στις αγγελίες για μεταχειρισμένα.

Αυτό με τα θέματα να τονίσω ότι δεν το είπα λόγω τεμπελιάς αλλά χρόνου που δεν μου επιτρέπει να ανασύρω τόση πληροφορία.

γεια σου φιλε…με αυτα τα λεφτα θα σου προτεινα να κοιταξεις το site ισιδωρου παπαδαμου

περυσι αγορασα ενα τζουρα γυρω στα 400 ευρω και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος…τον φτιαχνεις οπως θες εσυ χωρις φιλετακια…χωρις οστρακα κτλ…και θα σου ερθει πολυ πιο φθηνος και σιγουρα πολυ καλυτερος λογω της αψογης δουλειας του κ. Παπαδαμου…ο οποιος βρισκεται στη Θεσσαλονικη αλλα σιγουρα αξιζει να ριξεις μια ματια στο site του το οποιο εχει και μουσικα δειγματα απο τα οργανα του!!!..πιστευω να βοηθησα…κατα την δικια μου αποψη καλυτερα να στο φτιαξει απο την αρχη καποιος παρα να αγορασεις ενα ετοιμο …συνηθως τα βγαζουν με το κιλο τα οργανα ,ειδικα στυλ νακας ματσικας κτλ…

http://www.trixordo.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_cdate&limit=30&limitstart=0

Πέρασα σήμερα από καταστήματα μαζικής παραγωγής και απογοητεύτηκα με την ποιότητα των οργάνων σε αυτά τα λεφτά από άποψη ήχου αλλά και κατασκευής. Δυστυχώς δεν πρόλαβα ανοιχτό αυτό που βρίσκεται Βαλτετσίου και Ζωοδόχου πηγής αλλά απέξω είδα ωραία πράγματα.

Ελπίζω να βρω ένα οργανάκι σε αυτά τα χρήματα που να μου κάτσει! Μέχρι τώρα πολύ φθηνιάρικα πράγματα.

Με τα φτηνα οργανα το μυστικο ειναι… να σου κάτσουν. Μπορεί να βρεις (μία) υπερ-ευκαιρία της ζωής σου που να αξιζει τα Χ λεφτά που θες να διαθέσεις. Αυτό προϋποθέτει να το ψάξεις πολύ και γιατί δεν θα το βρεις δια μιας αλλά και για να ακούς διαφόρων κόστων,μαστόρων κλπ ήχους.

Εν τέλει αυτό που λέει ο φίλος polegar έγινε! Και βρήκα ένα οργανάκι με 200 ευρά και το τσίμπησα από ένα κατάστημα στο μοναστηράκι!