Αγορά τζουρά "παραγωγής" ή μπαγλαμά "χειροποίητου";

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που αν και η απάντηση θα είναι υποκειμενική θα ήθελα ωστόσο να την διαβάσω ! θέλω να πάρω ένα τζουρά. Αλλά επειδή δε διαθέτω πάνω από 500€ και σε αυτά τα λεφτά βρίσκω μόνο παραγωγής, (ωστόσο δε με χαλάει καθόλου να πάρω μπαγλαμά μιας και είχα πιο παλιά,) η ερώτηση είναι η εξής : να πάρω έναν τζουρά ο οποίος θα είναι παραγωγής ή να πάρω έναν μπαγλαμά ο οποίος θα είναι «χειροποίητος»? (η ερώτηση έγκειται στο να μη πάνε τα λεφτά μου χαμένα μιας και δε πρόκειται να ξαναμαζέψω τόσα).

Καλησπερα constan και χρονια πολλα

Με τα χρηματα που διαθετεις σιγουρα παινεις οχι μοννο τζουρα αλλα και μπουζουκι απο τον Σταμκο (δεν κανω διαφημιση αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν γνωριζω αλλον. Αν καποιο μελος του forum γνωριζει ας αναφερει να βοηθησουμε τον constan)
Για μπαγλαμα δε ειναι παρα πολλα

Παντα εκφερω την προσωπικη μου γνωμη
Και παλι Χρονια Πολλα

Μπορείς να αποκτήσεις “χειροποίητο” τζουρά και με λιγότερα χρήματα και από άλλον οργανοποιό. Εάν θες λεπτομέρειες στείλε π.μ.

φιλε,συμφωνα μες τα γενικοτερα δεδομενα του φορουμ,με τα φραγκα που διαθετεις θα παρεις αξιοπρεπεστατο τζουραδακι.το μονο που χρειαζεται ειναι κανενα μελος απ το νοτο να σε περπατησει στα οργαναδικα της αθηνας,γιατι φανταζομαι οτι εκει ειναι που ψαχνεις!!!καλη τυχη!

(γραφαμε μαζι με vik και με το συνονοματο Δημητρη,οποτε καταλαβαινεις το νοημα)

Αν δεν κάνω λάθος, ο Στάμκος αντιπροσωπεύεται και στην Αθήνα από κάποιο κατάστημα?

Κι εγώ νομίζω, μ’ αυτά τα λεφτά βρίσκεις όργανο (τζουρά) που δεν θα θες να το πιάσεις μην τυχόν και χαλάσει :slight_smile:

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! αν έχετε κάποιες συγκεκριμένεςπροτάσεις θα χαιρόμουν να μου τις στείλετε με π.μ.

Φιλε constan, με τα 500 που διαθετεις παιρνεις πολυ καλο τζουραδακι με δουγιες η σκαφτο, αναλογα τι γουσταρεις εσυ, εγω προτιμησα σκαφτο γιατι μου αρεσει ο ηχος ο ρεμπετικος περισσοτερο που τον βγαζει ποιο πολυ πιστευω και επειδη δεν ειναι και τοσο ευαλωτο στα τερτιπια του καιρου, και στην τελικη τον ερωτευτηκα αμεσως, (μουρμουρης). Στο δια ταυτα τον πηρα 250 απο γνωστοτατο κατασκευαστη στο κεντρο. η συνβουλη μου ειναι να παρεις κατι αναλογο, κι δεν θα το μετανιωσεις, καλες πενιες.

Νομιζω πως και εδω στο φορουμ αλλα και στο μπλογκ του PaKag υπαρχει μια λιστα με οργανοποιους…Ριξε μια ματια πριν αρχισουν βροχη τα π.μ.

Φιλε constan,
Πιστευω οτι ο Θεοφιλος Μπρας (οδος Νικιταρα, τηλ 210 23 11 429) εχει προς το παρον τζουραδες στα 500 ?, 700 ?.
Αν θελεις σκαφτο τζουρα, ο αδερφος του φτιαχνει ακομα πιο φθηνα.
Λοιπον, η συμβουλη μου ειναι να του παρει τηλεφωνο.
Και βεβαια να κοιταξεις και της μικρες αγγελιες σαν αυτη απο τον φιλο zabe (αν ειναι ακομα διαθεσιμο το οργανακι):
http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?21838-Πωλείται-τζουρας-Καρανδρεα&highlight=%F4%E6%EF%F5%F1%E1%F2