Ταυτοποίηση Οργανοποιού

Καλησπέρα ψάχνω κάποιον που να ξέρει τίνος κατασκευή είναι αυτό το μπουζούκι στην φωτογραφία. Από ότι ξέρω πρέπει να λέγεται Παπαδόπουλος στο επώνυμο, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ είναι αρκετοί με αυτό το επώνυμο που είναι οργανοποιοί και δεν μπορώ να βρω ποιος είναι συγκεκριμένα…Επίσης άμα έχει κανένας άποψη για την ποιότητα των κατασκευών του θα ήταν καλοδεχούμενη.

Πάμε ξανά τη φωτογραφία. Δεν ξέρω αν φταίω εγώ (ο υπολογιστής μου, η σύνδεση κλπ.) αλλά το μόνο που βλέπω είναι ένα μπράτσο μέχρι την κεφαλή, δίπλα σ’ ένα μπράτσο βιολιού, με απελπιστικά χαμηλή ανάλυση, όλο τετραγωνάκια.

Είχα καιρό να ποστάρω και με τις αλλαγές του φορουμ, τα είδα λίγο κωλυόμενα για αρχή. Δεν έβρισκα πως επισυνάπτεις φωτογραφίες και την πέταξα πάνω στο ποστ και βγήκε έτσι, συν το γεγονός ότι είναι μεγέθυνση από μεγαλύτερη φωτογραφία.Άμα πατήσεις πάνω στην φωτογραφία πάντως την δείχνει ολόκληρη.

μήπως είναι του μακαρίτη του παύλου του παπαδόπουλου, που ήταν στο χαϊδάρι;

Καλημέρα, αυτό το συμπέρασμα το βγάζεις βάση του επωνύμου που έδωσα ή αναγνωρίζεις κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του οργανοποιού στο μπουζούκι της φωτογραφίας; Γιατί εμένα μου δώσανε να καταλάβω ότι αυτός που έφτιαξε είναι ζωντανός ακόμα.

από την φωτό δεν βλέπω πολλά πράγματα, αλλά δεν θυμάμαι άλλον οργανοποιό με αυτό το επώνυμο (κι ας είναι τόσο συνηθισμένο). οπότε απλά είπα να τον αναφέρω, μήπως ήταν του παύλου.

υγ: τώρα μου ήρθε και ο γιάννης ο παπαδόπουλος από το χορδόφωνο, αν και αυτός φτιάχνει τις κιθάρες.

Ναι, δεν έχεις άδικο, από την φωτογραφία δεν φαίνονται πολλά δεν την δείχνει και καλά την παραμορφώνει και όταν πήγα να την ξαναβάλω…Έψαξα και σε ένα προσωπικό site που είχε ο Παύλος, που το βρήκα από άλλη ανάρτηση εδώ στο φόρουμ, αλλά έχει πια σβηστεί οπότε δεν μπορεί να γίνει σύγκριση της δουλειά του… Τα μπουζούκια που φτιάχνονται στο Χορδόφωνο τα γνωρίζω και δεν μπορεί να είναι δικό τους…,Φαινόταν πάντως πολύ παλιά κατασκευή και χρονικά αλλά και στα χαρακτηριστικά της, είχε παχύ μανίκι, 4 κλειδιά στο καράολο κτλ, εγώ το πέρασα για αντίκα, αλλά μου είπαν ότι αυτός που το έφτιαξε είναι ενεργός ακόμα.

1 «Μου αρέσει»

Εδώ φαίνεται λίγο καλύτερα

Υπάρχει και ο Παρασκευάς Παπαδόπουλος στη Θεσ/νίκη, αλλά δεν καταλαβαίνω απ’ τη φωτογραφία εάν θα μπορούσε να είναι δικό του.

Δυστυχώς και από τον Παρασκευά Παπαδόπουλο πέρα από κάποια αγγελία μεταχειρισμένου. δεν μπορώ να βρω δείγμα από την δουλειά του, για να βγει κάποιο συμπέρασμα…Έπεσε μπροστά μου πάντως κάποιος Μανώλης Παρασκεύας, ενδιαφέρον κατασκευές έχει.