Τακης Βεργετης Γιωργος Καρελλας

Παιδια καλημερα ! Θελω αποψη για τους δυο οργανοποιους !
Αξιζει να περασω μια βολτα ?
Τα οργανα τους ειναι καλα? Δεν γβωριζω γι αυτο ρωταω

Καλημέρα,

Στον κ. Καρελλά θα βρεις πολύ καλά όργανα που ξεκινάνε από χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τον επίσης εξαιρετικό κ.Βεργέτη που οι τιμές του ξεκινάνε από άλλη αφετηρία.

2 «Μου αρέσει»

Εχω 2 όργανα Καρελλά τα οποία ομολογώ δεν παίζω σε καλό επίπεδο οπότε και η άποψη μου ειναι περιορισμένη ως μπουνταλάς ερασιτέχνης αλλά τα βρίσκω πολύ όμορφα και κρατάνε καλά στα περίπου 10 χρόνια που τα έχω.

Θετικο προσιμο λοιπον και στους δυο !

Καλη γνωμη και αντοχη επισης για τον κυριο Καρελλα λοιπον!

Ο Βεργέτης έχει αναμονή τουλάχιστον 2.5 χρόνια για να σου φτιάξει όργανο.

Αν εχει καποιο μεταχειρισμενο?

Ε, αυτό θα σ’ το πει ο ίδιος.

Άκου: εσύ δε θες να πάρεις όργανο. Θες να πάρεις μια γενική ιδέα, και μετά να πάρεις όργανο. Κατά τη γνώμη μου, όπου ακούς έστω και 1-2 καλές γνώμες, και επίσης τιμές που να είναι στο μπάτζετ σου, πήγαινε μια βόλτα. Μόνο που θα πρέπει να κάνεις άλλη μια ερώτηση: στου Χ ή του Ψ το μαγαζί, είναι οκέι να περάσω για βόλτα; (Ανάλογα πώς οργανώνει ο καθένας τη δουλειά του και τον χρόνο του, οι φαινομενικά άσκοπες επισκέψεις μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα. Όπου μάθεις ότι δε δημιουργούν, βουρ κι ας μην ψωνίσεις.)

1 «Μου αρέσει»

Αυτο κανω ! Παιρνω τηλεφωνο και συμφωνα με τον χρονο μου και τον χρονο των μαστορων πηγαινω…ωραια εμπειρια.
Μου λενε τιμες υλικα κλπ ,μου παιζουν αν εχουν οργανο κι ολας… αφου εγω δεν παιζω ουτε μπορω να εκτιμησω ακομα

Γιώργο τα είχαμε και από κοντά στη μάζωξη και τηλεφωνικώς. Χαίρομαι που ξεκίνησες να πηγαίνεις σε οργανοποιεία και να βλέπεις από κοντά διάφορα όργανα. Γενικά άσε τα διλλήματα και πάρε αποφάσεις. Εύχομαι να καταλήξεις σύντομα σε δάσκαλο και σε όργανο!

Ναι Νικολα απλα τωρα πηγαινω πιο οργανωμενα , ας μου επιτραπει η εκφραση ! Ειχα προβληματα με τη δουλεια και 1 μηνα δεν κουνηθηκα για περιττες βολτες περαν των αναγκαιων για το σπιτι. Επισκεπτομαι μαστορες, τηλεφωνω, μιλω με παιχτες και κανονιζω ραντεβου με οσους μαστορες μπορω και μπορουν.
Σε σχεση με την ημερα της μαζωξης απεκτησα καποια στοιχεια ας πουμε εμπειριας οσων αφορα τις επαφες με μαστορες και καποια οργανα.
Με σεβασμο παντα σε ολους και τη δουλεια τους και τον χρονο τους. Ειμαι πολυ κοντα στην αποφαση μου απλα θελω μια ολοκληρωμενη αποψη σε σχεση με τους μαστορες που πηγα και ειδα και επομενους που θα παω.

1 «Μου αρέσει»

Μιας και αυτό μοιάζει με οδοιπορικό προς την απόκτηση του πρώτου οργάνου σου, όντας ερασιτέχνης νεοεισελθώντας στη μουσική, ωραίο θα ήταν καταγράψεις αυτή τη εμπειρία σου με λεπτομέρειες για πού πήγες, τι είδες, με ποιους μίλησες, τι κράτησες, τι πέταξες, τι σου άρεσε και τι όχι και να την καταθέσεις στο Φόρουμ, ώστε μελλοντικά ένας που θα βρεθεί στη θέση που είσαι εσύ τώρα να έχει υλικό να ενημερωθεί και να το δει πιο ολιστικά όπως θες δηλαδή κι εσύ να το δεις και να αποκομίσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη μέσα από τη δική σου εμπειρία!

2 «Μου αρέσει»

Πολυ ωραια ιδεα ! Θα σας γραψω οταν ολοκληρωσω με το καλο την εμπειρια αυτη… το καλο ειναι οτι με κατευθυνουν και παιχτες εμπειροι με γνωμες και αποψεις

2 «Μου αρέσει»