Ρεμπετικο κουτουκι (2009 - 2011)

ΑΞΙΖΕΙ να πατε με χιλια να ακουσετε το τριο που παιζει! Αυθεντικα ρεμπετικα! Επισης,πανεμορφος χωρος και φοβερη κουζινα. Βρισκεται στην Ηλιουπολη στο ρεμα της αγιας Μαρινας κοντα στην πλατεια καναρια. Η διευθυνση ειναι ΤΣΑΜΑΔΟΥ 20 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ γωνια. Τιμες λογικες.:109:

Ξέρεις πως λένε τους μουσικούς;Πριν χρόνια έπαιζαν κάποιοι φοβερά,τους είχα γνωρίσει να παίζουν καλοκαίρι και μετά εκεί.Είναι οι ίδιοι;Αμα ξέρεις.

Ειναι τα παιδια που ηταν και παλια εκει. Γιαννης Καραπιπερης,Ολγα Καββαδια και κιθαρα φετος ειναι και ο Χρηστος Μανιφαβας. Αυτους λες?

Αυτός που το έχει λέγεται Αντώνης ή κάνω λάθος? Και υπάρχει ένα παρκάκι απέναντι…?

Ποιες μέρες παίζουν ? Τηλέφωνο? ΄"Ρεμπέτικο κουτούκι" λέγεται το μαγαζί ή έχει άλλο όνομα?:241:

ας ενημερώσει κάποιος πιο συγκεκριμένα για τιμές. Τα παιδιά παίζουν πολύ καλά κι αυθεντικά, αλλά το μαγαζί το θυμάμαι αρκετά ακριβό το 2005…

Ναι κυρίως τον Γιάννη.Είναι απίστευτος.Είχε σημαδέψει ολόκληρο καλοκαίρι μου.Αν και νομίζω οτι τραγούδαγε πιο παλιά και κάποιος Νίκος.Έπαιζε και πολύ ωραία κουταλάκια.

Εμαθα τιμες για παραμονη χριστουγενων και πρωτοχρονιας. Ειναι 30 ευρο το ατομο με μενου εξι πιατων και ελευθερο το ποτο.:247:

ΑΠΟΨΕ παραμονη πρωτοχρονιας στο ρεμπετικο κουτουκι η τιμη ειναι 30 ευρω το ατομο με ελευθερο φαγοποτι.Τρως και πινεις οσο θες. Τα παιδια θα ξεκινησουν να παιζουν 11.30. Μολις μου δοθηκαν οι παραπανω πληροφοριες και ειπα να ενημερωσω γιατι αξιζει! Οσοι πιστοι προσελθετε…:241::088::127::107::247::102::246:ΤΗΛ.697 9342664

Ειχα διαβασει για το μαγαζι στο φορουμ αλλα δεν περιμενα να ενθουσιαστω τοσο πολυ. Πηγα πριν ενα μηνα περιπου και εμεινα αναυδος! Το μαγαζι πολυ ωραιο αλλα το απιστευτο ειναι το σχημα που εχει! Μιλαμε για μουσικαρες και η κοπελα φωναρα τρελη! Γενικα και οι τρεις εχουν πολυ μεταλο στα λαρυγγια τους και μερακι μεγαλο. Παλιακα πραγματα και ομορφα. Το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Το ‘‘ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ’’ σας καλοσωριζει και αυτο το καλοκαιρι στον εξωτερικο του χωρο με θεα το παρκο και με ζωντανη μουσικη Παρασκευη-Σαββατο. Παντα με αυθεντικα ρεμπετικα ,υπεροχους μεζεδες και μειωση τιμων 20-25% λογω οικονομικης κρισης και Δ.Ν.Τ. Περιμενουμε να μας συντροφευσετε στις ομορφες,ρεμπετικες βραδιες μας.
Διευθυνση:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,
ΤΣΑΜΑΔΟΥ 20 & ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ
(στο ρεμα της Αγιας Μαρινας,πλησιον πλατειας ΚΑΝΑΡΙΑ)
ΤΗΛ:210-9739216
ΚΙΝ:697 9342664

Ειχα παει στο παρελθον και η αληθεια ειναι οτι μου ειχε φανει λιγο ακριβο… Βεβαια την δευτερη φορα που πηγα παρατηρησα πως οι μεριδες ειναι πολυ ικανοποιητικες. Ολα αυτα ομως ερχονται δευτερα,γιατι την παρασταση κλεβουν οι μαγικες φωνες των παιδιων. Δεν γνωριζα οτι συνεχιζουν να παιζουν και καλοκαιρι. Επισης θεωρω μεγαλη μαγκια την στιγμη που ολοι οι υπολοιποι προσπαθουν να βγαλουν κι απ τη μυγα ξυγκι εσεις να ριχνετε τις τιμες! Πολυ καλα. Θα ερθουμε λοιπον να μας ‘‘φτιαξουν’’ για αλλη μια φορα(και οχι μονο)τα παιδια που παιζουν τοσο ωραια!

Λοιπόν επειδή είχα γράψει παλιότερα για το μαγαζί και τις τσιμπημένες τιμές, οφείλω να πω οτι αυτό έχει αλλάξει. Πήγα μετά από πολλά χρόνια τις προάλλες και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Οι τιμές έχουν πέσει χωρίς να έχει μειωθεί η ποσότητα και η ποιότητα του φαγητού. Όσο για τους μουσικούς…παίζουν με πολύ κέφι και μεράκι και γουστάρουν να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που θέλουν ν’ακούσουν αλλά και να παίξουν μαζί! Ήταν μια καταπληκτική βραδια!:slight_smile:

Τίνα, παίζουν τα παιδιά που αναφέρω στο “Ρεμπετόραμα” ή έχει αλλάξει κάτι???

χαχαχαχα! θα σε είχα ειδοποιήσει! Οι ίδιοι παίζουν!

Τίνα παίζει να κάνουμε καμιά μάζωξη εκεί? Έχει χώρο ή είναι μικρό το μαγαζί?

Εδω κάναμε στον Πρίαμο! Να σου πω…μια χαρά μου φαίνεται! (θα τα πουμε κατ’ιδίαν)

Ωραία!!! Το αναλαμβάνεις!!!:slight_smile:

Μη χάσεις!!!:092:

Γεια σου βρε ΤΙΝΑ!Μακαρι ολες οι παρεες να ηταν σαν εσας!Υπαρχει περιπτωση να παμε σημερα με κανα οργανακι για παρτη μας λογω εορτης του Αντωνη.Τι λες?Εισαι μεσα?