Στέκια στην Αθήνα

Το φίλεμα

έχω ένα παράπονο για “το φίλεμα”, το οποίο ήθελα πολύ να γνωρίσω επειδή προτιμώ τα μεσημεριανά και επειδή το συστήσανε φίλοι από το φορουμ.
Πήρα τηλ. το Σάββατο 1μμ για να επιβεβαιώσω ότι έχει μουσική και να κλείσω τραπέζι.
Η ευγενέστατη κυρία στο τηλ. μου είπε ότι έχει μουσική 5-7 και δεν χρειάζεται κράτηση.
Όταν πήγαμε με την παρέα μου στις 16 10΄, μας είπανε ότι δεν έχει μουσική, λόγω έργων και… "δε ν ο μ ί ζ ω (!) ότι υπάρχει τραπέζι, δε φταίω εγώ για το τι σας είπανε! " Αυτό και ούτε ένα συγγνώμη για το ότι μας χαλάσανε την έξοδο!!
Ψάχνω για μεσημεριανά στέκια με μουσική (και καλό μεζέ…), ειδικά για το Σάββατο (από τότε που έκλεισε ο Κοντάκης το “Καφενείο η Ωραία Ελλάς” στη Μητροπόλεως υπάρχει ένα κενό…).
Ελπίζω να έτυχα σε κακή στιγμή και να μη σημαίνει η όλη αντιμετώπιση ότι δε θέλουνε άλλους πελάτες στο Φίλεμα… :106:

Το Νοέμβριο είδα στην “Καπνικαρέα” Σάββατο μεσημέρι να παίζουν κιθάρα μπουζούκι. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα. Έχει και καθημερινές.

Για το Φίλεμα, η φάση είναι περίεργη γιατί το μαγαζί είναι πάρα πολύ μικρό. Έχει πολύ κόσμο συνήθως…
Αν δεν ξηγήθηκαν καλά βέβαια, είναι απαράδεκτο:087:

Δοκίμασε την Μεταξού Κυριακή μεσημέρι τηλ. 2105229920. Δεν έχω πάει φέτος αλλά τα παιδιά που παίζουν τα έχω ακούσει αλλού.

Το Μουσικό Καφενείο (Αιγάλεω)παίζουν Σάββατα και Κυριακές μεσημέρι 2105981020. Πρόκειται για καφενείο (ποικιλίες και καλό κρασί)

Στα παρακάτω 2 δεν έχω πάει αλλά ρίξε ένα τηλ. για να δεις αν παίζει κάτι τα μεσημέρια

  • Λέων (Πειραιάς) 210-4225242
  • Μπακάλικο (Καλλιθέα) Απ΄ότι έχω ακούσει μαζεύονται κάτι μεσημέρια και παίζουν. Τηλ δεν έχω αλλά πάρε τη διεύθυνση Γαλατείας 1 κ Ευαγγελιστρίας στο ύψος του Χαροκόπειου.

Πες κ σε μας αν πας…καλή διασκέδαση!:slight_smile:

Το Νοέμβριο είδα στην “Καπνικαρέα” Σάββατο μεσημέρι να παίζουν κιθάρα μπουζούκι. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα. Έχει και καθημερινές.

   Η Καπνικαρεα ειμαι κατα 99,9 σιγουρος οτι παιζει και καθημερινες και σαββατο και εχει και 

καλους και διαφορους μουσικους
Επισης παιζει και η Κληματαρια στην Π.Θεατρου καθε Π.Σ.Κ. μεσημερη γυρω στις3-4 αλλα ουτε πολυ φθηνα ειναι και το προγραμμα των παιδιων περιεχει και λιγο λαικο και λιγο εντεχνο, οχι τοσο αυστηρα ρεμπετικο.Παντως τα παιδια εχουν καλο σχημα(και κοντραμπασο) και ακους καλη
μουσικη.

Στο Λέων πήγα εγώ πρίν ένα χρόνο περίπου και πέρασα πάρα πολύ ωραία.(μεσημέρι Κυριακής)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες, θα σας ενημερώσω όταν πάω…
Στην Κληματαριά πήγαινα παλιά (πριν μεγαλώσει το μαγαζί…) όταν έπαιζε τις Δευτέρες ο Σαραγούδας με τον Αραπάκη. Μου την έσπαγε που δεν είχε τσίπουρο!

Αααααα πολλά ζητάς!!! :112:Για τσίπουρα στο Βόλο!!!

Ήμουν σίγουρη για την αντίδρασή σου Τίνα, αλλά όταν ακούς τα ταξιμάκια σου δε θέλεις και το ανάλογο τσιπουράκι? :019:

Με γλυκάνισο ή χωρίς??? :019:

ιδεολογικά, είναι απαράδεκτο ένα μαγαζί να μην έχει τσίπουρο. Θα έλεγα και τεντούρα.
Όμως και με κρασάκι μια χαρά είμαστε! Χθες ήπια ένα πολύ καλό μοσχοφίλερο στο Εφήμερο ! Δυστυχώς, λόγω αυτοκινήτου, η ποσότητα παραήταν μικρή.

Χ ω ρ ι ς γλυκάνισο!!

Ο Άρης στο Εφήμερο μόνο κοκα κόλα δε σερβίρει λόγω ιδεολογίας!!:019:

Γκαζόζα όμως ναι!!! :slight_smile:

Γκαζόζα ελληνική, όχι αμερικάνικη!:019:

Δηλαδή εμείς που πίνουμε ρετσίνα με κοκα κόλα ούτε να το σκεφτούμε να το επισκευτούμε σε καμιά εκδρομή στην Αθήνα, ε?:019::019:

ρετσίνα με κοκα κόλα

Ή όπως το λεν’ οι Παοκτσήδες Τούμπα λίμπρε…:245:

Ρετσινοκοκαλο το προτιμώ!:102::102::102::102:

H αλήθεια όμως υπάρχει. Ο άνθρωπος πραγματικά δεν σερβίρει κοκα κόλα και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση την πρώτη φορά που πήγα…

Καλά κάνει! Λοιπόν…

Ούτε τσίπουρο με γλυκάνησο ούτε χωρίς. Τ σ ι κ ο υ δ ι ά λέγεται το σωστό ποτο.
Άντε και καλό απόγευμα!

Όταν θα πιες καλό τσίπουρο (στη Θεσσαλία σπάνια θα βρεις αλλά αν βρεις θα πάθεις ζημιά) από Ήπειρο ή Μακεδονία, είτε έχει γλυκάνησο είτε όχι θα ξεχάσεις ότι υπάρχει τσικουδιά. Και θα το ξεχάσεις όταν σου φύγει το μεθύσι και καταλάβεις ότι το κεφάλι σου είναι πιο “ελαφρύ” από ποτέ. Γιώργαρε συνονόματε, μακάρι να μπορούσα να σε κεράσω αλλά μας χωρίζει ένα ολόκληρο δίκτυο.

Ας μην ανοίξουμε πόλεμο για τα ποτά τώρα.Και με κρασί καλά θα είναι.

Απο την επόμενη Παρασκευή (και κάθε Παρ-Σαβ), ο Κώστας Παπαδόπουλος, παίζει στο ‘‘Ταξίμι’’. Χαρ. Τρικούπη & Ισαύρων 29Γ, Νεάπολη (απέναντι από τον Σκλαβενίτη). Εξάρχεια. 2103639919. Μαν. Δημητριανάκης, Ανθούλα Μίχου, 'Αλ. Μαύρος, Θ. Αθανασίου, Μιχ. Δήμας, Κ. Σταυρόπουλος.