Πόσο κοστίζει ένας επαγγελματικός μπαγλαμάς;

Είμαι περίπου 17 χρονών και παίζω μπαγλαμά περίπου ένα χρόνο. Όμως ο μπαγλαμάς που έχω είναι πολύ ‘φτηνιάρικος’ και σκέφτομαι να αγοράσω από τώρα ,μια και καλή, έναν επαγγελματικό. Ξέρει κανένας πόσο θα κοστίσει;

1 «Μου αρέσει»

Αν θές σκαφτό μπαγλαμαδάκι να υπολογίσεις πάνω από 150.000. Τα άλλα από 100.000

Οχι ρε φίλε Μιχάλη!
Οχι και 150 χιλιάρικα!
Τι το κάναμε;
Οικόπεδο θα πάρουμε ή μπαγλαμά;

Ακου ΔΙΩΤΗ: Εγώ πήρα μπαγλαμά (σκαφτή φλαμουριά) με φωνή που “σκάει” μπουζούκι δια χειρός Μιχάλη Μπρά του 12Χ με 45 χιλιάρικα. Αντε να έχει πάει τώρα στα 60.000, όχι όμως 100 και πόσο μάλλον 150. Με 150.000 παίρνεις τζουρά σκαφτό που καλαηδάει!

Αμα θές στείλε μου mail (sinafimag@in.gr) και θα σου κανονίσω τα υπόλοιπα.

Εδώ κολλάει η διαφήμιση που λέει:
Πόσο είπες Αλέκο ότι πήρες το μπαγλαμά;

Πόοοοοσο; Μπουα χα χα χα…

Τώρα πέρα απ’ την πλάκα. Μην τολμήσεις και δώσεις πάνω από 80-90 χιλιάδες (μάξιμουμ) για μπαγλαμά. Εκτός κι αν σου πουλήσουν …μπαγλαμαδιά, δηλαδή το δέντρο που κάνει μπαγλαμάδες, με τουλάχιστον δύο σοδειές το χρόνο.
ΑΝ

ΥΓ. Εκείνη η κλανιά ο Michael που είναι; Πώς και δεν ήρθε να μας πει τη γνώμη του σ’ αυτό το topic;

Ρε παιδιά, τώρα που διάβασα τα μηνύματα σας φαίνεται ότι πάω να πιαστώ Κώτσος, κι εξηγούμαι: Είχα αγοράσει ένα μπαγλαμά (γόνατο) κατασκευής Σάκη με 50.000, αλλά μιλάμε για πολύ απλό όργανο, μάλλος καλής κατασκευής (μουριά πρέπει να ήτανε). Όμως κατάλαβα ότι απέχει παρασάγκας από ένα επαγγελματικό όργανο γι αυτό και το πούλησα για να πάρω άλλο. Όμως μου ζητάνε από 150.000 και πάνω.

Επειδή λογαριάζω να πάρω αυτές τις μέρες το καινουργές τεμάχιον, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ; Εισηγήσεις για αγορές ευπρόσδεκτες (ο Σάκης δεν νομίζω να είναι και το πρώτο όνομα στις κατασκευές).

Τα postings που … μολις διάβασες είναι 2 χρονών και βάλε Μπαγιόκο!

Πάντως σήμερα κυκλοφορούν μπαγλαμάδες μέχρι και 250.000 το τεμάχιον έτσι; Μην μας πιάσει τρέλα όμως…!

Πουλάω τον δικό μου.
Τιμή σε δραχμάς: 1.5000.000

(Οπως διαμορφώθηκε η αγορά, λέω να πιάσω την καλή πουλώντας τα ξύλα μου.)

Και γ…ώ τους πληθωρισμούς! Σε δύο χρόνια πενταπλασιάστηκαν οι τιμές;

Μόλις έπεσε στα χέρια μου ένα μπαγλαμαδάκι κατασκευής Κωνσταντίνου από τη Λάρισα. Πόσο καλός κατασκευαστής είναι αυτός ρε παιδιά; Από μόστρα πάντως καλά τα πάει και ο ήχος του είναι καλός. Μ’ άρεσε επίσης το ότι βγάζει καθαρό ήχο ακόμα και στα χαμηλά τάστα. Να σκάσω άραγε τις 125 χήνες, ή να ξανασκεφτώ την πρόταση του Κουρούνη για το ένάμισυ μιλλιούνι;

Εάν σ αρέσει ένα όργανο το παίρνεις και φεύγεις ,
είναι σαν τις γκόμένες αν σ΄ αρέσει κάποια της ρίχνεις μια με το ρόπαλο και βούρ για την σπηλιά