Πολύκαρπος Καρανδρέας

Εχω μπερδευτεί με αυτή την οικογένεια ρε παιδιά…:090:
Πήρα ένα μπουζουκάκι απο ένα φίλο και το αυτοκόλλητο μέσα στο σκάφος γράφει Πολύκαρπος Καρανδρέας,Αχαρνών 149…
Απ’ότι έχω δει με μια γρήγορη αναζήτηση,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα εκει το συγκεκριμένο οργανοποιείο.(Πρέπει να και αρκετών χρόνων το οργανάκι)
Μέχρι πρίν λίγο καιρό ήξερα μόνο τον Γιώργο τον Καρανδρεά στην Αλκιβιάδου.Πριν καιρό έμαθα οτι υπάρχουν 2 εργαστήρια Πόλυ Καρανδρέα,ένα στα Λιόσια,που πήγα μια βόλτα πριν ακόμα παρω το όργανο,και γνώρισα τον ιδιοκτήτη τον Αποστόλη,ενα παλικάρι γύρω στα 35,λογικά θα έιναι γιος του ενός Πόλυ,και έμαθα και για έναν Πόλυ του Ζώη στην Αθήνα στην Ιουλιανού.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιος έχει φτιάξει το μπουζούκι μου.
Ποίος Καρανδρέας είχε/έχει μαγαζί στην Αχαρνών 149?


Εδώ μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ο καρανδρεας έχει δύο εργαστήρια , αφού ο αριθμός τηλεφώνου είναι ίδιος . Ο Αποστόλης είναι ο γιος του Πολύ Καρανδρεα . Οι ταμπελα προφανώς λέει " Πολύς Καρανδρεας και Υιός" Με λίγα λόγια , ο Πολύκαρπος (Πόλυς) Καρανδρεας σου έφτιαξε το μπουζούκι . Αφού λες ότι είναι παλιό , τότε στο μαγαζί θα ήταν ο Πολύς , πλέον όμως το δουλεύει ο γιος του . Το οργανοποιο τελοσπαντων υπάρχει ακόμα .


Η ταμπέλα θα είναι κάπως έτσι να φανταστώ ;

Αυτό είναι από μια αγγελία στη χε , και μπορώ να πω ότι το μπουζούκακι φαίνεται πολύ καλό


Αυτοί είναι οι άλλοι 2 Καρανδρεες , φαίνεται πως είναι οικογένεια οργανοποιων !

Καλά μετά από 6 χρόνια και 10 μήνες λογικά βρήκε ποιος απ΄τους Καρανδρείς έκανε το όργανο του. Γενικά σε τέτοια θέματα ερωτημάτων πρακτικών, αλλά και γενικότερα σε ξεχασμένα νήματα που δεν έχουν να δώσουν κάτι νέο δεν απαντάμε. Τυπικά το ότι δεν ξαναδόθηκε απάντηση από τον αρχικό αναρτητή σημαίνει ή έμαθε αυτό που έψαχνε άρα δεν ξαναχρειάστηκε να ασχοληθεί ή δεν υπάρχει φως που καταλήγουμε ξανά στο 1ο.

Εψαχνα για τον καρανδρεα αφού είδα ένα ωραίο μπουζούκακι , και είδα αυτό το νήμα . Ε αφού είχα ήδη τις πληροφορίες , δεν ήταν δύσκολο να απαντήσω . Ε και στο κάτω κάτω , να ανοίγονται νήματα και να μην παίρνουν απάντησεις δεν είναι ωραίο , και ας είναι μετά από 7 χρόνια η απάντηση

Όλα αυτά βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάτι άλλο καλύτερο να κάνεις…

1 «Μου αρέσει»

Ναι , να πω την αλήθεια βαριόμουν και λίγο … Μην με βοηθάτε μόνο εσεις ! Ας βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ , έστω μετά από 7 χρόνια …!

1 «Μου αρέσει»

Αυτό βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι η βοήθεια αυτή πιάνει τόπο, κάτι που προφανέστατα δεν ισχύει, μετά από 7 χρόνια…

1 «Μου αρέσει»

Κατάλαβα ότι ειναι αυτό το σκεπτικό σου, απλά είπα να αναφέρω ας πούμε έναν ‘‘άγραφο’’ νόμο…

2 «Μου αρέσει»

Δεν καταλαβαίνω αν βγάζει κάποιο νόημα η πρόταση σου… :slight_smile: αλλ’άχ να το πιάσω από κάπου και να πω : δεν υπάχρουν άγραφοι νόμοι στα “φορουμς”, μόνο γραπτές Ικεσίες απ’τον συντονιστή τους! Και όποιος κατάλαβε, κοινωνήθηκε! Και εποκινώνησε βέβαια. Με τους συν-κοινωνούντες (αλλοιώς συνφορουμίτες) !

1 «Μου αρέσει»

Μα δεν υπάρχουν πουθενά με τον τρόπο που το θέτεις, γι’ αυτό είναι τέτοιοι.
Όταν όμως κάποιες συμπεριφορές εφαρμόζονται συστηματικά -από ένα σημείο και μετά και ασυναίσθητα- εντός ενός πλαισίου, ε αποκτούν τέτοιο χαρακτήρα κι ας μη το είπε κάποιος.
Αλλά τώρα ξεφεύγει το θέμα όχι απλά απ’ το νήμα αλλά και από το (μουσικό) φόρουμ!


Επί του θέματος δεν διαφωνούμε κάπου…

2 «Μου αρέσει»