Πιστεύετε ότι θα ηταν δυνατή η επισκευή; (2011)

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!
Πριν από κατι μηνες ειχα ενα ατυχημα που εφερε το μπουζουκακι μου σε αυτην την κατασταση.

Και μερικες ακομα.

Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά και από ότι καταλαβαίνω, τα πάντα διορθώνονται

Είναι περισσότερο δική σου απόφαση λοιπόν αν θέλεις να δώσεις τα χρήματα για να μαζευτεί. Αν μιλούσαμε για ένα συλλεκτικό παλιό όργανο τότε θα έψαχνες για κάποιον να επαναφέρει το όργανο όσο γίνεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να αντικαταστήσει πολλά πράγματα, δουλειά δύσκολη.

Αν ο κατασκευαστής του δικού σου είναι κοντά σου, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να συζητήσεις μαζί του για αντικατάσταση σκάφους, πριν πας αλλού.Δεν είμαι σίγουρος ότι το σκάφος έτσι όπως είναι αξίζει να επισκευαστεί (και δεν είμαι μάστορας). Θα έλεγα λοιπόν, στον μάστορα που το έφτιαξε πρώτα…

Αφου τα υπολοιπα μερη του οργανου ειναι αθικτα (ή ετσι φαινεται τουλαχιστον), ρωτα μπας και μπορεις να κρατησεις ολα τα μερη (καπακι, μπρατσο, κλπ) αλλαζοντας σκαφος. Συγκρινε το κοστολογιο, και κανε τα κουμαντα σου. Καλη τυχη φιλε μου!

Και όμως η επισκέυη ήταν δυνατή.


Χρόνια πολλά σε όλους!

Οι ντούγες μπήκαν απ την αρχή ή κράτησε κομμάτια;
Καλόπαιχτο.
Και ο ήχος άλλαξε;

Οτι ειχα βρει απο τα κομματια χρησιμοποιηθηκε.(και πιστεψε με ηταν πολλα και μικρα.Μερικα φαινονται στις φωτογραφιες. Προσεξε τις φωτο με την κολαντζα και τον τακο πριν και μετα.)
Τα αλλα τα προσθεσε στα κενα που εμειναν. Κατι σαν 3D παζλ. Το καπακι ηταν και αυτο σε κακο χαλι.Εβαλε ενυσχισεις σπο μεσα με αποτελεσμα να αλλαξει ο ηχος.Οχι προς το χειροτερο…
Το οργανο το ειχα απο το 96. Εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια για μενα(ουτε εγω πιστευω οτι λεω τετοια κουβεντα,) και το ζητουμενο μου ηταν απλα να συναρμολογηθει, αλλα παιζει κιολας.(δεν ξερω αν ειδες το βιντεο).