Πένες μπουζουκιού, οι μικρές τριγωνικές, προμήθεια στη Γερμανία

Καλημέρα,
τις προάλλες έπεσαν στα χέρια μου από ένα φίλο, 2 μικρές τριγωνικές πένες για μπουζούκι.
Η μία σκληρή της prodigy και η άλλη medium της Ibanez.
Και οι δύο μου καθίσαν καλά στο χέρι και ιδιαίτερα αυτή της Ibanez μου άρεσε πολύ.
Μέχρι τώρα παίζω με τις Dunlop 0.78, αλλά οι μικρές μου κατσανε καλύτερα.

Ψάχνοντας στη Γερμανία να τις βρω δεν τα κατάφερα. Ούτε ο Thomann τις έχει. Άσε δε που από τις φωτογραφίες δεν μπορείς να καταλάβεις εάν είναι μεγάλες ή μικρές τριγωνικές και δεν θα ήθελα να παραγγείλω στα τυφλά.

Κοιτώντας σε ελληνικές σελίδες κατέληξα ότι μάλλον πρέπει να είναι οι Ibanez H-6 Medium και οι Prodigy (Κλασική ή Λαική). Είναι αυτές?
Ποια είναι η διαφορά της Prodigy κλασικής και λαικής?

Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να τις αγοράσω κάπου στη Γερμανία ή μόνο με κατευθείαν παραγγελία μέσω π.χ PayPal από την Ελλάδα?

Και εάν ναι από ποιόν?

Σας ευχαριστώ
Φιλικά
Κώστας

Η λαική με την κλασσική της prodigy έχουν διαφορά σε ότι έχει να κάνει με την καμπυλότητα.Η λαική είναι τριγωνική.Η κλασσική είναι πιο στρογγυλεμένες οι πλευρές.
Την λαική τη βρίσκω λίγο καλύτερη αλλά γούστα είναι αυτά.Και η κλασσική δεν είναι κακή βγάζει άλλο ήχο αλλά εμένα δεν με βόλεψε σε πιο γρήγορο παίξιμο.
Οι ibanez είναι πιο τριγωνικές και αυτές.
Έχει καταστήματα ένα σωρό στην Ελλάδα αν ψάξεις διαδικτυακά θα βρεις όλες αυτές.Απλά κάποιοι έχουν κάποιες και κάποιες όχι.Αν δεν βγάλεις άκρη με τα μαγαζιά πες μου να σου στείλω κάποιες εγώ.

κι εγώ τις ibanez έχω για μπουζούκι ή σολιστική κιθάρα, τις παίρνω σε πενηντάδες από τον τρίμη:


οι prodigy δεν με συγκινούν ούτε σαν χορδές ούτε σαν πένες, πρόσφατα όμως δοκίμασα τις πένες από extra laouto και μου άρεσαν (έμοιαζαν με τις ibanez αλλά λίγο πιο μεγάλο μέγεθος).

Τελικά βρήκα στην KG Guitars που ήταν και η μόνη που είχε διαφορετικά σχέδια και μάρκες καθώς και πληρωμή με paypal.
Παράγγειλα καμιά 15ριά Ibanez H6M και από δύο των υπολοίπων για δοκιμή. (Με το δελφινάκι, Μάτσικα, Prodigy λαική και κλασική)
Τώρα στην αναμονή για το πότε θα έρθουν…

1 «Μου αρέσει»

Παιδιά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, πιο πολύ να βοηθήσω θέλω έναν άνθρωπο που έχει φτιάξει μόνος του χειροποίητες πένες από ένα άλλο συνθετικό υλικό και από ήχο είναι μακράν καλύτερες από ότι άλλο έχω δοκιμάσει, οι προηγούμενες πένες που χρησιμοποιούσα ήταν οι ibanez που πλέον δεν μπορώ να γυρίσω σε αυτές, τόσο ευχαριστημένος είμαι
Τις έχει 2 ευρώ το κομμάτι και τις κόβει ότι σχήμα θέλετε εσείς, ακόμα και για κιθάρα
Αν μου επιτρέπει το φόρουμ να γράψω το προφίλ του στο Facebook για όποιον θέλει

Εδώ κάνουμε διαφήμιση στην ιμπανεζ! Γράψε γιατί φαίνεται ενδιαφέρον.

1 «Μου αρέσει»

Αυτό είναι το προφίλ του στο facebook, δεν έχω καν συναντηθεί από κοντά με το παιδί, τυχαία είδα μια ανάρτηση και είπα να δοκιμάσω

Εγώ από τον Αντώνη πήρα πάντως.Τις παρείγγειλα και θα δούμε.

Λάμπρο έχεις κάνα feedback για τις πένες απο το παλικάρι ?

1 «Μου αρέσει»

Αρκετά καλές θα έλεγα.Οι κίτρινες που έχει μου φαίνοντε λίγο καλύτερες.Από τιμή αν δεν κάνω λάθος τσιμπάγανε λίγο αλλά δε βαριέσαι έτσι και αλλιώς τόσα λεφτά πετάω από εδώ και από εκεί :grin:.Στο κράτημα με βολεύουνε αρκετά.

2 «Μου αρέσει»