Πένες και οι ιδιότητες τους

Για σας παιδιά…!!!δεν ασχολούμαι πολύ καιρό και μπορεί η ερώτηση μου να είναι λίγο έως πολύ χαζή…!!!αλλά θέλω να ρωτήσω για της πένες…!!!ποια είναι η δουλεία της λεπτής της μεσαίας και της σκληρής…!!!θέλω να μάθω της ιδιότητες κάθε μιας …!!!το όργανο μου αν παίζει ρολό αυτή τν στιγμή είναι μαθητικός τζούρας…!!! :241::241:

Γράφοντας “πένες” στην αναζήτηση μου έβγαλε αρκετά θέματα. Ρίξε μια ματιά εδώ φίλε. Και αν δεν βρεις άκρη το ξανασυζητάμε.

εδω;;;;;;;;;;;;:257:

Έχω δοκιμάσει αρκετές πένες στο μπουζούκι… Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση της πένας όταν παίζω στις χορδές και νιώθω αυτή την πλαστικιδα, το γδαρσιμο.αντιχριαστικο… . Ξέρει κανείς κάτι πως το αποφεύγουμε?

Μήπως αυτό που περιγράφεις σου συμβαίνει με καινούργιες πένες πρίν “στρωσουν” ?
Μπορείς να μας πεις και ποιες πένες χρησιμοποιείς μήπως είναι το υλικό?

Πολύ πιθανόν, διότι χρησιμοποιώ διάφορες και ίσως να μην στρώνουν όπως λες, δεν το είχα υπόψη μου ότι στρώνουν και τις άλλαζα κάθε τρεις και λίγο… Prodigy και αυτές του καμπανα

1 «Μου αρέσει»

Βασικά θα βρεις ποια σε βολεύει στο χέρι και μετά θα σου πρότεινα να την δουλέψεις αρκετά.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω θέμα μήπως βρεις κάποια που να σε βολεύει περισσότερο, πάντως και εγώ με prodigy ξεκίνησα οι οποίες πλέον δεν μου κάνουν.

2 «Μου αρέσει»