Ο καλυτερος τροπος αποθηκευσης οργανου

καλησπέρα … δεν ξερω αν το γραφω στην σωστη κατηγορια και ζητω συγνωμη από τους συντονιστες … ποιος είναι ο καλυτερος τροπος παρκαρίσματος του οργανου μιας κι τωρ που πηρα μπουζουκι το νζτουρα μου δεν τον ακουμπαω καθολου, να πω ότι είναι αρκετα ακριβο οργανο και παλιο και δεν θελω να παθει το παραμικρο…

σας ευχαριστω πολυ

έχει γίνει κουβέντα αρκετές φορές, βάλε στην αναζήτηση “θήκη ή αποθήκευση μπουζουκιού”.
το καλύτερο για όλα τα όργανα είναι εκτός θήκης (εκτός κι αν είναι χάρτινη), κρεμασμένο σε εσωτερικό τοίχο, μακριά από ήλιο-καλοριφέρ-σόμπες-τζάκια αλλά και κρύο/υγρασία. εναλλακτικά σε κάποιο σταντ.
επίσης όργανο που δεν παίζεται καθόλου, μπορείς να το ξεκουρδίσεις 1-2 τόνους και να το κρεμάσεις στην ντουλάπα ανάμεσα στα ρούχα -προστατεύουν από την υγρασία.
καλορίζικο το καινούριο μπουζούκι!

μολις δαβασα όλα τα σχετικα ποστ… το δωματιο δεν εχει υγρασία αλλα ο τοιχος δεν είναι μεσοτοιχι είναι από την άλλη πλευρα το μπαλκονι και δεν ξερω μηπως αυτό επιρεαζει… η θηκη που εχει ο τζουρας είναι ξυλινη… αυτό με την ντουλαπα μπορω να το καω πολύ καλυτερα,τον καβαλαρη να τον βγαλω εντελως???

οκ, βασικά πρόσεξε να μην το χτυπάει ο ήλιος (αλλάζει με τις εποχές) ή οι θερμάστρες. τον καβαλλάρη δεν χρειάζεται να τον ρίξεις, ούτε να χαλαρώσεις τόσο πολύ.

Να βάλω μια κουβέρτα αντί για θήκη και να το κλείσω σε μια ντουλαπα , πειράζει ;

Ναι, τυλιγμένο σε ύφασμα και κρεμασμένο στην ντουλάπα είναι ό,τι καλύτερο.

1 «Μου αρέσει»