Αγορά θήκης μπουζουκιού

Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω μια θήκη μπουζουκιού σκληρή γιατί αυτή που έχω είναι εντάξει για μεταφορά αλλά δεν εξασφαλίζει ασφάλεια στο όργανο.Δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό.Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο βρήκα για παράδειγμα αυτήν


η οποία έχει 70 ευρώ.
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω?

οι βαλίτσες από πλαστικό είναι βαριές και δεν μπαίνουν στην πλάτη αλλά έχουν μάλλον την καλύτερη προστασία, αυτές με το αφρώδες υλικό είναι ελαφριές αλλά ογκώδεις όμως μπαίνουν στην πλάτη και έχουν καλύτερη προστασία, οι μαλακές με καλή επένδυση μπορεί να μην προσφέρουν την απόλυτη προστασία. δες τί προτεραιότητες έχεις (προστασία, όγκος, βάρος) και αποφασίζεις.
προσωπικά έχω μαλακή με την καλύτερη δυνατή προστασία για την μηχανή, για το αμάξι βολεύει η βαλίτσα, και αν ήμουν πεζός ίσως έπαιρνα μια με αφρώδες.

1 «Μου αρέσει»

Το βάρος Νικόλα δεν με πολυαπασχολεί μιας και ακόμα κινούμε με αυτοκίνητο.Θέλω απλά από το σπίτι μου μέχρι το δάσκαλο να το κουβαλάω και να έχω μια καλύτερη ασφάλεια από αυτήν που έχω ήδη.Γιαυτό λέω να κινηθώ για βαλίτσα πλαστική.

μια χαρά θα είσαι, μπαίνει και σε αεροπλάνο (αναλόγως την αεροπορική). έτσι κι αλλιώς η θήκη σου μένει και για τα επόμενα όργανα, ειδικά η βαλίτσα δύσκολα παθαίνει κάτι. απλά τσέκαρε να είναι κάπως σκληρή, όχι κάτι πρόχειρες που κυκλοφορούν.

1 «Μου αρέσει»

Έγινε Νικόλα θα ρωτήσω και στο Μάτσικα αν έχει κάτι.Τώρα η σκληρότητα είναι σχετικό δεν έχω δει πολλές και δεν γνωρίζω να τις ξεχωρίσω.Θα βγω μια παγανιά να δω και από κοντά τί παίζει γιατί από το διαδίκτυο με φωτογραφίες δεν βγάζεις άκρη.

1 «Μου αρέσει»

Αυτή η σκληρή που κοιτάζεις την έχω αγοράζει από τον Καράτζιο από το 2005 και έχει πάει παντού!! Δε παθαίνει τπτ αν δε καταστραφούν για κάποιο λόγο τα σημεία που ασφαλίζει!
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για μετακίνηση με αυτοκίνητο . Οι μεγάλες με αφρώδες είναι πολύ ογκώδεις και για μένα που έχω κόρσα πχ, ενός φίλου μου μια τέτοια δε χωράει ούτε στο πορτ μπαγκαζ σε αντίθεση με την πλαστική.

2 «Μου αρέσει»

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

Καλημέρα Λάμπρο.
Να ξέρεις ότι αν το μπουζούκι “παλανζτάρει” μες τη θήκη που θα πάρεις είναι επικίνδυνο να σου πάθει ζημιά.
Εγώ προτιμώ τις μαλακές θήκες καθ’ ότι αγκαλιάζουν σωστά το όργανο και προστατεύουν καλύτερα από την υγρασία

2 «Μου αρέσει»

Αν την έχει φτιάξει σωστός τεχνίτης, δεν θα κινείται καθόλου το όργανο μέσα στη θήκη. Αλλά αυτές οι κατασκευές γίνονται επί μέτρω. Αν απλά από δέκα θήκες που θα δεις, διαλέξεις εκείνη που έρχεται πιο κοντά, μπορεί να χρειαστεί κάποιο υπόστρωμα ή τύλιγμα με κάτι σαν κουβέρτα ανάλογου πάχους ή κάποια κομμάτια αφρολέξ.

1 «Μου αρέσει»

δεν πειράζει αν κολυμπάει, βάζεις και ένα μακό μπλουζάκι να το προστατεύει από υγρασίες κλπ.

1 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά.Η υγρασία δεν νομίζω να επηρεάζει τόσο πολύ αφού για τη μετακίνηση από το σπίτι στο δάσκαλο το θέλω.Στο σπίτι το αφήνω σε ορθοστάτη δαπέδου.Τώρα αν κολυμπάει δεν το ξέρω.Θα πάω να ρίξω μια ματιά να τις δω από κοντά.Αυτό που θέλω είναι μια καλύτερη προστασία όταν το μετακινώ μην βρίσκει δεξιά αριστερά.Αυτή που έχω τώρα δεν έχει την παραμικρή προστασία.

2 «Μου αρέσει»