Ορχήστρα σε καραντίνα

μια και όλη μας η δουλεια έχει ακυρωθεί,συναντηθήκαμε διαδυκτιακά

Μένουμε σπίτι!!

8 «Μου αρέσει»

Sorry κιόλας αλλά το βρηκά ωραίο και χιουμοριστικό. Ειδικά με τον τύπο που αρπάζει το τρομπόνι ή το άλλο που παίζει όμποε σαν ένας γούνινος θάμνος …

3 «Μου αρέσει»

Μπράβο σας.

Ωραίο πράγμα να κάνεις σοβαρές δουλειές με χιούμορ.

Λοιπόν, ο μαέστρος με τη virtual μπαγκέτα αλλά το αληθινότατο φράκο μού θύμισε μια ιστορία. Δεν μπορώ καθόλου να θυμηθώ τίνος είναι, ούτε καν Έλληνα ή ξένου:

Ένας γέρος και μια γριά ζουν έναν ιδεατό έρωτα. Μένουν στην ίδια πολυκατοικία, ο ένας στο πάνω διαμέρισμα, η άλλη στο κάτω, κι οι δύο μόνοι. Δε συναντιούνται ποτέ.

Ο γέρος ήταν σημαντικός βιολονίστας, πλέον απόμαχος. Μια συγκεκριμένη ώρα της εβδομάδας, κάθε βδομάδα, δίνει ένα κονσέρτο μόνο για κείνην. Βάζει το φράκο του, εκείνη την τουαλέτα και τα κοσμήματά της. Ο καθένας παραμένει στο διαμέρισμά του. Κρεμάνε το τηλέφωνο μη τυχόν και τους διακόψει κανείς. Τον ακούει μέσα από τη φτωχή μόνωση του ταβανιού. Στο τέλος, ανοίγει το παράθυρο και χειροκροτάει.

5 «Μου αρέσει»

Μπράβο Αλέξανδρε, όμορφο και με χιούμορ.

1 «Μου αρέσει»

είστε τυχεροί που κρατάτε την δουλειά σας και το ενδιαφέρον σας σε αυτές τις συνθήκες, και μάλιστα με χιούμορ και καλή διάθεση!
αν γίνεται θα ήθελα να μάθω πώς συντονίζεστε ψηφιακά τόσοι παίχτες, συνήθως υπάρχει απαγορευτική καθυστέρηση (latency).

1 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστούμε. Χάσαμε πολύ απο τη δουλειά μας και θέλαμε τουλάχιστον να κάνουμε κάτι μαζί.Μάλλον θα περάσει καιρός μέχρι να ξαναβρεθούμε.

Το μαγειρέψαμε με τον εξής τρόπο: Ετοιμάστηκε ένα master track το οποίο είχε ένα μετρονόμο καθώς και τη φωνή του μαέστρου να μετράει το μέτρο πριν αρχίσει η μουσική.Αυτό το track το κατεβάσαμε όλοι και το είχαμε στα αυτιά μας όταν βιντεοσκοπήσαμε ο καθένας τα δικά του, τα οποία τα στείλαμε πισω στον μαέστρο για την μίξη.Η μίξη, ακουστικά δεν ήταν λοιπόν δύσκολη αφου όλοι παίζαμε πάνω στο ίδιο “κλικ”.Μετά χρησιμοποιήθηκε και κάποιο video player
software αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς.

3 «Μου αρέσει»

και είχα μια ελπίδα… εν τω μεταξύ υπάρχει δυνατότητα για συγχρονισμό ακόμα και μέσω σκάιπ, αλλά θέλει καλές συνδέσεις και να πας μέσω λαμίας (tor κλπ).
ευχαριστώ για τις πληροφορίες, καλή συνέχεια!

κλπ.

Ε, πές το, ντέ!

Πολύ καλή δουλειά πάντως, μπράβο σας! Τώρα, και κίνηση χορού!

Ωραίοι. Ελπίζω οι οικονομικές συνέπειες να είναι παροδικές. Μπράβο στους μουσικούς και στον αφανή ήρωα που έκανε τη μίξη, το αποτέλεσμα ακούγεται αξιοπρεπές παρά τις αντίξοες συνθήκες.

2 «Μου αρέσει»

και το επόμενο βίντεο :slightly_smiling_face:

το οποίο δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες

4 «Μου αρέσει»

alk βιολί παίζεις αν θυμάμαι καλά?

βιολα. σαν βιολί αλλα καλύτερο🙂

3 «Μου αρέσει»

και πάλι μπράβο σας! και επιπλέον μπράβο για το μήνυμα στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας.

υγ: πρέπει να το γυρίσεις στην τρίχορδη βιόλα, γεμίσαμε τετράχορδους εδώ μέσα.

3 «Μου αρέσει»

E, το έχει ήδη γυρίσει στη λύρα!

(ενώ εγώ, αντίθετα, απ’ το τρίχορδο μπουζούκι το γύρισα στην τετράχορδη λάφτα…)

(που είναι κι αυτή μεγαλύτερη (και καλύτερη!!!) απ’ το τρίχορδο μπουζούκι!)

4 «Μου αρέσει»

δοκίμασε αυτό το προγραμμα ,ειναι πολυ καλυτερο απο το skype , δεν εχει καθολου καθυστερηση , καταλαμβάνει λιγώτερη μνημη και ειναι και δωρεαν…

1 «Μου αρέσει»

σε ευχαριστώ! ήδη το έχω χρησιμοποιήσει σε κάποια μαθήματα, όντως έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το skype αλλά τα βασικά προβλήματα παραμένουν (δομικά της διδασκαλίας από απόσταση). επίσης είναι δωρεάν η βασική έκδοση λόγω καραντίνας, πιστεύω μετά θα χρεώνουν πάλι. όχι ότι θα είχα πρόβλημα να πληρώσω για ένα εργαλείο δουλειάς, απλά το σημειώνω.

η πληρωμένη εκδοση ειναι παρα πολυ καλύτερη σχεδον επαγγεματική.Μπορεί όμως να μαζευτεί μια παρεα και να μοιρασθούνε τα εξοδα!

1 «Μου αρέσει»

το θέμα είναι η απόσταση και η δισδιάστατη απεικόνιση, ακόμα και αν επιτύχουμε απόλυτο συγχρονισμό. είναι δύσκολο εώς αδύνατο να δείξεις καινούριες τεχνικές ή να ξεκινήσεις έναν εντελώς αρχάριο.

Αντί 2 βδομάδων λίμνης κύκνων που χάσαμε, συνεχίζουμε τα παιξίματα απο σπίτι

5 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»