Οργανοποιειο ''Παλμος'' - Βοιωτια

Καλησπεριζω,

Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα μπουζουκι μεταχειρισμενο. Ομολογω οτι μου αρεσει πολυ και για την τιμη του ειναι αρκετα αξιολογο, οποτε σκεφτομαι να το αγορασω. Η ετικετα που εχει το οργανο λεει οργανοποιειο ‘‘Παλμος’’ στη Βοιωτια, και σαν κατασκευαστης παρουσιαζεται ο Δ.Κοντογιαννης. Ο συγκεκριμενος που το εχει στο καταστημα του με πληροφορησε πως ειναι ο γνωστος Κοντογιαννης ο κατασκευαστης, κατι που με παραξενεψε οπως ηταν λογικο. Στα πλαισια της ερευνας που κανω πριν σκασω τα φραγκα λοιπον θα ηθελα τη βοηθεια σας εαν και εφοσον καποιος γνωριζει κατι σχετικα με το συγκεκριμενο οργανοποιειο και αν οντως ο Κοντογιαννης φτιαχνει και οργανακια.

Ευχαριστω :slight_smile:

Από όσο γνωρίζω, ναι, ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοντογιάννης φτιάχνει και όργανα.

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Και μάλιστα, αξιόλογα.

Οι απαντησεις σας και απο εδω και μεσω pm ηταν αρκετα χρησιμες…Ευχαριστω για την ανταποκριση, θα γραψω εντυπωσεις απο βδομαδα

βλέπω εδώ και χρόνια ένα για πούλημα σε κάποιο μαγαζί, αυτό με τον πήγασο. αξιοπρεπές, δεν ξέρω αν πουλήθηκε στο μεταξύ.

Πουληθηκε σε μενα χτες :088:

άντε, καλόπαιχτο!

Αμ’ εκεί ήταν η ταμπακιέρα!

Φίλε μου Λέτζεντ, ο κόσμος -όπως βλέπεις- είναι πολύ μικρός. Προσπαθεί κανείς να τηρήσει τα εν οίκω μη εν δήμω, με γενικότητες όπως «είδα κάπου κάποιο όργανο», αλλά τελικά πού να ξεφύγει, κάποιος θα τον τσακώσει!:089:

Καλόπαιχτο λοιπόν το οργανάκι σου!


[Τα κάνω πολύ χάζι κάτι τέτοια που γίνονται κάθε τόσο στο φόρουμ, και τα βρίσκω απολαυστικά. Με κάθε καλή διάθεση φυσικά και χωρίς ειρωνεία ή υπαινιγμούς.]

Ευχαριστω ρε παιδια…Ημουν μυστικοπαθης γιατι οι καιροι ειναι περιεργοι, μη μου πουν οτι εκανα και διαφημιση.Παντως αφου ολοι ειμαστε ανακατεμμενοι με τα πιτουρα, σε καποιο κοτετσι θα συναντηθουμε.

Καλορίζικο λοιπόν! “Θρύλε” ανέβασε κανένα ηχητικό δείγμα ή βιντεάκι αν θες.