Ναι Μπάμπη, κάποια στιγμή θα γράψω περισσότερα. Όσο για φωτογραφίες …ο ήχος δυστυχώς μόνον ακούγεται, και μάλιστα εκ του φυσικού. Προς το παρόν το όργανο είναι δίχως βερνίκι και φρέσκο, και έτσι έχω πάρει και γω μόνο μιά πρώτη «γεύση». Αυτά που δοκίμασα, νομίζω είναι σε πολύ καλό δρόμο, επί τέλους , μετά από δυό χρόνια. Ο Γρηγόρης ήταν ο πρώτος που το άκουσε (με τη μπουργάνα να φαλτσάρει!) Ωστόσο, πάντα κάτι θέλω παραπάνω όταν τελειώνω ένα νέο όργανο. Μου φαίνεται οτι ποτέ δε θάμαι απόλυτα ικανοποιημένος…Ίσως να έπαιρνα το βάζο με το μέλι, να τούβαζα κανά δυό σταγόνες…
Όσο γιά χορδές, προτιμώ να ξεκινάω ένα όργανο με τις παλιές, κλασσικές χορδές Laouto, που φτιάχνει ο Στεφανίδης. Ξέρω ότι ποιοτικά δεν είναι οι καλύτερες και χρειάζονται συχνή αντικατάσταση. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες άλλες μάρκες χορδών τα τελευταία χρόνια, σίγουρα καλύτερες ποιοτικά. Ωστόσο, αρκετές που δοκίμασα δεν με έκαναν να καταλήξω με σιγουριά κάπου. Κάποιες ήταν σίγουρα χειρότερες ηχητικά, άλλες εφάμιλες η ελάχιστα καλύτερες. Αφήνω την επιλογή λοιπόν (κάτι που ούτως η άλλως θα γίνει) σε αυτόν που θα χρησιμοποιήσει το όργανο, αφού κάνει τις δοκιμές του και καταλήξει τι σε αυτόν (ίσως και στο όργανο) αρέσει.