chrispanag
(Χρήστος Παναγιωτακόπουλος)
Ιανουάριος 8, 2019, 2:18μμ
3
Το θέμα μετακινήθηκε στην κατηγορία Αγορά καθώς η κατηγορία Οργανοποιία έχει να κάνει με την τέχνη της οργανοποιίας καθ’ αυτή και όχι με την αγορά μουσικών οργάνων και τους επαγγελματίες οργανοποιούς .
Όμως πολύ σημαντικές οι πληροφορίες @adouan !
Ο Γρηγόρης Στεφανίδης έχει αναφερθεί και στα παρακάτω μηνύματα:
Ο Γρηγόρης Στεφανίδης, νέος οργανοποιός και δεξί χέρι του Σπύρου του Μαμάη, φτιάχνει πολύ πολύ καλόηχα και όμορφα μπουζούκια (3χορδα-4χορδα) με τιμή έναρξης 500 ευρώ (εγώ έχω δοκιμάσει 3 τρίχορδα αυτής της τιμής κ είναι πολύ καλά) .
Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί του, το τηλέφωνό του είναι 698 298 5835.
γεια χαρα,φιλε liga rosa ο Γρηγορης ο Στεφανιδης για καποιο διαστημα δεν θα φτιαχνει οργανα,το λεω αυτο επειδη επικοινωνησα προσφατα,μου συστησε καποιον αλλο οργανοποιο αλλα μονο για τριχορδο,φιλε μου επειδη και εγω ταλαιπωρηθηκα αγοραζοντας 2 μεταχειρισμενα οργανα,τα οποια για καποιους λογους δεν με βοηθησαν(αργη ταστιερα,βαρια και δυσκολοπαιχτα γενικως),προσφατα αγορασα ενα οργανο απο τον Σταμκο(φτηνη σειρα) καμια σχεση σε ηχο και ποιοτητα κατασκευης,τα μπουζουκια του ξεκινανε απο τα 500 ευρω …
Ναι Μπάμπη, κάποια στιγμή θα γράψω περισσότερα. Όσο για φωτογραφίες …ο ήχος δυστυχώς μόνον ακούγεται, και μάλιστα εκ του φυσικού. Προς το παρόν το όργανο είναι δίχως βερνίκι και φρέσκο, και έτσι έχω πάρει και γω μόνο μιά πρώτη «γεύση». Αυτά που δοκίμασα, νομίζω είναι σε πολύ καλό δρόμο, επί τέλους , μετά από δυό χρόνια. Ο Γρηγόρης ήταν ο πρώτος που το άκουσε (με τη μπουργάνα να φαλτσάρει!) Ωστόσο, πάντα κάτι θέλω παραπάνω όταν τελειώνω ένα νέο όργανο. Μου φαίνεται οτι ποτέ δε θάμαι απόλυτα ικανο…